Искам да кажа ... (61)

• 49 132
  • 839
  •   1
Отговори
# 180
  • ту тук, ту там
И аз се зарадвах много за Валери и му пожелавам всичко да е наред и да е здрав скоро!  Heart Eyes

Но в Клюкарника на първа страница има още една тема, не за дете, а за Венелин. Много ме натъжи това, което пише жена му, много ме трогна! Ако искате погледнете я! Знам, че не може да се помогне на всички, знам...  Sad

# 181
Изпратих девойката за бутилка олио..слиза си тя по стълбите с бутилката и със скачения за нея съд(телефона) и  се чува едно пльос и рев,уплаших се че се е пребила.Нищо и нямаше, малко се беше ожулила, но за разлика от нея стълбището беше в плачевно състояние.Течеше олио в изобилие.Добре че сме в ремонт и няма пътеки,но мозайка не ме питайте как се чисти от олио.Разказа ми се играта но и тя телефон скоро няма да види. Twisted Evil
уфффф, че гадно...
Любимото ми е това-да чистя олио от стълби.
Второто по любимост ми е да чистя строшен буркан с мед от паркет.

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 20:29 от Герри

# 182
  • Mediterraneo
Искам да кажа, че не изпитвам наслада, гледайки Вип брадъра, но тази вечер така рева, докато гледам, че не е истина!

# 183
  • Пловдив
Искам да кажа, че не изпитвам наслада, гледайки Вип брадъра, но тази вечер така рева, докато гледам, че не е истина!
Какво има, че ревеш?

# 184
Какво има, че ревеш?
Сигурно просто участниците в брадъра реват и тя се е заразила.
Колкото пъти пусна брадъра и някой реве.
Голямо реване там...

# 185
Имат мисия, в която вкарват любимите им хора. Но съквартирантите нямат право нито да говорят, нито да мърдат. Гадно е.

# 186
  • Mediterraneo
Имат някаква мисия, Брадърът ги пуска назад, напред, спира ги на пауза; играе го дистанционно. И като ги спре на пауза, не трябва да реагират на нищо. Точно в тези моменти пускат някой близък на някого от участниците. И се започва един рееееев. На Люси влезе гаджето му, целува го, говори му, на него само му текат сълзите изпод очилата. На Кристина влезе синът й, много ме разчувства. А Слабаков се опитваше да е мъж, ама и той подсмърча над главата на Ернестина.
Абе, рев.

# 187
Пфууу, наревах се и аз с тази мисия. Твърдо вече съм за Джино, много хубаво момче, родителите му могат да са горди с възпитанието му!

# 188
  • Варна
Като прочетох Тарти, превключих канала да видя какво става. И почти веднага и аз се просълзих. Хванах момента с детето на Гъмов.
Че то трябва да си от желязо, за да не ревнеш!

# 189
  • Пловдив
Бре, отивам да видя за какво е масовия рев.

# 190
  • Mediterraneo
Като прочетох Тарти, превключих канала да видя какво става. И почти веднага и аз се просълзих. Хванах момента с детето на Гъмов.
Че то трябва да си от желязо, за да не ревнеш!

А, аз докато пишех предния пост, влезе хлапето. Рев, бе, рев! Ама така се разтоварих, да ви кажа!

# 191
  • Варна
Ха, тъкмо това обяснявам на моя мъж.
Защо гледаш, щом плачеш?
Ами ей така. Какво лошо има-напоследък се понасъбра емоция, трябва да излезе.
И за несбъднати мечти се присетих. И после-напред.

# 192
на Ритон кой им е любим? а на Джино?

# 193
Тони Димитрова е любимата на Ритон. На Джино вкараха леля му.

# 194
  • Някъде там
Има ли някой който да не е ревал който е гледал..всички сме в кюпа. #Crazy
Аз не само ревах ами и много се ядосах на брадъра заради детето на Гъмов.Малкия се притесни в кухнята сам,помисли че баща му не иска да дойде при него.Що трябва дака с едно дете да постъпиш. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт