И до сега си чакам да отида на тъжество и да видя колко е готина моята дъщеря и да се гордея като родител. Реалноста е мнооого различна. Дъщеря ми е вече втора група, а аз на тържество така и не съм била. Но, ние не случихме на градина, а това е друга тема.
говорим само за къде имаме шанс, но истината е, че тази за която на есен ще имаме най-голям шанс е моя фаворит от 4-те близки.
Обаче до май сигурно ще се сринем. И ние сме с 8.1 т. като всички.
Намирам го в кухнята, пералнята ми изпрала, той я отворил, вади си дрехите и ги носи на 3 метра в легена, който отнякъде си е взел
Сладур на мама, ако почне и да си ги глади, грешка няма да има
Но пък редовно сутрин като оправям спалнята взима двете декоративни възглавници и ги слага на леглото. Т.к. много ми пречи докато минавам с прахосмукачка и все се навира и идка да натиска копчетата му дадох от старата само тръбата и накрайника и сега и той минава заедно с мен...не че пак не се пробва с бутоните, но е по-добре.
но сега за яслата ще трябва и детето пак да позагладя, че срамота да го пратя омачкан.
толкова са, писах им по мейла колко ще пуснат тази година и ми отговориха (с това ми се издигнаха в очите).Препоръчани теми