Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ЛУФ синдромът, споменат в един от постовете?
Какви са причините за повишаването на хормона ЧХГ при жените, както е споменато в един от постовете?
Какви са възможните причини за неуспешни опити за бременност при жените, обсъдени в разговорите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ЛУФ синдромът, споменат в един от постовете?
-
Какви са причините за повишаването на хормона ЧХГ при жените, както е споменато в един от постовете?
Повишаването на хормона ЧХГ (човешки хорионен гонадотропин) при жените може да бъде свързано с различни причини. Една от тях е свързана с проблеми с имплантацията, когато бременността не се задържа. Други причини включват проблеми с други хормони, като например проблеми с щитовидната жлеза или други хормонални дисбаланси.
-
Какви са възможните причини за неуспешни опити за бременност при жените, обсъдени в разговорите?
-
Как се диагностицират трихомоните и ендомeтриoзата в разговори?
-
Какви са потенциалните причини за папиломатоза на гърдата и какви изследвания се препоръчват в разговори?
Да, хубаво е да има и такива мнения, щом не си доволна, е правилно да споделиш! Аз след втория преглед в клиниката смених докторката!!! При мен се получи имплантация чак на четвърти опит и 3 инсеминации преди това, като след втората доки вече не беше убедена, но аз исках пак да опитаме! Никога не са ми давани противозачатъчни, опита се веднъж за един задържан фоликул, аз заради други проблеми ги отказах и тя се съобрази с мен. Пътят към майчинството в нашите случаи е доста трънлив, за съжаление!
Чета и перипетиите на другите момичета и се възхищавам на волята им! А инвитрото не е толкова успешно, колкото си мислят лаиците. Около 30% май е успеваемостта в световен машаб (поправете ме, ако греша!) Стискам силно палци да откриеш твоята докторка! И скоро да гушнеш така желаната рожба! Успех!
Дай Боже всяка от нас да успее и да гушне своето здраво детенце.
бях при