Искам да кажа ... (61)

• 49 148
  • 839
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Аз предлагам довечера дружно да си сипем по чаша вино и да се наревем. Тей де, трябва да се изливат негативните емоции.
Сипвам си чаша розе непременно довечера!
Само че няма да рева. Негативни емоции не тая. Изкарвам си ги в повечето случаи веднагически, не ги тая в себе си. Е, ако дават някое ревливо филмче, ще пусна сълзите в действие.

# 781
Аз съм вземала промоционално телешко - малко като джапанки стана, на външен вид обаче - идеално. Вземала съм сирена и лютеница от Лидл, но единични случай бяха. Като прочетох риба - риба съм вземала пъстърва и миналата година за Никулден шаран от тях - харесаха ми.

# 782
Значи, ще заложа на риба и пиле Дюк. С месото ще съм по-осторожна. Аз от там си купувам само багети. Много ми харесват, освен да напълня фризера  Laughing

# 783
  • София
В Лидл пилешкото е хубаво, и хубави телешки шницели съм взимала. Свинското не винаги го бива.

Ох, така искам да ви се изфуклява с нещо, обаче няма пък, ще изчакам да съм сигурна и тогава  Blush

# 784
  • В Космоса
Тони, кой ти подскочи пак, бре!? Laughing

Ние бяхме в зоологическата - затвориха терариума под носа ни за час и половина, естетсвено, не стояхме да чакаме да го отворят, ядохме някакви гадни пици, че нямаше други отворени павилиончета, сигурно уикенда ги отварят, стана ми мъчно за животните заради мизерните условия, в които ги държат. Хубавото беше, че се разходихме на чудесно, слънчево време, все пак и се смяхме с маймуните - едните се пощеха, другата си дърпаше чурката, а много ми хареса гибонът, супер сладък и пухкав и много готино се придвижва с дългите ръце, като с лиани.

# 785
Ох, така искам да ви се изфуклява с нещо, обаче няма пък, ще изчакам да съм сигурна и тогава  Blush
Хайде чакаме с нетърпение и стискаме палци  Hug

# 786
Аз съм вземала промоционално телешко - малко като джапанки стана, на външен вид обаче - идеално. Вземала съм сирена и лютеница от Лидл, но единични случай бяха. Като прочетох риба - риба съм вземала пъстърва и миналата година за Никулден шаран от тях - харесаха ми.
Първо запържваш пържолите в горещ тиган по 2 мин. на страна, да се запечати и после на максимум 180 градуса с вино например, ги задушаваш на фурна и стават мозък. Това за всяко месо важи, само да го запечаташ преди това, за да остане сочно. И върху телешкото от Лидл съм го пробвала.

# 787
Акаша чаках коментари или разказ за концерта с Янко  Heart Eyes

# 788
Басиму е новата модерна дума в нашето училище:) Та басиму как ми се доходи в Трявнааааа! И ми се дояде в тия кръчми и жива бира ми се допи!
Каси, какво ти се случи днес?
Онна, в нашия Лидил имаше голяма къща, да беше казала щях да ти я пратя. Аз бая и се зачудих, ама като знам моя келеш как грам не си играе с играчки и ми се досвидяха 70 лева. Вече не знам дали да не се консултирам с някой детски психолог за нейната агресия, не знам как да се държа. Не мога да я оставам да си парви каквото си иска, а като и се карам истрерсва още повече! Винаги съм си мислела, че майки с такива лигави деца сами са си виновни, сега виждам че съм напълно безпомощна! Не беше таква Жаки, не мога да я позная! Вчера ми вика ще си говоря каквото си искам и каквото си искам ще парвя и няма изобщо да слушам и баба не я обичам, това всичко пред свеки. Казах, че щом така се държи Дядо Коледа няма да дойде у нас, като се ядоса взе една количка за кукли и я запрати в стената, скъса тапета. И започна да се валя по земята и да пищи. Едва я успокоих, после се извинява, нямало така да прави, днес сутрината подобни циркове. Как да се оправям с нея? С Мими такива неща са ми напълно непознати.

# 789
  • София
От Лидл сме купували само агнешко и заешко, като второто - многократно. Никакви забележки!

# 790
Жаки, изинявай, обаче в такива ситуации не я успокоявай, защото още по-големи циркове ще ти прави. Пълен игнор и сама ще се успокои и бързо ще разбере каква е правилно. И Алекс се опитваше така, обаче аз не се впечатлявам от такива истерии.

# 791
  • В Космоса
Ми, хареса ми.  Simple Smile
Скрит текст:
Ние се познаваме бегло, побъбрихме малко и се снимахме, но той е голям шоумен и концертите му са много яки. Аз два пъти съм му ходила. Лятото беше на открит бар и имаше много деца пред сцената, които танцуваха и той им свири... "Сънчо" ли беше, "Зайченцето бяло" ли беше, забравих вече коя детска песничка.  Mr. Green А миналата седмица имаше някакви рожденици, негови познати и им свири пак някви "Хепи-бърдей"-ала-бала, поздравителни песньовки. По едно време другите музиканти си прибраха хавите и си заминаха, ама него не го пуснахме и той си продължи с бузукито да забива. Grinning

# 792
Като толкова ви се ходи в Трявна, да взема да си дойда догодина и да си направим едно парти.

# 793

Скрит текст:
Виждала съм го на живо на централният плаж в Бургас - на Джулая. Той беше май единствен който ме впечатли ./Васко Кръпката също /. Има много живо присъствие и ме радва от сърце.
 Много кефи и съм му фен голям  Heart Eyes

# 794
  • София, Младост
Върнахме се от зъболекар, извадихме кътника и сме в листа на чакащите за консултация с ортодонт  Thinking Това не го очаквах, но тръгвам по пътя на Тонка.

Общи условия

Активация на акаунт