Перилни препарати и омекотители - 35

• 59 965
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
  • София - Рим и обратно
Жармен, ти с твоите приключения и перипетии около снабдяването с марката Бинго, книга можеш да издадеш Laughing bouquet.

# 601
  • София
Оффф аман с тва Бинго вече Crazy! Ти да не си представител или нещо от сорта? Каквото и да се заговори в тази тема и... краставицата има 95% вода, пардон Бинго таковата...  Crazy

# 602
 Joy просто сравнено с Ариела ми харесва повече - а вашата толерантност и търпимост мили дами нещо ви изневерява .
   Нямам нищо общо с дистрибуция или производство на перилни препарати - но като харесвам нещо ще си го пиша - и не ме вълнува на кой не му е изгодно или го дразни   Joy
   Аз и други книги мога да издам - стига да реша  Joy

# 603
  • Бургас
Помните ли,преди няколко години толкова често споменавахме Омо,че по едно време му викахме трибуквения. Joy

# 604
  • София
Аз също си имам предпочитания към определени марки и гледам да си купувам само тях, но не си натрапвам мнението на целия форум на всяко мнение.

# 605
Не пиша толкова често тук .
  Пък и не си правя труд да помня кога и какво пиша .  Цели теми се е изписвало за определен прах или течен и не съм правила забележки никому .

# 606
  • Русе
Помните ли,преди няколко години толкова често споменавахме Омо,че по едно време му викахме трибуквения. Joy
Помним. След като благодарение на темата го открих, ми стана любим. Ама то сега с тази новата цена, как да си го купи човек и да го спрягаме пак Wink

# 607
  • София
В момента ползвам прах Ариел за цветно пране.Дозировката е дадена в ml.С какво отмервате прахта?
Гледам да не предозирам и слагам минималното количество около 75 мл.,което е предназначено за мека вода.Мисля че в София е такава водата или бъркам?

# 608
  • Русе
В момента ползвам прах Ариел за цветно пране.Дозировката е дадена в ml.С какво отмервате прахта?
Гледам да не предозирам и слагам минималното количество около 75 мл.,което е предназначено за мека вода.Мисля че в София е такава водата или бъркам?
Отмервам с чашка за прах, тя също е разграфена в милилитри.
Да, в София водата е много мека.

# 609
  • София
Милилитрите ги пресмятам в грамове. Кг. на прането също се имат предвид. Имам спомен, че на някой прахове е показано еди си колко мл. на колко гр. е равно, май на Тайд беше, нямам прах в момента да погледна. Мека е водата в София.

# 610
  • Майнатаун
     Купих си втора опаковка омекотител Бинго софт сензитив / но не открих голяма за жалост и цената му вдигнали ,че и едва изрових една бутилка най -отзад натикана - най -отгоре на висок рафт Grinning  /

И аз много го харесвам този омекотител. Той ми е един от любимите. С него дрехите са супер ароматизирани. Не е скъпите или реномирани марки, но пък на мен ми допада страшно много. Flutter

# 611
  • Пловдив
Здравейте, взех този препарат - http://www.tophomebrands.com/bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D … D0%BB-detail.html

Искам да ви попитам къде точно да го сложа, пише - Останалата част от препарата поставете в основното отделение, в което постъпва водата.  newsm78 там където по принцип слагам прането ли или в отделението за прах

# 612
 ooooh!
Сипи го в пералнята от която дупка ти е удобно - все на едно и също място ще отиде.

# 613
Да пробвам и тук да питам. Имаме комбинирана пералня със сушилня. От сушилнята дрехите миришат като на химия. Миризмата не е приятна. Омектотител не използвам. Само прах за пране. Идея как да туширам тази миризма.

# 614
  • София
имам си мерителна чашка останала от някакъв прах ,  има мерителна  графика в мл.
Явно ти е друг ариела, на моят е дадено 110 мл.
отбелязано е, че 147мл са равни на 100 гр, твоето няма ли такова?

Общи условия

Активация на акаунт