Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Единственото, което ме учуди снощи в Туба, беше черния цвят на ноктите  и. Иначе  роклята я приех лесно, защото вече съм забелязала как тя подбира тоалети във връзка със събитията. Във Ватикана например, докато не я видях до религиозни хора, не бях направила връзка между свободно нагъната рокля и свещеническите одежди.

Хем си е тя, хем е в тон със заобикалящите. Затова предполагам, че и роклята от снощи има някакво отношение към героинята и и към филма.
За СВ нямам засега мнение. Единственото което си спомних докато гледах трейлърите беше, че преди време пред думата "филм" имаше определение "художествен" Grinning

Надин,  най-вероятно си права за връзка м/у стайлинга и събитието. За снощния тоалет освен бялото биенце и по-строгия, дълъг тоалет засега не виждам друга връзка, но ми обърна вннимание на черния лак newsm78 Освен някакво предупреждение - може да сме на различни снимачни площадки и често на различни събития, но не закачайте Онур, мой си е Wink

Още малко за надипения тоалет във Ватикана. За разлика от мнозина дами в залата тя не контрастираше с биещи на очи рокла и бижута. Не беше нито супер официална и елегантна предвид младежкия характер на наградата и университетската зала.
Сещам се за още два случая. когато с облеклото си сякаш искаше да предаде някакво послание.
-  на наградите за най-продаван филм:
Приличаше ми на строга учителка или гувернантка и сякаш намигаше на феновете си.

- на Златната мишка - закачливо и по-фриволно тоалетче, но с дълги ръкави и висока яка за щипка официалност. Може би лек намек за тежестта на наградата или "КПА приключи, животът продължава".  Или пък и двете newsm78

# 691
Привет, момичета!  Hug
Прекрасни снимки на Туба са се появили, докато ме нямаше, а и форумът нещо стачкуваше...

Затова пък имах време да вляза тук-таме и да донеса нещо, може би не ново, но някое преводче... Wink

Пресата:

https://gecce.com/fotogaleri-tuba-buyukustun-kari-koca-olmamiz-b … ifade-etmiyor?p=1
http://www.haberler.com/ruzgarin-hatiralari-filmi-izleyiciyle-bu … u-7933356-haberi/
http://www.cnnturk.com/magazin/tuba-buyukustun-kari-koca-olmamiz … de-etmiyor?page=1
http://www.hurriyet.com.tr/ruzgarin-hatiralarina-gala-gosterimi- … karayerelhaberler

Момичетата разчетоха, че на гривната на Туба пише "Мая и Топрак" Simple Smile

https://youtu.be/9qEqwxHt2cs

Кратък превод на думите на Туба от Елмира  Hug  bouquet

Скрит текст:
My ne videlis s Onurom 3 mesyaca.
aktrisa filma Tuba Buyukustun skazala, chto vo vremya s'emki, s muzhem Onur Saylak ne snimalis ni odnoi scene, poetomu 3 mesyaca oni nevidelis. Tuba obyasnaya, chto v drugix filmax gde oni v techenie dlitelnogo vremeni rabotali vmeste s muzhem, skazala: "Pervyi ochered my aktery. kak muzh-zhena, kak lubimyie, eto nichego neznachit. Eto odno, a eto drugoe chto-to. Bylo trudno chto nevidelis, no eto priytnoe s'emki"

Не се виждахме с Онур 3 месеца.
Актрисата ТБ каза,че с мъжа си ОС нямат нито една обща сцена във филма, затова не са се виждали 3 месеца. Туба обяснила, че в другите филми, където дълго време са работили заедно, това че са мъж и жена, няма значение. Те са преди всичко актьори и са си вършили работата. Трудно е било, когато не са се виждали, но но такава е работата им.

Не се въздържах и аз да не повторя снимка!  Laughing

И, разбира се, общите колажи, които дразнят Баги  HugLaughing
Слагам ги, не да я дразня, а защото са интересни и забавни.  Peace Баги  Hug мир!  Peace Peace Peace

Девиза на Муратуба:
"Умиране има, отказване - йок! "  Joy Joy Joy

Девиза на ЕнТу:
"Не сме толкова  вещи, но не се отказваме! Ще се научим! "  Laughing

Приятна вечер, и който не е правил още тестовете, като ги направи, нека извади линк за още някой - да се проверим!  Grinning

# 692
Здравейте,дружки! Hug Hug Hug

Прибрах се и веднага в темата!Оказа се,че има профилактика във форума! Peace

Линка HugВичи HugЦвети HugНадин HugСаби HugБаги HugРали Hug

Благодаря за всяко споделено инфо,клип,видео и нови снимки!Неуморни сте! newsm10 Hug Hug Hug

Два теста вчера не бях направила! Peace

Скрит текст:
Человек настроения
В соответствии с вашими предпочтениями в музыке, вы — человек настроения! Вы любите классическую музыку, но иногда с удовольствием слушаете поп и инди. Обычно вы довольно сдержаны, но при желании можете зажечь на танцполе на всю ночь!
Скрит текст:
Наталья Варлей
Вы так похожи на комсомолку, спортсменку, отличницу и просто красавицу Наталью Варлей! Несмотря на то, что в глубине души вы всегда стремитесь к совершенству, в общении вы часто напоминаете милого и наивного ребёнка. Ваша детская непосредственность покорила сердца многих мужчин, но вы не торопитесь с выбором, прежде всего стремясь стать настоящей личностью.

Приятна вечер! Hug Hug Hug

# 693
Превод с Гуги:

Голямата награда на 50 хиляди евро
Тази година за първи път ще бъдат възнаградени с 50 хиляди евро за "Най-добър филм, както и" Най-добър режисьор "," Discount сценарий "," Отстъпка Music "," Отстъпка актриса "и" Най-добър In The актьор "в категорията от наградния фонд. Победителите ще бъдат обявени на церемония ще се проведе 6 декември 2015 неделя вечерта.

ГРАН-50 тысяч евро
В этом году впервые будут награждены 50 тысяч евро за "лучший фильм, а также" Лучший режиссер "," Скидка Сценарий »,« Скидка Music ',' Скидка актриса »и« Лучший в актере »в категории призовых. Победители будут объявлены на торжественной церемонии, которая состоится 6 декабря 2015 в воскресенье вечером.

http://www.takvim.com.tr/saklambac/2015/11/11/buyuk-heyecan

# 694
# 695
# 696
  • Русе
Здравейте дружки!  Hug

И тази вечер темата ни е много богата и красива, заредили сте толкова хубави кадри, а и понеже са повторени и потретени  Wink избрах да цитирам това,  hahaha нали е заллашено и от чистка  Laughing

Баги  Hug

За думите на Туба, че са снимали по различно време в Грузия и не са били заедно с Онур тогава, то сякаш си го знаехме. Първо тя беше сама с децата в Бодрум и пресата дори се възползва пак да намеси думата ''развод''   Mr. Green, а после когато излизаха снимки на Туба от сета на филма, не видяхме Онур. Явно не са искали да оставят децата без поне един от тях за по-дълго време.  Simple Smile

И нещо, което много ми хареса, но... излиза само с линк  Sad

https://pbs.twimg.com/tweet_video/CVTyGybW4AARU3k.mp4

# 697

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това, което видях от "Тясната рокля" ме изпълва с нетърпение да го гледам! Кога най-после ще излезе!  Crossing Arms

Пуснах призив за тест, ама никой не се отзова - следователно аз ще ви пусна един...  Joy

http://www.adme.ru/svoboda-psihologiya/test-razum-ili-chuvstva-c … dit-vami-1115160/
Тест: Что руководит вами: разум или чувства?

Скрит текст:
50% Чувства, 50% Разум

# 698
  • Русе
Линка  Hug

Като видя тест и...  Wink как да не го направя, ама... изненадана съм от резултата, по-скоро цифовата му стойност - с думите съм по-съгласна  Simple Smile

75% Разум, 25% Чувства

Скрит текст:
Вы на 75% рациональны и на 25% эмоциональны.

Вами руководит разум, когда дело касается вопросов взаимоотношений, любви. Это не означает, что вы не страстны и не романтичны, однако вы скорее склонны все продумывать и не позволять эмоциям брать над вами вверх, чем действовать импульсивно и необдуманно.

# 699
[

Това, което видях от "Тясната рокля" ме изпълва с нетърпение да го гледам! Кога най-после ще излезе!  Crossing Arms

На снимката са написали:
Класа е, когато една жена има всичко, което може да се покаже, но предпочита да не го показва"

Линка, мисля, че в линка за режисьора на Роклята беше написано, че са в процес на завършване. Ама дали там го четов или другаде, зашеметена в потока от снимки, забравих  Embarassed  

# 700
Цвети  Hug радвам се, че най-сетне те изненадаха !  Laughing

Ще повторя едни снимки, че ми се набива на очи, и не мога да го премълча!  Joy

Що ми се вижда, че  Онур не   изпуска нашата от ръце?  Wink Mr. Green Laughing
И като че ли казва "Има ли по-красива жена на света, а, а , а!!!"
 hahaha Joy Joy Joy

Шегата настрана, ама точно така - горд, ми изглежда!  Joy
И като гледах онези клипчета от Вайнето, като свърши пресконференцията, скочи като ужилен и изприпка към нея.  Laughing
А колежката  София К. ...
Неучтиво някак, ама нито веднъж не се обърна към нея!  Crossing Arms

# 701

По теста :  ooooh! Sad  Цели 20% разум са ми останали...  Joy Joy
Скрит текст:
Вы на 80% эмоциональны и на 20% рациональны.

В вашей жизни много романтики, чувств и переживаний! Это не значит, что вы совсем не руководствуетесь разумом. Просто вы предпочитаете прислушиваться к интуиции и скорее оцениваете вещи в общем и целом, а не анализируете каждую деталь. Если вы что-то любите, то вы действительно это любите и вкладываете всю душу в то, что делаете!

# 702
Линка Hug

Като видях теста и го направих! PeaceЦвети Hug като теб съм! Laughing
75% Разум, 25% Чувства
Скрит текст:
Вы на 75% рациональны и на 25% эмоциональны.

Вами руководит разум, когда дело касается вопросов взаимоотношений, любви. Это не означает, что вы не страстны и не романтичны, однако вы скорее склонны все продумывать и не позволять эмоциям брать над вами вверх, чем действовать импульсивно и необдуманно.

ПП Линка Hug обновила си аватарчето! Laughing

# 703

Скрит текст:

В вашей жизни много романтики, чувств и переживаний! Это не значит, что вы совсем не руководствуетесь разумом. Просто вы предпочитаете прислушиваться к интуиции и скорее оцениваете вещи в общем и целом, а не анализируете каждую деталь. Если вы что-то любите, то вы действительно это любите и вкладываете всю душу в то, что делаете!

И къде гледа Онур според теб, Надин  HugLaughing
Не гледа колежката, всеки случай...

Явно аз съм най-разумната в тази тема.  bowuu И най-безчувствената...  Sick

# 704
  • Русе

Скрит текст:

И къде гледа Онур според теб, Надин  HugLaughing
Не гледа колежката, всеки случай...

Явно аз съм най-разумната в тази тема.  bowuu И най-безчувствената...  Sick

Затова сигурно и не те хващат ''Пътеките''  Joy Joy Joy

Ама аз защо се изненадах с моите 25% чувства  newsm78 - що диря в раздел романтични сериали аджеба  newsm78

Явно този път теста кардинално ни обърка кой къде е  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт