Перилни препарати и омекотители - 35

• 59 972
  • 717
  •   1
Отговори
# 570
Този течния Ариел ако не е израелски, нà. Защото тук има няколко магазина, които предлагат израелски Ариел и Тайд и Ариелът е в същата опаковка и брой пранета. Лошата новина е, че е с изтекъл срок.
Този дори да не е израелски, пак е с изтекъл срок, защото това 3D Actives не съществува от години.

# 571
  • Sredets/Burgas
Гес, помагай! Hug
Знаеш ли каква е дозировката на праха Felce Azzurra в милилитри?
Има дадени само грамове на опаковката и честно, не мога да се оправя с тях.
Искам да си го ползвам за бялото, обаче просто не знам колко да сложа...

# 572
Този, който е от снимката аз го имам, пише, че е произведен въе Франция и е само за цветно пране. Аз го бях взимала от кауфланд за 12лв, много ми харесва-пере добре и мирише доста силно. На опаковката пише 01022016 ,предполагам това е срока на годност.

# 573
Този, който е от снимката аз го имам, пише, че е произведен въе Франция и е само за цветно пране. Аз го бях взимала от кауфланд за 12лв, много ми харесва-пере добре и мирише доста силно. На опаковката пише 01022016 ,предполагам това е срока на годност.

Eдва ли ... това са стари партиди. Доколкото съм запозната, на Ариел срока на годност е изобразен с код.

# 574
  • оттам, откъдето започва България
Омо -то , което се продава в Лидл чух от позната ,че било много хубаво.
 То дали е в постоянен асортимент и каква разфасовка и ориентировъчна цена.
Днес ми го похвали много и каза само с него перяла.
  Течно е и синьо.
Жармен, това е праха: https://www.google.bg/search?q=%D0%BE%D0%BC%D0%BE+%D0%BB%D0%B8%D … AEY_C-zgrqZ8CM%3A, но не съм прала с него и не мога да дам мнение.

# 575
Дидка  Hug  Явно е от седмиците XXL - приятелката ми харесва само течен.
Преди години си повредила пералнята с прах Ариел - турски и открили пясък в нея - от тогава перяла само с течен . Казва ,че никога не й е миришела на тиня. Омекотител не ползала.
 Пералнята й е почти на 20г Канди , и моята е Канди на 11г и стискам палци да ми е здрава ,че идея нямам каква да купя после.

# 576
Този пясък може и да е от водата. Като знам каква кална протича, особено след като е била спряна.. Sick

# 577
Не е от водата - моята пералня не се е разваляла и във филтъра не откривам пясък .
 Вече години пере с течни и нямала проблеми -нито пясък.

# 578
И моята колежка точно поради тази причина пере само с течни, след повреда на пералнята от прах за пране, и също няма вмирисване. Снаха ми също пере и бяло и цветно с течни и си е супер доволна. Peace

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 12:43 от didka pitka

# 579
  • София
Как се  поврежда пералня от прах  newsm78

# 580
Каза ми, че някакво натрупване е станало от праха, но не мога да ви кажа точно къде и техникът й казал да пере с течни. Утре, ако ви интересува, ще я питам. Не се интересувах с подробности, защото не прекалявам и с двата вида прах, просто ги редувам.

# 581
Каза ми, че някакво натрупване е станало от праха, но не мога да ви кажа точно къде и техникът й казал да пере с течни. Утре, ако ви интересува, ще я питам. Не се интересувах с подробности, защото не прекалявам и с двата вида прах, просто ги редувам.
Абсолютно същото ми обясни и моята приятелка - но къде точно е било натрупването не запомних.

# 582
 Хммм и на моята приятелка техник й казал, че трябва да пере само с течен, защото праха не се отмивал добре и правел натрупвания, а аз мислех, че трябва да си смени техника, но ето че и колегите му така мислят Thinking

# 583
  • София
Дали такива неща не стават при сериозни предозирания? Или при  постоянно пране на  ниски градуси, къси програми и недостатъчно плакнене.

# 584
Сигурно става с предозиране, около мен почти никоя домакиня не гледа етикета какво количество прах или гел да сложи, а и повечето купуват прах като гледат не пранетата, а количеството, така че всичко трябва да е с мярка, дори и перилните препарати Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт