Искам да кажа ... (61)

• 49 152
  • 839
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Ските са много скъп спорт Simple Smile Факт. В ски лагера влиза наем на ски оборудване, ски-учител и то става дявол на магаре.  Ние тъкмо отказахме едно подобно организирано събитие. Щели да ни поемат наема на ски оборудване и ски-учителя, да, ама аз имам оборудване и не ползваме ски учител. И за единия билет за лифта ще сме вързани да платим цената за нощувка и храна, а ние за по-евтино не спим в Пампрово и Чепеларе, а си се прибираме в Пловдив. И общо взето си ядем сандвичи и пием домашен чай от термос.

# 211
 Алина усмивко е прекрасен  Hug
  Обичам 13 , петъци и черни котки - обичам когато нещо е общоприето за фатално  - при мен не важи . 
   Днес съм си в къщи и следващите дни смятам да не си подавам носа навън / май ще се наложи до магазин някакъв /

# 212
  • някъде ... тук ...
Моите досега не са ходили на ски-лагер. С нас е по-евтино. Още повече, че моите карат борд.
От училището на големия има ски-лагер в базата на ТУ на Семково. На фона на останалите цени, изобщо не е скъп лагера. Миналата година отказа да ходи, защото бил заек и нямало да му разрешат да си кара борда, а трябвало да се учи на ски. Тази година вече нямало да има такъв проблем. Да видим Simple Smile

Алина, страхотен е усмивко Hug

Сега видях, че е петък 13ти Crazy Ден като ден...

# 213
  • sofia
Алина, толкова са горе-долу цените.
Моя големия не искаше до сега да ходи, но тази година се нави да ходи с дребния. предните две години ги водиха на Добринище. Тази година ще са на някаква писта до Благоевград - Картала. Не бях и чувала, но на снимки добре изглежда.
Нямат оборудване, ние не караме (вече) и това е най-добрия вариант да пробват нещо подобно.

# 214
Моите до сега само на зелено училище са ходили.

Днес е хубав ден, петък 13-ти  Laughing

Това ми хареса във фейса преди малко

Скрит текст:

# 215
  • някъде ... тук ...
Веси, детската писта на Картала е доста малка и ти се пречкат дребуси с шейни Crazy Обаче пък голямата е ... почти 5 км и доста стръмна (за мен) Simple Smile Моите много я харесват, стига да има сняг. Хубаво е там.

# 216
Алина, чуден е! Heart Eyes

# 217
Алина, да го нацелуваш тоя усмивко малък!  Heart Eyes

# 218
Добро утро! Петък 13-ти, а?  WinkАз не го свързвам с нещо лошо този ден, не ми се случвало нещо по-невървежно от останалите дни... и все пак май избягвам да започвам важни неща на тази дата. Днес обаче моя приятелка ще правят първа копка на новата си къща, дано да им донесе късмет датата  Praynig

Това балетът било много скъпо занимание, значи Crazy Одрусаха ни вчера една цифра пари за костюми за коледен концерт и еВстеВствено (така казва балерината Laughing) и билети за този концерт трябва да си купим... ама не може само два, както исках да направя аз, минимумът е четири  Tired Уф!

Онна, дъщеря ми ходи на шест вида танци. За всеки от тях и рокля. За някои по две.  ooooh! Добре че е само веднъж, през юни. Иначе ще банкрутираме.

# 219
  • София
Алина, много хубав Усмивко.
Тонка, на закритият цирк на Клокотница ли бяхте, че децата от един месец ми говорят за цирк, а аз ги убеждавам, че в момента няма представления  newsm78

# 220
  • Пловдив
Моите досега не са ходили на ски-лагер. С нас е по-евтино. Още повече, че моите карат борд.
От училището на големия има ски-лагер в базата на ТУ на Семково. На фона на останалите цени, изобщо не е скъп лагера. Миналата година отказа да ходи, защото бил заек и нямало да му разрешат да си кара борда, а трябвало да се учи на ски. Тази година вече нямало да има такъв проблем. Да видим Simple Smile
ТУ на Семково е яко соц. Simple Smile Условията са соц, спартански Simple Smile

# 221
  • някъде ... тук ...
Знаем, знаем, Янтре Simple Smile А и той е бил с нас там преди 4 години Crazy

# 222
  • Пловдив
Да си кажа Simple Smile Иначе не е лошо, просто трябва да си подготвен. Аз първия път когато отидох бях в университета, хубава, млада, слаба, на 10см токчета, едвам си довлачих до автобуса ОГРОМНИЯ куфар, плюс ски, обувки, щеки, не знам какво си още ( приятеля ми плюс един колега ми носеха багажа). И преподавателя по физическо от университета ме гледа, гледа и вика - Ти какво мъкнеш, дрехи ли? И аз "Малко, да." и той - И кой ще те гледа, мечките ли? Следващата година тръгнах със ски екипа, три анцунга, бельо, маратонки и джапанки. Тотално се бях поправила. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ама багажа пак го довлачиха колегите от мъжки пол, аз малцинство в мъжки ВУЗ ли съм или какво?!

# 223
Алина, голям сладур е, а как хубаво седи вече.
Доходи ми се на ски като ви слушам.

# 224
 И петък 13-и започна за мен - точно писах тук и ми звъннаха - името ми е написано грешно в болничиният - и тичах до администрация / там ми казаха че не е пуснат в НОИ още - да ама пък лекаря го няма и следобяд ще тичам до поликлиника да го поправи -ама пък сестрата дето му пише точно той като идва тя пък ще си тръгва - и те така  Joy /
 Краката ми няма шанс да зараснат тези дни .
  Но всяко зло е придружено с добро / щото за мен това не е  и зло де - случайна грешка / а при мен е ежедневие -  всичко да върви наопаки /  - та има добри хора и се трогнах до сълзи - нетвърде близка моя позната ми помага много и е толкова мила и добра . Благодаря й от сърце  Hug

Общи условия

Активация на акаунт