Искам да кажа ... (61)

• 49 227
  • 839
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Стига се паникьосва Simple Smile Това са въшки, да не е менингит Simple Smile Ще ходи.
[/quote]сефте ми е, комендантски Hug За другия път ще съм обръгнала... ха, дано няма друг път Praynig

# 286
  • Пловдив
Бооже! Три деца има и въшка не видяла Simple Smile Как може! Joy Joy Joy Joy

# 287
Мър, вино имаш ли днес?
Имам, ама е тежичко, та го оставих за друг повод  Whistling Защо?
защото вчера нямаше Laughing
hahaha  Hug
Е заради тебе и vanini* - наздраве! Ама мярката ще я запазя в тайна  Crossing Arms
Скрит текст:
А мъфините станаха супер, нямах време да им правя някакъв топинг обаче и импровизирах... ше си сипя още един пръст заради тази "успешна" импровизация  Mr. Green

# 288
 Яна при нас лятото е 42+++ и много висока влажност, изпукваме си от жега и лепкав въздух. Сега ние хубавото време, до вчера беше 29 гр. днес паднаха температурите, хладничко, приятно да се седи на вън да си дишаш без климатик Simple Smile

Янтра ме разсмива Joy
Онна,  Hug

Мър, искам такава чаша!

# 289
Онна, и аз съм на вълна въшки.  ooooh! Няма в класа точно въшки, но техните ембриони са на линия и направо ме сърби и там, където нямам косми. Купих Хидрин протект и понеже не пия, си вярвам, че съм предпазила децата. Не ми се мисли как ще се чистят косите им.
А и не зная въшката как изглежда.

# 290
Онна, и аз съм на вълна въшки.  ooooh! Няма в класа точно въшки, но техните ембриони са на линия и направо ме сърби и там, където нямам косми. Купих Хидрин протект и понеже не пия, си вярвам, че съм предпазила децата. Не ми се мисли как ще се чистят косите им.
А и не зная въшката как изглежда.
   Къде нямаш косми?

# 291
Мър, искам такава чаша!
И аз се замислих дали не я искам  Crazy, ето я. Ама сигурно навсякъде, където правят принт на чаши могат да го направят на някоя налична, със сигурност ще излезе по-евтино.
Оф, утре трябва да стана рано, хем ми предложиха по-късно, ама аз ербаб "Не бееее, как! Нямам проблем аз!" Тъпчо  ooooh!
Пък едно време си бях абонирана за въшки. Като се случеше в началото на месеца добре - нашите имаха пари и се купуваше един скъп френски лосион с гребенче, ама ако е края на месеца - газ, мас и оцет... А аз с една гъста и дълга коса, майка ми как не се е гръмнала не знам.

# 292
Малката ми подари такава за РД, много си я харесвам и ценя   https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … L9DS5TsX4m6VlHlFw

# 293
 Искам да кажа и не знам как да го кажа https://www.generosity.com/fundraisers/for-the-treatment-venelin … help-him-get-well
 От вчера ме вълнува това и съдбата на този човек ми е присърце . https://www.facebook.com/Venelin.Miloto/?pnref=story
 Дано успеят да съберат тези пари и дано оздравее Венелин.
  Пратих първият линк на дъщеря ми да сподели с приятели . Само 5 долара е имало първоначално - тези,които жена му е сложила и нищо.
 Помогнете на Вени да пребори рака!
PayPal: v.i.karakashev@gmail.com
Дарителска сметка: Райфайзенбанк АД
IBAN: BG30 RZBB 9155 1006 3688 09
Венелин Иванов Каракашев
Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS VENELIN на номер 17 777 (за абонати на Теленор, VIVACOM и Mtel). За други начини за даряване и повече информация посетете www.dmsbg.com. Таксуването на 1 sms към Единен дарителски номер 17 777 е както следва: За абонати по договор с Теленор, Mtel и VIVACOM цената на 1 sms е 1 лв. Са потребителите на предплатените услуги на трите мобилни оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС. За абонаментни дарения стойността е 2 или 5 лв. месечно.
С благодарност към всички, които ни подават ръка!

# 294
  • София
 Peace bouquet Нека да помогнем.

# 295
  • ту тук, ту там
И аз за него писах вчера в темата, искрено се надявам да успеем да му помогнем!

# 296
 Дано! Парите на са много - дано се съберат - от сърце желая  Hug

# 297
От 10 дни има тема за Венелин. Малко по-нагоре. Peace

# 298
  • ту тук, ту там
Ами да де, има тема, но няма парички по сметката. Затова напомняме, привличаме вниманието върху нея.
А защо се налага да си анонимен?

# 299
От 10 дни има тема за Венелин. Малко по-нагоре. Peace
Благодаря за информацията !

Общи условия

Активация на акаунт