Перилни препарати и омекотители - 35

• 59 982
  • 717
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Един въпрос не точно за тук...някой има ли пералня Горение?Искам чисто технически въпрос да задам Peace

# 511
  • Варна
Здравейте,
7.89 за Ариел/20 пранета/как е като цена?
Промоцията е в Лили и се чудя...
Другият вариант е в Лекси видях,че има прах и омекотител Май Форест за 10 и нещо .. Simple Smile
Според мен цената на Ариела е добра.

Един въпрос не точно за тук...някой има ли пералня Горение?Искам чисто технически въпрос да задам Peace
Аз имам Горение.

# 512

И аз имам Горение

# 513
Подновявам питането си в кой софийски ДМ мога да намеря препарата им за спортни и функционални тъкани.
В подлеза на Ректората на СУ. Тази вечер минах от там. Имаше 2 туби.

# 514
  • София
Karimma, ако ти се обикаля, почти съм сигурна, че спортен Формил ще намериш в Лидъл на Стамболийски при Западен парк. Имаше тонове и никой не го поглеждаше. 40 дози за 6 лв.

# 515
  • София
Подновявам питането си в кой софийски ДМ мога да намеря препарата им за спортни и функционални тъкани.
В подлеза на Ректората на СУ. Тази вечер минах от там. Имаше 2 туби.
аз си го взех от славейков, предполагам в повечето магазини ще го има.

# 516
Тъй като това е специализиран препарат и обикновено тази доза е за 2-3кг пране и при този ли е така!?
 За черно ,вълна и фини тъкани беше така.

# 517
  • София
ДМ-ския - да, за 2,5 кг сухо пране е дозата. Но тя и самата програмата за пералнята е някъде там, даже май за 2 кг беше.

# 518
  • оттам, откъдето започва България
Абе, вие защо перете с течни, па макар и специализирани? Ще ви се умиришат пералните.  Joy

# 519
  • София
Щото тези специализираните май нямат сух еквивалент, пък вс. друго си го пера аз поне със сух прах, та се надявам да компенсира достатъчно, че чат пат й слагам и по нещо течно Simple Smile hahaha
Старата пералня не се вмириса при подобна употреба, надявам се и тази така Whistling

# 520
  • оттам, откъдето започва България
Няма да се вмирише, споко. Аз толкова години редувам цветно с течен и бяло с прах и нямам миризми.  newsm10

# 521
Момичета, здравейте! Купих си ariel touch ot lenor fresh прах, мирише уникално. Та искам да попитам, само за бяло пране ли става или с него мога да пера и цветни дрехи?  newsm78

# 522
Не пише ли на опаковката?

# 523
Ами не можах да намеря и в итернет търсих, но и там не пише. Въртях пакета наколко пъти, но нищо.   Rolling Eyes

# 524
Момичета, здравейте! Купих си ariel touch ot lenor fresh прах, мирише уникално. Та искам да попитам, само за бяло пране ли става или с него мога да пера и цветни дрехи?  newsm78

За бяло е. Цветните ще ти ги избели. Peace

Общи условия

Активация на акаунт