ДЕЦА С ТЕЛК 3

• 84 237
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте.Ние вчера бяхме на ТЕЛК във втора градска.Казаха ми да отида за решението в сряда.Не знам какво да очаквам.Беше много странно.Влязохме и докторката прочете документите, прегледа я и си записа някакви неща.Това беше....нито ме попита да разкажа за състоянието и нито нищо.Така ли протичат нещата и при вас ??? Thinking

При нас , да. Нямаше какво да му прави, погушка го и каза кога да отидем за решението.

# 586
  • София ж.к. Надежда 1
Ние бяхме за астма и атопичен дерматит .Мислех, че поне ще иска да види местата с дерматит. Thinking

# 587
  • София
Петя, и аз ще ходя скоро на комисия за дерматит.
Обаче в момента провеждаме лечение с много силен препарат и предполагам, до тогава няма да има толкова петна.
Ох, добре, че минава леко. Аз си представях да го събличам и въртя пред комисията.

# 588
  • София ж.к. Надежда 1
Петя, и аз ще ходя скоро на комисия за дерматит.
Обаче в момента провеждаме лечение с много силен препарат и предполагам, до тогава няма да има толкова петна.
Ох, добре, че минава леко. Аз си представях да го събличам и въртя пред комисията.
И на малката в момента е в затишие.Само се вижда прекалено суха кожа на местата където излиза дерматита.Но си имаме документи в които е описано състоянието и.На нея основната диагноза е астма а придружаващото заболяване е АД.

# 589
iskam da pitam dali imanyakoi da e vzel 50% za astma i AD pri dete i nie sme s astma i AD BYAHME NA ATELK 19 03 2016 imi kazaha da cakam drugo pismo

# 590
Здравейте, днес подадох при социалните молба за двойните детски по чл. 7 и молба за соц. оценка за интеграционните добавки. Тоест две молби. За месечната добавка по чл. 8д отделна молба ли трябва да се върна да подам или тази добавка е фигурирала в предните две бланки?

Хем ми е преосвидетелстване, но не помня как беше реда преди 3 години.

pepi_r, благодаря ти  bouquet, изглежда съм я пропуснала doh

Последна редакция: пн, 28 мар 2016, 21:52 от Анонимен

# 591
Трета молба, да.

# 592
Бихте ли ми припомнили за деца с ТЕЛК при подаване на декларация за детски добавки какви документи искаха /имунизации,бележка от у-ще,доходи.../ ?!!

# 593
  • Варна
Здравейте,
и аз да се включа с питане- на 18.03.2016г минахме ТЕЛК за преосвидетелстване и този път ни дадоха 56%,за разлика от преди/38%/.
Тъй като за първи път ще трябва да заверявам решението,има ли мами от Варна,които скоро са минавали ,за да ми кажат след кой ден и къде точно трябва да заверя ,понеже мъжа ми ходи да взема документа и нищо не разбрал?
Ох дано стана ясно какво искам да питам,че както го написах...

# 594
Бихте ли ми припомнили за деца с ТЕЛК при подаване на декларация за детски добавки какви документи искаха /имунизации,бележка от у-ще,доходи.../ ?!!
И трите изброени не се подават. Само молбата-декларация, копие на ТЕЛК, копие на свидетелство за раждане, лична карта на родителя за справка.

# 595
  • София
Някой от София да е бил на ТЕЛК в IV градска болница, ТЕЛК 2- в сградата на ДКЦ VII, бул. Мария Луиза. Предстои ни преосвидетелстване, предния път бяхме в V-та градска. Чела съм коментари тук за 1-ва и 2-ра градска, но не си спомням някой да е ходил в 4-та градска. Детето е с астма. Ще съм благодарна за отзиви от комисията.

# 596
Здравейте,мами.Искам да попитам на какви помощи има право детенцето ми.Днес минахме ТЕЛК и му дадоха 100процента с предружител.Той е на 3г9м с детски аутизъм.До колкото разбрах държавата не поема терапиите от който имат нужда...Благодаря ви много  bouquet

# 597
Виждам, че сте нова, но как така отворихте темата и директно питате? Не минахте ли през първи пост, да се запознаете за какво си пишем тук? Мама Раче си е направила труда да систематизира толкова много информация, цитирала е Наредби, членове, за да е по-лесно на всички ни. Нека уважаваме чуждия труд. Прочетете си го - ако и тогава има нещо неясно, питайте  Crazy

# 598
  • София ж.к. Надежда 1
Момичета, ние вчера си взехме решението.Казаха ми да го заверя след месец.А, тук чета, че можело и след 2 седмици.Та, кога да отида?Също да питам за молбите.Разбрах, че трябва да подам една за помощта, втора за интеграция и трета за двойните детски.А, за винетка?Или за нея може само януари?

п.с. Дадоха ни 50% за астма+дерматит

# 599
Виждам, че сте нова, но как така отворихте темата и директно питате? Не минахте ли през първи пост, да се запознаете за какво си пишем тук? Мама Раче си е направила труда да систематизира толкова много информация, цитирала е Наредби, членове, за да е по-лесно на всички ни. Нека уважаваме чуждия труд. Прочетете си го - ако и тогава има нещо неясно, питайте  Crazy
          Нова не съм,чета ви но не пиша.Направих си труда да прочета доста неща,просто в един момент блокирах #Crazy. Извинете че попитах                                                               

Общи условия

Активация на акаунт