Искам да кажа ... (61)

• 49 177
  • 839
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде ... тук ...
Хахаха, Янтре. Познато ми е. Само, че на практика на Веринско и в друг подобен ВУЗ Crazy

# 226
  • София
Тонка, на закритият цирк на Клокотница ли бяхте, че децата от един месец ми говорят за цирк, а аз ги убеждавам, че в момента няма представления  newsm78
Бъни, не я знам Клокотница, но децата са на цирк "София", до гарата.  Grinning

# 227
  • Бургас
Здравейте, пак много изпуснах  Embarassed Но с Мариана лежахме в инфекциозно,че беше с повръщане и разстройство. Вече е добре,де,но само ядове.

На петък 13 ми върви (засега пу-пу)

# 228
  • Ямбол
Искам да кажа, че е петък и въобще не ме интересува дали е 13 или 15. МъжОт със свеки и едното дете отпрашиха да свършат една хубава работа(стискам палци всичко да е наред) и ме оставиха на магазина.
Утре ме очаква тежък ден, ще освещаваме къщата и ще имаме гости. Доста ще са.

# 229
Искам да кажа, че е петък и въобще не ме интересува дали е 13 или 15. МъжОт със свеки и едното дете отпрашиха да свършат една хубава работа(стискам палци всичко да е наред) и ме оставиха на магазина.
Утре ме очаква тежък ден, ще освещаваме къщата и ще имаме гости. Доста ще са.

Hug Това с къщата е много хубаво събитие. Малко ще ти е лудница, но предполагам, ще е забавно. Никога не е излишно да се събереш с роднини и приятели по хубав повод:)

# 230
  • Ямбол
Благодаря, Калина. Ние обичаме да се събираме с приятели. Не сме ги събирали толкова много, но няма как да не поканим всичките ни близки(около 30 човека), роднини почти няма да има. Някои са ангажирани и ще има втори, трети, ...., н-ти тур, но това за нас е приятно.

# 231
  • София
Лиле, аз дето хич не обичам разправията покрай гости, за нова къща с кеф бих поканила всичко живо.
Приятно изкарване утре!  bouquet

# 232
Лилянче ще ма умориш. Значи не си суеверна, но пък викаш попа да освещава...
Е-може би тва с попа е част от ритуала, но на практика си е същата работа.

Аз пък се броя християнка, но поп в къщата си няма да пусна.
Ето ти тебе парадокси... hahaha

# 233
  • София
Аз не съм от вярващите, а в църква влизам изключително рядко. И до ден днешен ми става зле като се сетя за едно освещаване на офис, на което бях поканена. Викнали хората поп, както си му е редът явно, и по едно време попът си изпружи ръката всяка да му я целуне. Щях да умра на място, толкова неприятно май никога не съм се чувствала, идваше ми да се разрева. Но бях млада и изпълнителна. Сега директно щях да се изнеса към тоалетната, пък да видя дали ще ме гони да му целувам ръцете.

# 234
Аз не съм от вярващите, а в църква влизам изключително рядко. И до ден днешен ми става зле като се сетя за едно освещаване на офис, на което бях поканена. Викнали хората поп, както си му е редът явно, и по едно време попът си изпружи ръката всяка да му я целуне. Щях да умра на място, толкова неприятно май никога не съм се чувствала, идваше ми да се разрева. Но бях млада и изпълнителна. Сега директно щях да се изнеса към тоалетната, пък да видя дали ще ме гони да му целувам ръцете.
Нищо не освещавам аз, че като ги знам колко са свети попчетата с гранясалите бради да имат да вземат да им целувам ръка, че и да им плащам за това.

И аз мога да си поръся офиса с вода по същия начин и да си попея-същия ефект ще има и ще ми излезе без пари.. hahaha

# 235
И на мен ми стана странно, след като непрекъснато подчертаваш, че си атеиска си решила да освещаваш къщата си. Бих избрала друг израз, като празнуване или подобно.
Иначе, честито, предполагам, че сте облекчени след цялата разправия.

# 236
Никога не сме викали поп за освещаване на дом. Няма и да го направим. Да целуна ръка на поп пък само с опрян пистолет до главата могат да ме накарат. Sick

# 237
  • София
Сетих се за освещаването на офиса ни. Мина си ритуала както си трябва (не си спомням да сме целували ръка на попа, но всички бяхме със запалени свещи) и вече ще се черпим. Управителя казва на попа:

- Дядо попе, вино да ти сипя.

И попа:

- А, не, не, мерси, може малко уиски.  Laughing

# 238
  • Ямбол
Лилянче ще ма умориш. Значи не си суеверна, но пък викаш попа да освещава...
Е-може би тва с попа е част от ритуала, но на практика си е същата работа.

Аз пък се броя християнка, но поп в къщата си няма да пусна.
Ето ти тебе парадокси... hahaha
Направо ме е срам, че ще идва и поп, но уважавам вярванията или по-скоро разбиранията на човека, с когото живея. Поне се съгласи с мен да не взима и икона, която било хубаво да се освети заедно с къщата. Айде без да ми пробутват разни глупости. От там нататък е купооон.
Нито попски ръце смятам да целувам, нито свещи да паля. Даже ако може и за другите да няма свещи, че едва изчистих силикона, сега и восък да чистя.

# 239
Лиляна, похвално е, че си толерантна към разбиранията на половинката ти, но е редно да си толерантна и към разбиранията на хората във форума, към които си била доста, да кажа, пряма.

Общи условия

Активация на акаунт