Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 042
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Не знам дали е възможно това преотстъпване. Аз никога не съм си записвала часове за фетална през регистратурата, винаги следящата ме лекарка го правеше директно през системата  на прегледа.

# 541
  • София
Aз пък винаги през регистратурата, след консултация с АГ-то, което ме следи.  Peace Например за БХС ми каза да си запиша час от еди коя си-до еди коя си дата при някой от следните лекари (написа ми ги на едно листче) - Чавеева, Искилиева, Билчев. Днес ми каза същото - да си запиша час за ФМ от 15 до 30.08. Много исках за Чавеева за 18-ти, но нямаше свободен час и записах за Билчев.
Не виждам защо да не може да се смени с име и ЕГН на регистратурата Peace Ще видим. Simple Smile

# 542
Аз ще пробвам, отписвам си часа и едновременно записвам друг човек, не би трябвало да е проблем. Мен Чавеева си ме записва сама, но от 19 гс нямаше график за 32 гс., а часа съм го записала от края на юни, когато пък имаше график до 18.8, после излизаше отпуска до края уж. Скоро пък пусна график за 29,30,31.8 и аз писах веднага час, защото по спомен на последната фм ми каза да запазя за 32 гс, което е след 29.8. Утре ще си питам моята лекарка кога е по-удачно да отида на последна фм и ще направя всичко възможно да запиша часа си на щастливка Simple Smile

# 543
  • София
Аз ще пробвам, отписвам си часа и едновременно записвам друг човек, не би трябвало да е проблем. Мен Чавеева си ме записва сама, но от 19 гс нямаше график за 32 гс., а часа съм го записала от края на юни, когато пък имаше график до 18.8, после излизаше отпуска до края уж. Скоро пък пусна график за 29,30,31.8 и аз писах веднага час, защото по спомен на последната фм ми каза да запазя за 32 гс, което е след 29.8. Утре ще си питам моята лекарка кога е по-удачно да отида на последна фм и ще направя всичко възможно да запиша часа си на щастливка Simple Smile

newsm68 #Silly preggo
Ще видим дали ще стане. Но и да не стане, здраве да е. bouquet

# 544
Понеже бях бременна с близнаци въобще не е стоял въпроса за кой лекар да бъде феталната, записвали са ме за Чавеева дори извън график.

# 545
Мен също не ме интересуваше при кой съм, докато не ме записаха извънредно при Янкова за БХС. И какво се случи - Янкова си тръгна, защото не и били казали че има пациент, много удобно. Викнаха по спешност Чавеева, върнаха я от паркинга. От тогава не смея при никой друг.

# 546
Чавеева е много добър лекар. То с извинение вече сульо и пульо изкарали двуседмичен курс почнаха да правят ФМ. Има голямо значение кой я прави.

# 547
  • София
Аз на БХС бях при Игнатов, понеже Чавееча нямаше часове. Е, съжалих......горчиво и не бих повторила при него. Crossing Arms

# 548
На мен онзи ден ми записаха час за ФМ при д-р Беросян (?) - така и не схванах добре името, а на бележката е записано ужасно. Моят док каза, че при Чавеева нямало часове за седмицата, когато трябва да правя. Сега не се чувствам много комфортно защото и БХС и първата ФМ само д-р Чавеева ми ги е правила, но май нямам избор - отпускарски сезон е.

# 549
Здравейте днес минах втори преглед и лекарката ми каза да си запиша час за БХС от 01 до 15.08 записаха ме при Билчев, следващия ми преглед при АГ ще е чак на 30.08 когато ще съм в 12 седмица и исках да ви попитам кога се прави ранната ФМ притеснявам се да не е късно?

# 550
Препоръчвам д-р Виолета Стратиева за ФМ. Когато бях бременна, д-р Чавеева беше в Англия,  а д-р Стратиева преглеждаше в МЦ Света Петка - тя също е специализирала в Англия! Разбрах, че е част от екипа в Щерев вече!

# 551
а в коя седмица се прави първата ФМ?

# 552
Kalfova, БХС плюс ранна фетална се правят 11-13 седмица и 6дни най-късно. После някакви важни параметри не се виждат!!!

# 553
  • София
а в коя седмица се прави първата ФМ?

11 до 13+6 г.с.  Peace

# 554
ох добре бях се притеснила че ще закъснея че прегледа ще ми е вече чак на 12 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт