Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 106

• 108 822
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Само Гюл да не беше толкова тъмно гримирана..... А Ерката наистина е бил много слаб в началото на сезон 1.....

# 91
Тя е с разцапан грим ,миличка ...от дъжда... bowuu

# 92
А Ерката наистина е бил много слаб в началото на сезон 1.....

Точно това щях да пиша...на мен пък като ,че ли не ми изглежда толкоз слаб и подострен ...колкото преди година ,когато започна сериала...може би ,защото свикнахме вече с неговата визия... Thinking

9 Потребители и 23 Гости преглежда(т) тази тема.

Хайде бе хора Praynig...слезте долу при нас...ние не хапем... Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

Оффффф...омръзна ми да редактирамммммм...аман от правила....
Новинка за хубавото ни момиче Фара... Peace

Стали известны подробности нового фильма Нури Бильге Джейлана. Как мы ранее сообщали, в фильме сыграют: Берен Саат, Туба Буйукустун, Фарах Зейнеп Абдулла и Седеф Авджи. Главные роли будут у Берен и Тубы. Фарах Зейнеп снова исполнит роль певицы также, как и в фильме "Если забуду, прошепчи". Фильм будет повествовать о времени второй мировой войны.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 21:26 от Svet_sz

# 93

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 21:56 от arpha

# 94
  • София
Оффффф...омръзна ми да редактирамммммм...аман от правила....
Новинка за хубавото ни момиче Фара... Peace

Скрит текст:

Стали известны подробности нового фильма Нури Бильге Джейлана. Как мы ранее сообщали, в фильме сыграют: Берен Саат, Туба Буйукустун, Фарах Зейнеп Абдулла и Седеф Авджи. Главные роли будут у Берен и Тубы. Фарах Зейнеп снова исполнит роль певицы также, как и в фильме "Если забуду, прошепчи". Фильм будет повествовать о времени второй мировой войны.
За тази новина писах в една друга тема, понеже бях помолена, но нарочно не я прехвърлих, защото няма потвърждение. Оказа се, че има вероятност да е чиста измислица.

Вай, Кериман шофьор ли е станала  Mr. Green

Рускините пишат, че днес са снимали тук:

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 22:20 от zarani

# 95
Да...Зари ,аз я прочетох ,но забравих да я преместя и...сега я видях при мамашите и я постнах...може и да е измислица...то...нали сега се снимат сериали...берен е заета ,за другите незная...може би пролетта или лятото... newsm78...ще видим... Rolling Eyes bowuu Peace

Какъв е този разкош ,беееееее... #Shocked #Shocked #Shocked

А пък Керитооо...ще е огън шофьор...нека малко раздвижат около нея ,щото ми идва в повечко с тия крясъци и надути ноздриии.... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 96
финалът на еп. 4 (с дублаж на бг) http://vbox7.com/play:e5e6e75af0

# 97

Дизилерррррррр...да си жив и здраввввв Peace...Мерсиииии Hug...Нямам търпение да видя епизодааааа...и повторната среща на Джи и Гюл...и прегръдката на Джансу и Гюллл...божкееее...не мислих ,че ще ми е интересно ,а то....горя от нетърпение.... tantrum Joy Joy Joy
Само този глас на Дилара много ме дразниии...уфффффф...на такава скрипя ,такъв нежен глас.... Naughty #Cussing out
Ех,тва БТВ  #Cussing out...защо поне не направиха по час и половина сериитеееее...цъ цъ цъ...за бой сааа... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 98
  • София
Да...Зари ,аз я прочетох ,но забравих да я преместя и...сега я видях при мамашите и я постнах...може и да е измислица...то...нали сега се снимат сериали...берен е заета ,за другите незная...може би пролетта или лятото... newsm78...ще видим... Rolling Eyes bowuu Peace
Те филми снимат и есента, и зимата, по всяко време всъщност. Но лятото са повече, защото голяма част от актьорите се снимат в сериали.
Берен все още не се е включила в Кьосем, Фарах снима все още игрален филм, другите две не снимат нищо. Ако е вярно, то рано или късно ще се разбере, но на мен лично ми е много съмнително всичко все още.

Докога е "Фермата"? Ако приключи преди първи сезон на сериала, може и да го пуснат до 21.30, кой ги знае.

# 99
Незнам ,миличка...тия Ферми #Crazy...жива глупост...дали някой ги гледа... newsm78
Ха...дано   Praynig,да я приключат по бързичко и да ни удължат филмчето ...ако вече не е нарязан ,естественно... newsm78

# 100
  • España (Плевен)
Момичета, здравейте, много хубаво сериалче! Интересна история. Ще ми е приятно да следя сериите с вас!

# 101
Момичета, здравейте, много хубаво сериалче! Интересна история. Ще ми е приятно да следя сериите с вас!

Здравей,Кати wavey friendship...Добре дошла в нашата къщи4кааааа... Hug
Ние сме доста напред...гледаме ве4е 2 сезон...но това не ни пре4и да се радваме и коментираме и серийките по БТВ .... bowuu Peace
Ще се радваме да се вклю4ваш с мнение. bowuu Peace

# 102

Милички, аз тази вечер имам много приятна изненада от голямата ми щерка, дойде ми на гости и  затуй изчезнах така ненадейно.... Та за тази снимка се сещам мярнах новина във фейса, но не схванах превода на Гугъл от арабките, пишеха за сватба на Харун и Дилара, явно наистина ще се оженят и вероятно това е залата.....

КАТИ  Hug Grinning, добре дошла!  Grinning

Опасни са феновете....  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 00:36 от arpha

# 103

Милички, аз тази вечер имам много приятна изненада от голямата ми щерка, дойде ми на гости и  затуй изчезнах така ненадейно.... Та за тази снимка се сещам мярнах новина във фейса, но не схванах превода на Гугъл от арабките, пишеха за сватба на Харун и Дилара, явно наистина ще се оженят и вероятно това е залата.....

КАТИ  Hug Grinning, добре дошла!  Grinning

ББреххххххххххх ooooh!...Ди и Харун  Shocked...сватбааааааа...ужаст #Crazy #Crazy #Crazy....много бързи беееееееееееее.... ooooh! ooooh! ooooh!
Афииииииии...мислля си нещо newsm78 ...прекраснооооооо... yes newsm78

newsm78  Харун ще стане сдружник на Джи ако се ожени за Ди...и тогава не ми се мисли...ма прекалих с фантазиите... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 00:40 от Svet_sz

# 104
Оооо, не, не, Светлич,
Скрит текст:
просто присъствието ѝ ни върна в годините, когато и двете си бяха при нас и цареше едно веселие и смях у дома, та и тази вечер - до сълзи се смяхме..... Нали съм ти казвала, че на твоята съдатничка ѝ дай само музовирлъци.....А за другото все още нищо, търпение и спокойствие му е майката, ама не ни слуша, милата и страда.....

Добър ти е сценарият, миличка, най-вероятно така ще стане.....

Хайде, аз изчезвам, че утре пак напрегнат ден ме чака....

Лека и спокойна нощ!  Hug Hug Hug Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 15:34 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт