Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да се направи при кашлица от задръствания?
Какво да правя, ако детето ми има кървави корички при издухване?
Как да давам таблетки Умкалор на детето си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да се направи при кашлица от задръствания?
-
Какво да правя, ако детето ми има кървави корички при издухване?
-
Как да давам таблетки Умкалор на детето си?
-
Какво да правя, ако детето ми има температура и се оплаква от коремна болка?
-
Какво да правя, ако имам зъбобол?
Хайде не издребнявайте, моля ви!

Да, правила е серозен отит и тогава имаше проблем със слуха. Но винаги това намаляване се предшества от болка или сополи, или и двете. Затова съм в шах. Може би и това е някакъв атипично протичащ, но все пак - без никаква индикация
Ще видим...
Много е хубаво, че твоята ЛЛ е търпелива, но аз чистосърдечно си признавам, че нямам нерви толкова подробно да разпитвам, а и съм (почти) убедена, че доктора няма да има голямо желание да ми обяснява при пълен коридор чакащи.... Аз искам отивайки на доктор, да знам и да съм наясно, че е достатъчно добър капацитет, за да му имам вяра, а ако не е - да бъде така добър и компетентен да ме насочи където е необходимо. Не считам, че трябва да си лекуваме децата по интернет, опазил Бог....