Искам да кажа ... (61)

• 49 135
  • 839
  •   1
Отговори
# 195
Ама Джино, с риск да развали мисията, гушна малкия и го занесе при баща му. В неговия изказ- мъжкарска постъпка. Той много си я тачи тая дума мъжкар:)

# 196
  • Варна
Не гледах Големия рев. Ама направих, най-бързата
резервация и организация за  4 дневно бягство до
Сицилия. В началото на лятото спечелих ваучери от
Уиз за 200 евро и все се чудих до къде да ги ползвам.
В крайна сметка реших да ги подаря на племенника ми,
учи в Холандия, та да си дойде в БГ, да ама не... Той
започнал работа и няма опция прибиране, та се наложи
преди да изтекат да ги вкарам в употреба. Щастлива съм Crazy

# 197
  • Euskal Herria
Хайде, прибрахме се от разходка. Само дето трябва да се разберем - аз ли разхождам кучето, или то мен.
Сега приготвяме вечерята. Съвсем по испански модел ставаме  Mr. Green.

Не съм ревала, просто този формат не го гледаме.

# 198
Добро утро.
На малкия му мина, сега брат му взе да подкашля /от тази сутрин/. Понеже има първи час физическо и му казвам да му напишем бележка, за да не тича навън в подкашлящо състояние, а той ми разправя - напиши ми бележка за Домашен бит и техника, а не за физическо Grinning Не мога да го разбера това дете. Всички харесват музиката и ДБТ, а на него това са му най-неприятните предмети.
Един ден нещо му говорим, че както е тръгнал на шест години, сега някои от неговите съученици са с близо две години по-големи от него, а той коментира, че набързо ще се изравни по възраст като повтори два пъти по музика. А всъщност пее много хубаво и вярно, но просто не обича да го прави.
Алечка, не взе мерки, да кажа аз като бабите.... Не си обръщаш внимание, момиче. Грижи се повече за себе си.

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 07:00 от valerie

# 199
Ох, това физическо и мен ме тормози. Стигна се до там да казвам на детето да не тича. Първи час имат и при нас физическо и като тичат на студеното време се разболя и моят син. Започна сополи, кашлица. Извиних го докато се възстанови, след това същата работа. Понеже трябваше да му слагаме и ваксина ми беше още по притеснено.
Добро утро и слънчев петъчен ден!

# 200
blackcat6, мен по принцип не ме тревожи. Даже изпаднах в ужас като чух, че искат да намаляват часовете, ама моето тича по тениска по ранни зори. С нищо не мога да го убедя да сложи горнището на анцуга.

# 201
  • Някъде там
Добро утро.И моите са така..по тениски..все им е топло.Физическото им е час за закуски. Grinning зарязват си ги да не правят нищо. Rolling Eyes
Днес са решили че трябва да се скарат за добро утро и след малко май ще става напечено а колко работа имам. Grinning

# 202
Добро утро. Вчера не слушах новини и не съм разбрала, че са се събрали средствата! Дай Боже все така бързо да се събират.
Валери, успяхте ли все пак да минете без АБ?
Алечка, как си днес?

# 203
Аз съм за физическото, не съм се изразила правилно. Тревожих се, че от тичането в 7.30, той изстиваше, а ни предстояха 2 реимунизации. Ако не бяхме успели да ги сложим, то после като започне грипа, още по-трудно. 3 пъти ги отлагахме, сополи, кашлица, сополи...Иначе децата имат нужда от спорт, моят син ходи на карате и плуване.

# 204
  • София
Добро утро! Петък 13-ти, а?  WinkАз не го свързвам с нещо лошо този ден, не ми се случвало нещо по-невървежно от останалите дни... и все пак май избягвам да започвам важни неща на тази дата. Днес обаче моя приятелка ще правят първа копка на новата си къща, дано да им донесе късмет датата  Praynig

Това балетът било много скъпо занимание, значи Crazy Одрусаха ни вчера една цифра пари за костюми за коледен концерт и еВстеВствено (така казва балерината Laughing) и билети за този концерт трябва да си купим... ама не може само два, както исках да направя аз, минимумът е четири  Tired Уф!

# 205
Добро утро!
Валери, права си! Имам нужда от набиване на канчето определено! Дано на малкия да му се размине!
Съни, по-добре се чувствам, но си бухам като магаре, ще трябва време сигурно да понамалее кашлицата. Благодаря, че се интересуваш  Hug

Ще си правя филмов маратон. Изтеглям си сериалите и се паркирам в леглото. Само дето довечера трябваше да имаме гости, но едната двойка и те се тръшнали болни, а другата са с малко дете и не е удачно да им ръся бацили. Та така. Почивка.

Хубав ден ви пожелавам!

# 206
  • Някъде там
Алечка бързо оздравяване .
Она добре че от сега са ви взели паричките а не точно за Коледа че и без това джобовете се пробиват тогава.
А моите ми сервираха че ще ходят на лагер от танците от 26 до 30 декември... Rolling Eyes 108 лева струва.
 Задължителен е понеже си затвърждават танците.Обикновено го правят април сега какво и щукна го госпожата не знам.

# 207
  • някъде ... тук ...
Аз само капаро за зеленото на дребния съм платила. Чакам големия да каже до кога се плащат парите за неговото бяло на Семково, че 200 лв не са малко.

# 208
Алечка, бързо да се оправиш ти желая. Hug

Ставам аз, отивам в кухнята да си правя кафе и в този момент виждам част от крак да виси на балкона. Знам, че санират на горния етаж, но ми стана много смешно. Добре, че не се сблъсках с момчето по пижама. Laughing

П.П. Днес е петък 13-ти. Денят започва със слънце и смях.

# 209
Здравейте.
Петък 13ти ми е любим. Simple Smile
Гледах ревливата серия на Вип-а от снощи, сега. Голям рев, много разтоварващо ми подейства.
Ина иска да ходи на ски-лагер. Ама какъв е тоя ски-лагер за 5 дни 365 лева. Малко множко ми идва. Сега сметнала, че ако ѝ давам по 2 лева до тогава всеки ден, ще събере 165 лева, та за да ги събере, ще трябва да ѝ давам по два лева и вечер.  Laughing Някак си няма как да стане тая работа.
Отдавна не съм ви показвала усмивко.
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт