Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 43

• 52 139
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
И ако може варненки да ме светнат, освен разсадника/цветарника до Пикадили Парк и онзи другия в морската, Мимоза май се казваше ...на друго място има ли такъв богат избор, ама да е в рамките на града ...
Евксиновград, освен, че имат много богата колекция, цените им са мижави и растенията са аклиматизирани(т.е. расли са в региона).
Кипарис издържа, ако е на по-закътана тераса и да няма течение (това последното ги убива и ни увиване помага, ни чудо)

# 571
Ваяна,не питай Laughing!
Още не съм го поръчала даже,защото 2 седмици се мотаем със заравняването на 1 под Laughing(имаше 1-2 см разлики в нивото)!Добре че сутрин излизаме,вечер се прибираме по-късно,че в нас не се живее Laughing!Но поне с времето извадихме късмет,че и без това мм като се присети и започва да недоволства,че изведнъж зимата влезнахме в ремонт!

So нямам представа как се постига този ефект,но много не ми харесва винаги като го видя!

# 572
  • Варна
Г-це Димитрова, мама има в двора от пъстрия бръшлян, сложила е извита тел и и го увива около нея, от години е в градинката и не е замръзнал.

# 573
А този декинг за терасата- основата му ако е пластмаса, не старее ли.
Гледаме за различни варианти, та си мислех тиково дърво, на някаква основа различна от пластмаса да е

# 574

Не ми харесва никак.
Безвкусна смесица с претенция за оригиналност.
Отделни елементи като ръчнотъкания килим са ОК.

# 575
  • Варна

Каза Арт не са направили нещо по-различно от това, което интериорки от нас сами създават  Wink
Meн ако питаш, ние се справяме по-добре.
Много безлично жилище. Уж има хубави елементи, но всичко заедно просто не "играе". Интериорните врати са ужас. Липсата на "украса" по стените също не допринася за по-интересно възприятие на апартамента.

И аз искам да науча за студоустойчиви растения за тераса.

П.С. Дочетох ви. Това Хебе много ми хареса. Ще трябва да го издиря.
Госпожице, аз предпочитам градински център Ерика - на крайезерния път е, по посока на Метро. Също видях, че има още един във Възраждане?, малко след газстанцията, преди кръстовището към КАТ и Метро.
Страшен навигатор съм, нали? Sunglasses

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 17:53 от Приятно ми е - Богиня!

# 576
Още един негатив за Каза Арт, а като си представя и какви пари са я опукали горката жена ми дожалява.  ooooh!

Поредната порция жилища от Капитал - http://www.capital.bg/light/vij_kakvo/2015/11/13/2648184_domut_o … i_nikolai_mitevi/ досега си мислех, че малко от малко ги избират, но след това съм  Shocked

# 577
  • Варна

Поредната порция жилища от Капитал - http://www.capital.bg/light/vij_kakvo/2015/11/13/2648184_domut_o … i_nikolai_mitevi/ досега си мислех, че малко от малко ги избират, но след това съм  Shocked
ТОВА е ужасно  Sick

# 578
Да, Ваяна, точно твоето хебе четох, че е достатъчно устойчиво за нашите студове. Харесвам го много, с дребните му листенца Simple Smile

И на мен не ми е по вкуса цветното жилище на КазаАрт. Ако беше дело на аматьор като нас, бих го приела до известна степен, но в случая - не. Има прекалено много грешки.
За второто жилище изобщо няма да коментирам.

# 579
  • DE
Цитат
Поредната порция жилища от Капитал - http://www.capital.bg/light/vij_kakvo/2015/11/13/2648184_domut_o … i_nikolai_mitevi/

Като от каталог на ЯВОР  Grinning

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 18:24 от дането

# 580
  • Варна
Боги,за този към Възраждане май се сещам, но в почивните дни ще го търся, през седмицата ще мина през двата в морската, че са ми в ежедневния път, но ще питам и там за студоустойчиви растения, освен коментираните ...

А да ви питам, това на стикер или на тапет ви прилича ?
Голямото дете иска географска карта на стената, търся му ...

# 581
Не знам какво е показаното от теб, но ето ти тапет географска карта - https://www.facebook.com/402199909850461/photos/a.47965755543802 … =3&permPage=1
При това вярна Wink Смяха ми се тука веднъж на претенциите, но смятам, че една географска карта задължително трябва да е вярна, иначе е просто някаква си картинка. Особено щом е за дете.
Ние вкъщи имаме от тези - http://www.book.store.bg/c/p-l/c-253/stenni-karti.html. Също са голям размер и са добри! А и цената не е за пренебрегване Peace

# 582
  • Варна
Пиле, твоите са хубави, но ги виждам за след някоя-друга година...
Сякаш към по-детските клоня, за да може и малкото да се  заглежда. Примерно, намерих една , малко свръх шарена ми идва, трябва да огледам стаята им пак, дали няма да е прекалено , но тия моите деца така са се разхленчили за карта, че чак на Д.К в писмото ще пишат

# 583
Ооо, много хубави си намерила. За деца са прекрасни, пъстри, весели! Аз като казвам "верни", имам предвид големите карти и изискванията ми са за спазен мащаб, а не Африка да се нанася в окръг Орегон, напр Simple Smile
За детска стая няма свръх шарено Peace
А щом и Д.К ще удари рамо, кво му мислиш Grinning

Май единствено аз съм пропуснала празника на Боги newsm56
Та, Богиньо пеперудена, приеми моите окъснели, но искрени поздравления за рождения ти ден! И още по-искрени пожелания за година без наводнения, паднали тавани и изкъртени рафтчета, само любов, интересни книги и красиви маси bouquet

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 22:44 от птица

# 584
Г-це Д. много ми харесаха показаните от теб  карти bouquet

Аз си реших проблема с глобус на бюрото и дотам .
Преди няколко седмици в темата за детските стаи една жена беше пуснала разкошна морска детска стая с карта на стената , дървено издялано дървено легло-кораб от мъжа и , котва дървена за лампион, бюро с нощна лампа с усукани като въжета стенд и много други красоти. Много тематична и готина стая.

Там картата беше на цялата стена и беше една от най-красивите стаи ,които съм виждала напоследък .

Не знам дали ако пусна снимката няма да наруша нечие лично пространство и затова само я описвам .

Общи условия

Активация на акаунт