Августовски бебета 2016

• 30 653
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Winterfell
Птивет бъдещи мами Simple Smile С голяма несигурност се записвам.Днес си направих тест и беше +. Имам 2 момчета- на 6 и на 1г.и 9м. Надявам се на здраво бебе,пък а дано девойка.Още нр знае таткото,чудя се как да го изненадам,беше планувано за догодина, ама...На лекар мисля след 20-ти да ходя,на 20-ти ни е сватбата,все си мислех,че няма да съм бременна булка,преди 2 седмици запазих датата. Иначе по калкулатор терминът ми е за 13.08.

# 61
Marceline то догодина по план ще се роди Wink
И мен ме болят гърдите и съм поспаланка, но си почивам максимално, защото имам възможност. На гости съм при мамето в БГ и снощи не издържах и съобщих. Така че както винаги включвам mum's all inclusive Simple Smile спинкам си с малчо за обед и си хапвам като "за двама".  Тази вечер се оплаших от стомаха си, много ми е подут и затова утре минавам на лек режим за храна.
Много се радвам , че започнахме да се събираме. По нататък можем и да си направим фейсбук групичка да си качваме снимки на сегашните сакчета и бъдещи бебушчета. Аз снощи я показвам на майка ми и тя пита каква е тази черна точка с тези бели кръсчета. Викам й: бъдещото ти внуче. А тя милата ми се пули  newsm78 .
Почерпете ми се , макар и виртуално и с малко закъснение за първото ни еженце Никола  Blush
Чакам с не търпение и др бъдещи мамички , а на новозаписалите се Честито Simple Smile

# 62
Това с подуването на корема е ужасно все едно съм в 5 месец, а за гърдите да не говорим болят ужасно особено вечер като си махна сутиена е ужас. Дъщеря ми ми целува корема без да знае новината и чака лятото да имаме бебе - смях! Цигара и кафе - все още не съм ги спряла съвсем, но мисля , че бебока е по-важен от всичко.

# 63
Здравейте, да ви питам имате ли признаци на гадене. Вечерно време ми става едно такова кофти на стомаха и трябва да хапвам нещо за да ми мине,немога да кажа че ми се гади,но ми става лошо на стомаха. Тая вечер съм се заредила с плодове за да се боря с тоя дискомфорт. Друго което ме интересува вашият доктор през колко време ви вика на преглед?

# 64
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
И аз получавам описаните от теб пристъпи ( наистина не е точно гадене), но рядко.
За доктора - в началото ако си отишла 5-6-та седмица, ще иска да те види пак 10-11-та.
После вече веднъж месечно.

# 65
Ехо Simple Smile Как сте?

kolejkata_t, аз до сега получих два пъти такова нещо, но сутрин. Най-странното е че не е като стана, ами като изляза за работа. Купувам си солетки и всичко ми минава Simple Smile

За доктора - бях миналата седмица, сега в четв съм пак и се надявам да видя ембрионче с тупкащо сърце, защото миналия път се видя само сакче.

Не знам за вас, но колкото повече ми приближава дата за прегледа, толкова повече се шашкам. Вече не ме болят гърдите, освен зърната при по-силен натиск и започвам да се филмирам #Crazy Знам, че съм луда ама какво да правя....

# 66
Има още нещо, което ме притеснява. След като доктора установи бременността ме прати на разни изследвания. В кръвните имах завишени MCV И MCH, а в урината имаше наличие на бактерии. Доктора каза, че всичко било ок и нямало субективни причини за притеснение. Не трябваше ли да ми пусне стерилна урина, да ги видим какви са тия бактерии, имайки предвид че по - принцип всяка година по няколко пъти ме спохожда цистита и доста упорито ми се налага да го гоня.
Miele  и на мен добре ми се отразява хрупането на солети.

# 67
Мама на Августинче 2015, включвам се, за да ви пожелая леко, позитивно и изпълнено с много незабравими емоции бременеене. И, разбира се, в знойното лято на 2016 да гушкате своите малки съкровища Simple Smile Съпреживявам отново тези незабравими емоции с вас Simple Smile  Hug

# 68
Хей sunshine12, благодарим! Simple Smile как бяха разходките в последните месеци с голямо коремче и високи температури? Simple Smile
А по темата - в началото на 6-та гс съм и почти нямам подобни на повечето вас симптоми, може би по-лесна умора. Но го отдавам и на това че не спортувам от близо месец.. Още не знам какво точно мога да правя .. Но най-силно изразения ми симптом е високата раздразнителност и нервност Sad( от дребни неща полудявам и мъжа се вижда в чудо, и знам че вредя на плода и не мога да се контролирам на момента:( по принцип съм си спокойна. Някоя от вас да има подобни оплаквания? :*

# 69
Но най-силно изразения ми симптом е високата раздразнителност и нервност Sad( от дребни неща полудявам и мъжа се вижда в чудо, и знам че вредя на плода и не мога да се контролирам на момента:( по принцип съм си спокойна. Някоя от вас да има подобни оплаквания? :*

Същата съм и се изненадвам от себе си. Simple Smile Чак толкова не му вредиш, освен това хормонални изблици трудно се контролират. С предната бременност ревях на всичко - филм, песен, снимка. Сега всичко ме ядосва Simple Smile

# 70
  • Winterfell
Аз още не съм ходила на преглед,мисля чак в края на другата седмица.Иначе признаци нъц- гърдите леко поъдути,малко ми става лошо и съм леко раздразнителна на моменти,на моменти агънце.Предишните 2 бременности бяха приказка- без гадене,с малко качени кг. и големи бебета.Дано и тази е така,пожелавам го на всички ви Simple Smile Големия ми син е роден в края на септември и мога да ви кажа- не е никак страшно в жегите с тумбак.С него много се притеснявах как ще съм- пиносимо е,като не ходим по жегите.Това неразположение на стомаха и при мен се появява,само че е нещо като мощен глад

# 71
Привет и от мен!

Аз съм леко притеснена, защото снощи имах еднократно някакво странно течение, по-тъмно на цвят, но не  и кафяво, като тъмно жълто. Много се страхувам постоянно от зацапвания и прокървявания, в неделя също получих такова странно течение, отново еднократно.

Доки каза за всеки случай да почна утрогестан три пъти по едно. Викаше ме по принцип на 30 - ти, но аз незнам как ще издържа дотогава и се чудя дали в края на тази седмица пак да не отида да видим как е сакчето. На мен не са ми пускали никакви изследвания, но аз не съм се записала все още на
женска консултация. Има ли някоя от вас, която се е записала вече и кога мислите да се запишете?

HAPPY MAMMY, и мен много ме болят гърдите, сутрин е ужасно направо, но повече ме мъчи този корем, че така се подува.

Момичета, има ли някой от Варна?

* Miele*, и аз като теб много се шашкам и филмирам, умирам от страх да не се случи нещо. Много се чудя дали да не си взема болничен малко, много ми се спи и много бързо се измарям честно казано.

Здравейте, да ви питам имате ли признаци на гадене. Вечерно време ми става едно такова кофти на стомаха и трябва да хапвам нещо за да ми мине,немога да кажа че ми се гади,но ми става лошо на стомаха. Тая вечер съм се заредила с плодове за да се боря с тоя дискомфорт. Друго което ме интересува вашият доктор през колко време ви вика на преглед?

# 72
Здравейте! Успокоихте ме, че тези настроения и раздразнения не са чак толкова притеснителни към момента:)
Иначе при мен не е имало нито, гадене, нито подуване.. Явно при всеки е различно Simple Smile
А момичета някой от Пловдив има ли Simple Smile

# 73
Здравейте, момичета  Simple Smile

Тихичко се записвам при вас. Вчера видях 2-те чертички, на които много се зарадвах.Това ми е първа бременност. Усещах си точката още няколко дни след овулацията и съм сигурна и за пола. За сега знае само таткото, не мисля да казвам до 3-тия месец на никого. На преглед ще отида чак за сърчице. 

Успех на всички, дано всичко е наред с нашите лъвчета  Praynig

# 74
Здравейте и от мен, и аз мога да се похваля с  EFP
Сега да напиша няколко реда за себе си. Казвам се Гергана на 29г от София, за мен това е втора бременност. Имам син на 6г, който е роден септември месец. Имам всички нормални симптоми / гадене, подуване на гърдите, на корема/. Все още си ходя на редовни тренировки / тренирам карате от около 4г/, само се пазя и не правя коремни преси, както и не правя упражнения при които има удар в коремната област.
Преди малко звънях на телефона за ЖК в Шейново. Жената, която вдигна беше изключително любезна. Казах й, че съм в 5гс, по календар термина ми е 10.08.2016г. Тя ми обясни, че трябва да им се обадя в 11гс и да си запиша час за 12гс. Заплащат се 380лв, които могат да бъдат заплатени на 4ри вноски по 90лв. Отделно има ранен биоскрининг, фетална морфология и доплер общо за 220лв. Запис на тоновете в 9мес са по 20лв на посещение. Ако искам 3Д или 4Д видеозон е 60лв на посещение. Мисля да започна да се следя там, а след това раждането да си е там, но по ЗК, на който лекар попадна.
Лека бременност на всички!

Общи условия

Активация на акаунт