Искам да кажа ... (61)

• 49 211
  • 839
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Обичам такава есен, като тази сегашната. Топла, мека, жълто-оранжева, зряла, уханна. Предполага към разходки сред природата. Красиво е. Приятно е.  bouquet

# 256
Аз днес бях и с ниско кръвно и едвам се тътрех с тез крака и бях жалка гледка - даже и не виждах къде вървя - но деня беше чудесен наистина.

# 257
  • Варна
Жармен много неволи с този болничен. Радвам се, че всичко
е приключило вече. Сега лежи и си почивай. Дано бързо се
оправиш.  Hug Притеснително звучи това " да зараснат ".
Днешните ми "искам да кажа":
Мил жест от приятел днес, малък подарък поднесен без повод.
Успях за сносни пари да си уредя нови стъкла за едни очила,
/слънчеви/ с много удобна и лека рамка.
Помогнах на една бабка да си качи пазарската количка /от онези
с колелцата/ пълна със зелки, в подлеза. Милата беше стигнала,
до някъде и се мъчеше да вдигне возилото.Усмивката й- безценна.
Имам напредък по организацията с коледното фирмено парти.

Пека тиква, ама баклавата дето Тарталета я спомена не ми излиза
от главата, имам кори освен утре сутрин да завъртя една.

# 258
 Проблема е ,че трудно ще зараснат - това ми каза и лекарката . Ама ще видим ,ако до 10 дена не се оправят и на работа съм зле -ами май ще съм си в къщи отново . Каквото -такова.

# 259
  • Ямбол
Е как ги завъртате така. Аз скоро се научих да правя баница. Баклава много обичам, тази която мама прави(хрупкава) и турската става, обаче не съм събрала смелост да се пробвам. И тиквеник обичам, свекървата го докарва.
Освен да пробвам едни тригуни от бутертесто с локум или с орехи или и с двете.

# 260
Настанила съм се удобно и гледам финала на ВБ. Нямам фаворити, но подозирам, че ще победи Гъмов.

# 261
  • Пловдив
Аз се настроих зимно-коледно. Децата са подготвени за ски и чакам сняг.

# 262
  • Sofia
Неочаквано за мен получих първия си коледен подарък вчера вечерта - разкошно червено портмоне от приятелка  Flutter

# 263
  • Варна
Настанила съм се удобно и гледам финала на ВБ. Нямам фаворити, но подозирам, че ще победи Гъмов.

Да пази Господ Crazy

# 264
  • София
Запис,аз пак в редиците на търсещите работа.Който знае много и не си трае , не си престъпва принципите  и не дава да го обиждат дим да го няма. Joy

# 265
  • Sofia
Запис,аз пак в редиците на търсещите работа.Който знае много и не си трае , не си престъпва принципите  и не дава да го обиждат дим да го няма. Joy

ММ е досущ като теб. Вече не може да преброи колко пъти е напускал или е бил уволняван. Свиркай си  Sunglasses

Сега сериозно: вярвам, че когато Бог затваря една врата, отваря за нас ПОРТА  Praynig Желая ти да си намериш по-хубава работа, в която ще се чувстваш на мястото си, приета, уважавана, ценена  Hug

# 266
  • София
Благодаря ти bouquetИ аз така смятам.Няма да се даваме я.

# 267
След като миналата седмица ходих един час със ски обувките, днес си галих ските  Mr. Green Утре ще направим една разходка по Витоша и после релакс, вечерта рожден ден и така до снега  Sunglasses
А сега пека портокалови мъфини, за да има за закуска. Ще погледам малко ВП и май ще се нивелирам, защото днес цял ден съм се взирала в компютъра, даже главата ме заболя на края на деня, но до края на годината трябва да се настроя така да е. Хубавото е, че после може би ме чака повече от прилична почивка, което ще ме крепи  Laughing
Лили, супер да си изкарате, а ти Жармен се оправяй бързо  Peace

# 268
  • Пловдив
След като миналата седмица ходих един час със ски обувките, днес си галих ските  Mr. Green
Всеки ден средния син ме пита "Кога ще има сняг да ходим да караме?"  Laughing

# 269
 Мър, вино имаш ли днес?

Общи условия

Активация на акаунт