Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 106

• 108 740
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Незнам ...какво да правим...ако се появят и други гледащи и пишещи
за филма...на първи сезон ...да пуснем друга тема ли....не може в нашата, да пишем и за първи и за втори сезоннннннн...не ,че е невъзможно ,просто става много объркващооо... #Crazy

Казвайте момичетаааааа Laughing... Thinking Thinking Thinking...или да изчакаме да мине първа серия и да преценим... newsm78

# 16
Светлииииич  Hug Heart Eyes Grinning, предлагам да коментираме сезон 2 след края на серията по БТВ, че така може да се пообъркаме. Съгласна?

Дааааа,Арфичч Hug....то и без това тогава ще почне 40 серияяяяя...дават още озета.... Peace
Зариии Hug...всички гласове ги възпремам ,но този на Дито...цъъъъъъ....
Е, свиква се и с нейния глас.....  Много начесто са рекламите, ще си го гледаме до лятото сезон 1....

# 17
Дааааа....Зари ...Дито е Дилара... Peace Joy Joy Joy

Не мога да се сетя откъде ми е познат гласа на Гюлллл.... newsm78

Сетих сеееееее... #Cussing out...същият глас на една гадняркааа...от Прости ми.... Joy Joy Joy

# 18
  • София
Казвайте момичетаааааа Laughing... Thinking Thinking Thinking...или да изчакаме да мине първа серия и да преценим... newsm78
Малко е объркващо наистина, но по-добре да минат повече серии и тогава да се реши. Не знам и дали ще се разреши да се направи отделна тема, при положение, че за самия сериал има още две.

# 19
Пусни анкета, ако искаш.... newsm78  6-7 дружки сме засега - ти, аз, Зари, Феми, Про, Тоти  и 10 гости и по този повод добре дошла на mmoonnii  Hug Grinning

# 20
Започна 40 серияяяяяяяя... Rolling Eyes
Дениз дойдее... Grinning Джансууу... Rolling Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy

# 21
Така и не можах да схвана Озан защо отива при Харун ,а не при баща си newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 22
.........гяльдим, гяльдим---- animal037

# 23
Имам питанка?
Колко сезона има до момента?
Paramparça - Твоят мой живот - и като - Счупени Парчета ли се превежда?
благодаря

# 24
Имам питанка?
благодаря

В момента върви 2 сезон...сега гледаме 40 серия по Стар тв...да Счупени парчета се превежда...... bowuu Peace

# 25
# 26
Баща и дъщеря объркаха горкото момче...кой на кого баща ,кой на кого майкааа... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 27
Колко е доволна тази жена ooooh! #Crazy...да не кажа чумаааа...какво и е сторила Гюллллл... newsm78 newsm78 newsm78

Охххххххх Shocked ooooh! #Crazy....вълнувам се все едно ,че гледам сериала за пръв път.. bowuu

Свет и аз се качих на черешата от Кера, при положение, че от известмо време само ви чета  Hug и се забавлявам с леки сериалчета.

# 28
Светлииииич  Hug Heart Eyes Grinning, предлагам да коментираме сезон 2 след края на серията по БТВ, че така може да се пообъркаме. Съгласна?

Дааааа,Арфичч Hug....то и без това тогава ще почне 40 серияяяяя...дават още озета.... Peace
Зариии Hug...всички гласове ги възпремам ,но този на Дито...цъъъъъъ....
Е, свиква се и с нейния глас.....  Много начесто са рекламите, ще си го гледаме до лятото сезон 1....
Арфи  Hug по моите сметки горе-долу една седмица ще гледаме серия и малко оригинал  ooooh!

# 29
Имам питанка?
благодаря
В момента излъчват сезон 2 в Турция, гледаме го всеки понеделник от 21ч. по star tv. Не знам какво са закупили от БТВ и на колко серии са разделили сеон 1. Оригиналните серии са почти час и половина, а с рекламите откарваме почти винаги до 23,30ч.. Кеии и още няколко момичета превеждаха и слагаха субтитри, но спряха около 23, 24 серия. Не съм наясно и дали ще могат да се гледат, защото Дизилер беше писал, че от БТВ блокират всичко качено за да се гледа Войо. Рускините също превеждат.....

Общи условия

Активация на акаунт