Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 106

• 108 757
  • 743
  •   2
Отговори
# 735
Еееееееееееееееее, Зари, сега ме разби, как ще устоя на Зейно.... Joy Joy Joy Бяга ми инфо, но има ли някакви шансове за превод на филма?
Ами той се превежда.  Grinning  При това преводът излиза страшно бързо. Момичетата са точно като пчелички. В сряда се излъчва по Стар, а в петък-събота вече го има с бг превод. Всичките серии ги има във вбокс и дата-бг.

Све, Зейно е Зейно Ераджар, Нериман от "Времето лети".

Зариииии, продължаваш да ме изкушаваш..... Joy Joy Joy

Светлииииич, Зейно е моята любимка от Времето - Нериман

# 736
 Въй Тини и аз го харесвам Мурат Боз  Heart Eyes  Бурак кат си обръсна мустакЯ  повече го харесвам  с мустаци Йок ! Къде може се гледа филма  преведен ли е или няма се превежда?

# 737
  • София
Зариииии, продължаваш да ме изкушаваш..... Joy Joy Joy
Хайде тогава, намирай време и го почвай.  Grinning  Като история не е нещо невиждано, има много клишета, но пък мен ми задържа интереса магнетичната двойка Кемал-Нихан/Бурак-Неслихан.  Heart Eyes

# 738
Ще, ще, ваканцията, може би......

Милички, аз изчезвам, приятно ми беше да си хортуваме......

Лека и спокойна да е нощта ви!  Hug Hug Hug

# 739
  • София
Въй Тини и аз го харесвам Мурат Боз  Heart Eyes  Бурак кат си обръсна мустакЯ  повече го харесвам  с мустаци Йок ! Къде може се гледа филма  преведен ли е или няма се превежда?
О-бо-жа-вам го Мурат Боз! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Още не е излязъл филмът - мисля, че на 15ти излиза. Тъй че ще мине време докато го преведат (ако някой реши да го превежда, де). Mr. Green

И на мен ми допада Kara Sevda, въпреки бавнотата му. Страхотна химия между Бурак и Неслихан. Heart Eyes Heart Eyes

# 740
Фемииии,

Еееееееееееееееее, Зари, сега ме разби, как ще устоя на Зейно.... Joy Joy Joy Бяга ми инфо, но има ли някакви шансове за превод на филма?
Ами той се превежда.  Grinning  При това преводът излиза страшно бързо. Момичетата са точно като пчелички. В сряда се излъчва по Стар, а в петък-събота вече го има с бг превод. Всичките серии ги има във вбокс и дата-бг.

Све, Зейно е Зейно Ераджар, Нериман от "Времето лети".

# 741
Момичетаааааа Hug...Заповядайте в Новата тема ! bowuu Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=890464.0

# 742
къде мога да изгледам 1 сезон ?

# 743
https://www.facebook.com/tv.com.official/
Тази страница е на "Твоят мой живот".
Харесайте я!

Общи условия

Активация на акаунт