Отслабване

• 24 749
  • 131
  •   1
Отговори
# 75
Как пъпеш, диня или два портокала се ядат цели?
Под "цели" се разбира пъпешът да не е под формата на мармалад, натъпкан в курабия, динята да не е на сок и двата портокала да не са на фреш.

С други думи, да не се изолират едни от ядливите съставки, които да се изхвърлят преди консумация, а други - да се изяждат/изпиват. Нещо, което системно се прави с разните сокове, фрешове, зехтини и пр.

Логично е, че кората на динята, семките на пъпеша и костилката на прасковата не се ядат. Би било обидно да дам подобно пояснение на Билянкичка, не смяташ ли?
Joy

# 76
  • WonderLand
Brideshead завиждам благородно  Embarassed и аз искам мускули, не сланинки. Не се изненадвай при толкова движение, че трупаш мускул, нормалнмо е  Peace

Скрит текст:
Искам да допълня, че съм почти сигурна, че Фея няма предвид да се изяде цяла 10кг диня, нито 3кг обелен пъпеш, а само по парченце от плода Naughty Mr. Green Наистина, не се заяждам, само пояснявам за bilyanki4ka Joy

# 77
Силвър, права си  Laughing

# 78
Аз продължавам да не виждам резултати .. А приятелката ми, с която ходим заедно на всичко, а и тя приема по-голямо количество храна, видимо е намалила обиколките...  #Crazy
Не знам къде греша вече!
Искам да попитам, дали е добре да вечерям в 17:30-18:00 и след 2часа да тренирам? Също така добре ли е да се хапва след тренировката и какво, при положение, че искам да отслабвам ?

Аз бих те посъветвал преди тренировка да заложиш на хранене, богато на протеин и умерено количество въглехидрати.  Докато веднага след тренировка балансирана храна Simple Smile

# 79
Аз бих те посъветвал преди тренировка да заложиш на хранене, богато на протеин и умерено количество въглехидрати.  Докато веднага след тренировка балансирана храна Simple Smile
Ох, откъде я черпите тая информация?

Сериозните спортисти зареждат основно с въглехидрати преди тренировка или състезание. Да, хубаво е да има и малко мазнини и белтъчини, примерно 1/2 до 1 с.л. конопено семе.

След тренировка се приемат белтъчини + въглехидрати. Една голяма зелена салата с нахут и домати, примерно. Или с малко сьомга или с яйце вместо нахута.

# 80
Аз пък не искам нито мускули, нио сланинки  Rolling Eyes
Ако не се движа ме заболява гурба много от седене на бюро  Peace Пък и след 15 -30 мин. сутрин вънка съм със съвсем друга кондиция после.
На мен ми е много интересно развитието на нещата при bilyanki4ka.

# 81
Аз пък не искам нито мускули, нио сланинки  Rolling Eyes
Ако не се движа ме заболява гурба много от седене на бюро  Peace Пък и след 15 -30 мин. сутрин вънка съм със съвсем друга кондиция после.
На мен ми е много интересно развитието на нещата при bilyanki4ka.

Ами започнах от няколко дни да следвам съветите на Фея Кръстница за храненето преди и след тренировка. Установих, че реално мускулите са ми мноооооого по-стегнати от преди и може би мъничко съм намалила обиколката на талията и корема, а те са ми най-голямата цел.
Днес хапнах няколко бисквити, богати на фибри и кафе ( без кафе не мога! )
За обяд - пилешко и зеленчуци на фурна ( без мазнина естествено )
За следобяда - ябълка.
Преди тренировка мисля 1 банан, а след тренировка някоя зелена салата + варено яйце.
Като грамаж всичко е малко, но аз просто не мога да ям по много.

# 82
bilyanki4ka браво ! естествено като запо4неш да стягаш ще изглежда мног опо-добре. Въпроса ми е дали стават широки дрешките или си стоят все така ?

# 83
Ами точно заради дрешките, ми се струва, че съм намалила малко обиколката. За вътрешната част на бедрото битката ще е много голяма .......

# 84
айед успех и ще даваш акъл после Simple Smile

# 85
айед успех и ще даваш акъл после Simple Smile
Мерси  Hug

# 86
  • WonderLand
Aз се върнах от лекар току що и хвърлям противозачатъчните в коша, оказа се, че както и предполагах те са ми проблема. Предизвикали са хормонален дисбаланс, което се е отразило в липсата на резултати вече 2 месеца. Сега се надявам, нещата да се променят  Praynig

# 87
Aз се върнах от лекар току що и хвърлям противозачатъчните в коша, оказа се, че както и предполагах те са ми проблема. Предизвикали са хормонален дисбаланс, което се е отразило в липсата на резултати вече 2 месеца. Сега се надявам, нещата да се променят  Praynig

И аз съм с хормонален дисбаланс, незнайно поради какви причини, като също мисля, че и на тях се дължи от части по-трудното отслабване. Но пия хапчета и затова се надявам да не оказва влияние.

# 88
  • WonderLand
bilyanki4ka хормоните оказват най-огромно значение, аз каквотои да правех, както и да се хранех за 2 месеца не мръднах, даже качих кг от мускулна маса, а сланинките си стоят. Ако смяташ, че ти влияе говори с лекар най-добре, за да оптимизираш резултата от усилията си  Peace

# 89
След посещение при доки имам изписани хапчета, и те са още от януари. Сега като мине и този месец отново ще ходя, да проверим как са нещата.
А ще си продължавам с храненето и с тренировките, пък да видим  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт