ДЕЦА С ТЕЛК 3

• 84 158
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!  bouquet

Някой има ли вече превод на обезщетението и детските, че при мен се бавят нещо  newsm78

# 646
И аз нямам. Преди 30 мин. отново проверих, но не.

# 647
  • София, Люлин-8
На мем ми ги преведоха вчера следобед. София.  Peace

# 648
  • София
И на мен вчера ги преведоха, на Сибанк съм.

# 649
  • софия
И в Райфайзен вчера следобед

# 650
Вече ги имам, снощи някъде ми се появиха в сметката. Американа, надявам се и твоите да са дошли  Wink
Благодаря на всички, които писаха  bouquet

# 651
Все още не, Уникредит.

# 652
Аз също имам превод ,току що ги изтеглих  Уникредит

# 653
Въпреки пожеланието на Рали-нямам. (ОББ)

# 654
Обадих се, в район Младост уж днес превеждали, аз все още се водя там, но нямам известие.

# 655
  • София
Мами - една информация:
Вчера бяхме в Музейко. За деца с 50 и над 50% - входът е безплатен. Безплатен е и за придружителя също. Поискаха ни решението от ТЕЛК.
 Също така - само за децата обаче, е безплатен входът в парка на Двореца"Врана".
Надявам се на някого да послужи тази информация.

# 656
Мами - една информация:
Вчера бяхме в Музейко. За деца с 50 и над 50% - входът е безплатен. Безплатен е и за придружителя също. Поискаха ни решението от ТЕЛК.
Предполагам входа за придружителя ще е безплатен, ако ТЕЛК е с чужда помощ  Rolling Eyes

# 657
  • София
Мами - една информация:
Предполагам входа за придружителя ще е безплатен, ако ТЕЛК е с чужда помощ  Rolling Eyes
Ами и аз така мислех, но не е!   После като се зачетох в сайта, наистина е отбелязано, че ако детето е с 50 и над 50 %, придружителят влиза с него безплатно. Не важи само за деца с ТЕЛК с придружител.

# 658
Ами това е чудесна информация  Heart Eyes

# 659
Все още не, Уникредит.
Вече си мислех, че при мен има някакъв проблем.
Все още чакаме превод от същата банка.

Общи условия

Активация на акаунт