Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 43

• 52 136
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
ама забравих да кажа че тва е у нас в мечтите ми Grinning
и за да съм по темата - окончателното цветово решение на измъчената ми кухничка  Joy

# 691
Аз реших, че визираш "незавършеността" на помещението Simple Smile
На мен ми хареса кухничката.
Ще чакаме реализацията  Peace

# 692

На мен това ми е като в затвор Rolling Eyes Погледнете пода, нали знаете как се чисти ронещ се цимент и колко прахоляк събира и се вдига. Такова нещо не бих си причинила, че и пари да плащам за това - няма да стане. И стените също  Sick - аз лично в такова жилище ще изпадна в трайна дълбока депресия. Rolling Eyes

# 693

Tитина, обърни внимание на тези произволни мивки. Виждаш ли разликата между тази на женичката от рекламата и примерните? Вече мивките ги лепят отдолу. Ако някой аматьор си я залепи отгоре е простимо, но студио да пробута такъв проект и да се пишат професионалисти ще ме прощават...

Най-важното е на нея да и харесва. Веселичко и жизнерадостно! На тази възраст човек трябва да е по-изчистен вкус. Айде, да си го ползва със здраве!

# 694
  • Варна
Ах, синьото на вратичките е разкошно!

Мен друго ме смущава при тези мивки - първо, че са метални, второ - отцедника? /не знам това така ли се казва/ при наличието на миялни. Архаична е тази мивка за новосъздаден интериор.

# 695

На мен това ми е като в затвор Rolling Eyes Погледнете пода, нали знаете как се чисти ронещ се цимент и колко прахоляк събира и се вдига. Такова нещо не бих си причинила, че и пари да плащам за това - няма да стане. И стените също  Sick - аз лично в такова жилище ще изпадна в трайна дълбока депресия. Rolling Eyes
Мислех ,че само на мен ми навява такива асоциации:(

При нас се избистри ,че или на Коледа или на НГ ,по традиция , ще се събираме у нас и крайният брой ще е около 23 човека.

Две нощи чета из книгите за идеи за подредба на масата ,но с такъв брой ще е доста труден избора на меню, посуда и тема . След малко отивам на маникюр и ще погледам какви са тенденциите тази година в украсите и цветовете .

Вие с красивите маси ,какви аранжировки и украси из дома замисляте за празниците ?

Как ми се иска малко парти от -4-6 човека на една маса, като у Боги ,с джаз музика, коктейли и деца в леглата , ама няма ..

# 696
При термоплотове, дървени и подобни, а не камък, гранит, етц. няма как мивката да е под плота.
Нямат много визия тези "ретро" мивки, но са си удобни и практични.

# 697
С такъв брой гости, шведска маса като че ли е най удачно.

# 698
С такъв брой гости, шведска маса като че ли е най удачно.
Мерси .
Скрит текст:
То , че ще е тип шведска маса ,т.е. 3 маси ще ,но и ще сме долу в приземния етаж ,че там да разположим масите със столовете . До три седмици ще сме готови долу с всичко и ще е на празен под преди да за слагам и мебелите за градината , та място ще има ,но ще е надолу-нагоре ..

Просто не знам откъде да изнамеря толкова чаши, чинии , посуда , прибори и каква тема да избера. Не ми се харчат пари за под наем на съдове и прибори ,но и пластмасови не са ми опция .  newsm78

Всички сме българи ,та българската кухня е донякъде по подразбиране ,но ще имаме маса и за децата (8 деца ще са) и не ми се връзва с каквото ми се щеше като парти.

Видях ,че обсъждаме и маси тук ,та реших да попитам Simple Smile

# 699
  • Варна
Контеса, традиционно партитата ми за Гергьовден са с минимум толкова гости. Ужасно скапващо е. Мисля, че съм пускала снимка. Трудно е да се декорира такава маса, защото всъщност са поне 4 маси и поемат доста декор.

Чинии имаме неимоверно количество на вилата, ако ти не разполагаш с толкова, наистина не виждам друг вариант освен хартиени. Или наемаш. Или правиш повече хапки, които могат да се ядат само с ръка и салфетка отдолу.
Или изнасяш всичката налична посуда - включително чинийките от чашите за чай и предлагаш декадентско преживяване  Wink

# 700
Контеса, традиционно партитата ми за Гергьовден са с минимум толкова гости. Ужасно скапващо е. Мисля, че съм пускала снимка. Трудно е да се декорира такава маса, защото всъщност са поне 4 маси и поемат доста декор.
не си показвала.

Контеса, в приземния имаш ли съдомиална?

# 701
  • Варна
Цонна и моята мивка е такава и ми е много удобна даже. Аз нямам в гранитен плот, а всички мивки, които се монтират под плот изискват камък. Имам миялна, но все нещо мия на ръка, я чаша кафе, плодове, гевгира го поставям на отцедника, нямам и двойна мивка поради липса на място. Малко снобско звучи тия с иноксовите мивки... Joy

# 702
  • Варна
не си показвала.

Как да не съм? Наистина ли?
Да покажа ли?

# 703
не си показвала.

Как да не съм? Наистина ли?
Да покажа ли?
Именно . Благодаря . ooooh!

То при нас все е такова ,защото сме си ние все последните години и няма как .Все търся екстра столове и маси ,а сега и посуда . Честно се изкушавам да накупя само пластмасови посуди  Mr. Green

Готви се по два дни , подрежда се по един и се оправя един ден след партито .
Маратон си е гледаме всеки месец да се редуваме с къщата на другите ,защото е скапващо ,но с този ремонт отдавна не сме се събирали и ще е у нас.

Покажи ,покажи  bouquet

Соу, нямам съдомиялна долу. Имам само хладилник Simple Smile Та ще е носене и разнасяне .

# 704

Общи условия

Активация на акаунт