Перилни препарати и омекотители - 35

• 59 967
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Освен от предозиране, си мисля, че е и от не добро изсушаване - ако пера две перални една след друга и чекмеджето е мокро, остава задължително прах по него, който се втвърдява докато приключи прането.

# 586
  • София
Макар и със закъснение - благодаря ви за насоките къде мога да намеря препарат за спортни дрехи на ДМ и Лидл  bouquet

# 587
Гес, помагай! Hug
Знаеш ли каква е дозировката на праха Felce Azzurra в милилитри?
Има дадени само грамове на опаковката и честно, не мога да се оправя с тях.
Искам да си го ползвам за бялото, обаче просто не знам колко да сложа...
Не знам. Аз го мерих на кантара - 50 грама. Следващият път ще погледна точно колко милилитра са 50 грама и ще ти пиша.

# 588
Здравейте мили мами. Аз съм безкрайно нова в "прането" и ит това, което попрочетох правя всичко не както трябва. Хоу хоу. Пера без да разделям на вид тъкани, пера отделно само бяло и цветно. Много зле, но искам да се науча. Четох за хиляда неща - от това как да се съхранява правилно праха (моя е в картонени кутии), до видове перилни препарати, вещества, луда работа, това си е цяла наука. Надявам се малко по малко да влизам в час. Та, главното за което искам да попитам - зълва ми от някъв ариел са направили реакция цялото семейство, случвало ли се е при вас, защото мислех да пробвам. Хубава вечер Simple Smile

# 589
  • София
Здравейте мили мами. Аз съм безкрайно нова в "прането" и ит това, което попрочетох правя всичко не както трябва. Хоу хоу. Пера без да разделям на вид тъкани, пера отделно само бяло и цветно. Много зле, но искам да се науча. Четох за хиляда неща - от това как да се съхранява правилно праха (моя е в картонени кутии), до видове перилни препарати, вещества, луда работа, това си е цяла наука. Надявам се малко по малко да влизам в час. Та, главното за което искам да попитам - зълва ми от някъв ариел са направили реакция цялото семейство, случвало ли се е при вас, защото мислех да пробвам. Хубава вечер Simple Smile
Как разбраха, че е точно от ариела? Питам защото знам как се изолира алергия и не става хоп и готово. Ако ти кажем при нас как е с какво ще ти помогне това, всеки човек е различен. Това, че на някой кожата не е понесла определен препарат, не значи че и при вас ще е така и обратно.

# 590
Надали е алергична реакция защото всеки човек е различен. И един да получи алергия към нещо - ОК, но цялото семейство едновременно - надали. По-скоро може да е кожно раздразнение от недобро изплакване. Нека си проверят настройките на каква програма перат а и дозировката на праха.

# 591

[/quote]
Как разбраха, че е точно от ариела? Питам защото знам как се изолира алергия и не става хоп и готово. Ако ти кажем при нас как е с какво ще ти помогне това, всеки човек е различен. Това, че на някой кожата не е понесла определен препарат, не значи че и при вас ще е така и обратно.
[/quote]

Това са думите, които са ми предадени на мен. Не съм наясно с алергии, дано и никога не бъда, но просто реших да попитам.

# 592
И аз пера само бяло и цветно. Единствено вълната пера отделно и някои много фини дрехи - също.

# 593

Посъветвай я правилно да дозира праха, така както е указано на опаковката му. И да пуска едно или две допълнителни изплаквания Peace
Някакъв Ариел - това какво ще рече? Какъв, откъде и т.н....

# 594
  • София
Надали е алергична реакция защото всеки човек е различен. И един да получи алергия към нещо - ОК, но цялото семейство едновременно - надали. По-скоро може да е кожно раздразнение от недобро изплакване. Нека си проверят настройките на каква програма перат а и дозировката на праха.

А може, ако е бил някое менте с някоя мега гадория вътре...

# 595
  • София - Рим и обратно
Или просто са хапнали някоя гадория цялото семейство, а горкият Ариел няма нищо общо Crazy.

# 596
  • София
Или просто са хапнали някоя гадория цялото семейство, а горкият Ариел няма нищо общо Crazy.

Същото си помислих и аз.

# 597

Същото си помислих и аз.
Ами на мен капсула ми предизвика зверски сърбеж и след разчесване и кръв рукна след като обух панталон пран с нея -  а едното просто Бинго никога не ми провокира нищо такова .
  Ама тва е Ариел и не може така да му петним името де Grinning

# 598
  • Берлин
Здравейте. Имам чуденка - купих си течен ленор за пране. Та не знам дали да слагам и омекотител. На опаковката нищо не пише по въпроса

# 599
Ами пусни една пералня с него и сама си прецени имат ли нужда дрехите ти от омекотител.
  Има прахове / гелове направо правят прането дървено - твърдо и скриптящо - при мен Персил течен например .
  С Тема и Бинго нямам нужда от омекотител -ако се търси антистатичен ефект и омекотяване само , ако целта е силен аромат  естество имат нужда . Но при мен изискването е да няма такъв аромат и съм доволна.
     Купих си втора опаковка омекотител Бинго софт сензитив / но не открих голяма за жалост и цената му вдигнали ,че и едва изрових една бутилка най -отзад натикана - най -отгоре на висок рафт Grinning  /

Общи условия

Активация на акаунт