Перилни препарати и омекотители - 35

• 60 210
  • 717
  •   2
Отговори
# 315
Касиерката беше запозната с талоните...
Ами то вече и глухите чуха, и слепите видяха, и малоумните разбраха за тези талони.

# 316
  • София
Абе толкова ли е трудно управителят да информира касиерките, когато започва промоцията, а не те да търчат из целия магазин като пилета без глави.

# 317
  • София
Guess Who извинявай, че те връщам към темата, но "сапуна", който използваш става ли освен за суха и за чувствителна кожа?
Аз преди търсех в техните марки подходящ балсам за коса, която се мие всеки ден - т.е. за суха да кажем, за да не се изсушава, нещо да я подхранва след честото миене, и съответно да е тип сензитив, за да не дразни скалпа, но нещо не улучих и не пробвах с друг. Нещо от типа на Клоран манго, лайка, ако са ти познати като продукти.

# 318
Да, той е предназначен точно за чувствителна кожа, но на мен ми действа добре за сухата кожа, защото сапунът е алкален и я изсушава допълнително, а в това няма сапун; душ-гел не харесвам, защото оставам с чувството, че не съм се къпала. Виж какво пише на него: Seifenfreies Waschstück/empfindliche Haut - измиващо блокче без сапун/чувствителна кожа.
Шампоани за чувствителна кожа има няколко  с марките Balea и Alverde, но знам само един балсам
Скрит текст:

По-добре да обсъждаме продуктите на DM в съответната тема.

# 319
  • София
Да, извинявай, за отклонението, просто ми е толкова необятен форума, че тук като видях темата реших да попитам, за да не те спамя на лични  bouquet

# 320
  • Пловдив
Айде и аз купих Персил капсули... Flutter
Обаче бързах и не успях да видя дали има големи кутии капсули и на каква цена бяха.

Дата,която пише на кутията е на производство ли?

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 13:34 от mystic woman

# 321
Айде и аз купих Персил капсули... Flutter Бяха намалени на а6,99 и излезе кутията по 4,50лв.
Касиерката не знаеше,попита ме даже откъде се разпечатвал талона Whistling
Обаче бързах и не успях да видя дали има големи кутии капсули и на каква цена бяха.

Дата,която пише на кутията е на производство ли?

Честито Laughing
Да, това е датата на производство. На Хенкел продуктите имат три години трайност Peace

# 322
  • Пловдив
 bouquet

а имали по-големи разфасовки на капсулите newsm78

п.п.Купих от гел+прах,за бяло,които похвалихте и тези с лавандула...Обмислям още един шопинг,ама кои да взема?

# 323
Да, извинявай, за отклонението, просто ми е толкова необятен форума, че тук като видях темата реших да попитам, за да не те спамя на лични  bouquet
А, няма какво да ми се извиняваш. За мен не е проблем да отговоря, но не е по темата и хората се дразнят, а има по-подходяща тема за DM, която стои недокосната от септември.

Честито Laughing
Да, това е датата на производство. На Хенкел продуктите имат три години трайност Peace
Три години годност имат прахът и течните. Капсулите са със срок 18 месеца.

bouquet
а имали по-големи разфасовки на капсулите newsm78
Да, по принцип има. В плик са, а не в кутия. Продават се по другите магазини, но в DM не съм видяла да ги има.

# 324
  • Пловдив
Гес, bouquet значи до една година и 1/2 трябва да ги изперем Laughing

# 325
Гес, благодаря за поправката.
 bowuu
Точно като го написах, и се замислих, че май течните бяха с по -къс срок, а то били капсулите.

# 326
Гес, bouquet значи до една година и 1/2 трябва да ги изперем Laughing
Да, година и половина след отпечатаната дата на опаковката. Мисля, че няма да има проблем в това отношение.

Гес, благодаря за поправката.
 bowuu
Точно като го написах, и се замислих, че май течните бяха с по -къс срок, а то били капсулите.
Течните Ариел са с по-къс срок от праха.
Изобщо, трябва да се следи опаковката. На нашите продукти винаги пише срока на годност или датата на производство и колко време е годен.
Например на капсулите Персил пише на капака, че срокът е 18 месеца. Течният Персил и прахът Персил - 3 години.

# 327
  • Пловдив
този е за бяло,нали?
Скрит текст:

Гес, bouquet за споделената промоция!

# 328
този е за бяло,нали?
Скрит текст:
Да, за бяло е.

Гес, bouquet за споделената промоция!
Да благодарим на galeta, която ни светна, че талонът минава и при текущата промоция и цената се намалява още повече.

# 329
  • Пловдив
Ok,простете, galeta  bouquet жива и здрава да си!

Общи условия

Активация на акаунт