Августовски бебета 2016

• 30 640
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Добре дошла, Гери! Hug

Аз се чудя кога да се запиша на ЖК. Сега съм 6с+1д„ мисля другата седмица да отида на преглед за сърчице и едва тогава ще се запиша на ЖК. Нямам представа къде обаче. Мисля  в Майчин дом Варна, но нямам представа при кой лекар, там само за Яков съм чувала добри отзиви и се чудя. В Майчин дом също е 380 лв. без БХС разбира се.

Някоя бъдеща мама от Варна ако има може да сподели Simple Smile

Монека, добре дошла и на теб! bouquet

На всички желая лека бременност и успешен финал Hug

# 76
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз раждах в Шейново първото си дете и честно казано сега съжалявам.
Най-големият проблем на тази болница е, че бебетата се носят на майката на три часа, през нощта са в неонатологията (освен ако нещо не се е променило, но ме съмнява). Достъпът до тях е страшно ограничен, тъпчат ги с вода и адаптирано мляко, след което са шокирани защо кърменето не се получава.   ooooh!

# 77
Здравей kalei, аз раждах 2009г в Шейново и тогава наистина условията не бяха никак добри. Скоро говорих с мои познати, казаха че условията са много по-добри. Някъде из форумите четох, че дават децата да стоят при майките. Аз при първото раждане бях с някакво запушване на гърдите и много трудно потече кърма, а и за мен беше доста болезнено и не успях да кърмя много време.

# 78
Аз 2010 бях там. Ако нещата са се променили е чудесно! Болницата е хубава.  Simple Smile
Това, което се опитвах да кажа ( но понеже съм отвеяна не си довърших мисълта  Embarassed) е първо да се проучат условията на болницата много обстойно. 

# 79
Добро утро Simple Smile

Добре дошли на всички, желая ви безпроблемна бременност и прекрасни августовски мъници Simple Smile

Момичета, ще ви помоля да стиснете едни палци за мен и бебо днес, че сме на лекар. После като се прибера ще пиша как е минало всичко  Praynig Praynig Praynig

# 80
Стискам ги и чакам да минеш да споделиш Peace

Добро утро Simple Smile

Добре дошли на всички, желая ви безпроблемна бременност и прекрасни августовски мъници Simple Smile

Момичета, ще ви помоля да стиснете едни палци за мен и бебо днес, че сме на лекар. После като се прибера ще пиша как е минало всичко  Praynig Praynig Praynig

# 81
Едно "Стис" и от мен  Grinning  Hug

Аз днес успях да си запазя час при моята докторка чак за 5-ти януари  ooooh!

# 82
  • Winterfell
Добро утро. Simple Smile
Стискам палци да се похвалиш!
Има ли някоя,дето не може да спи вечер? Въртя се като пумпал и се задъхвам

# 83
Аз не се въртя много, заспивам като труп, защото много се измарям, но пък за сметка на това сутрин към 05.00 ставам да пишкам, към 07.00 ч. вече съм се ококорила, а по принцип обичам да спя до късно.
Явно пак е "екстра" на бремеността  Simple Smile

# 84
Аз по принцип имам проблеми със съня и ми е трудно да определя дали се е влошило положението.

# 85
Има ли някоя,дето не може да спи вечер? Въртя се като пумпал и се задъхвам
Marceline , имах период от 3 дена, в които се въртях и не можех дори за 5 минути да заспа.
Умирах за сън, уви не можех, а аз попринцип нямам проблем със спането. Но сега всичко е ок.
Miele, стискам палци, всичко ще е наред  Praynig Hug

# 86
Здравейте и от мен. Проблеми със съня нямам спя си спокойно, но съм и сънлива през деня.

Miele стискам ти палци дано всичко да е на ред!

Аз реших утре да ида на лекар да ме види. Нямам търпение. Като се върна от прегледа ще пиша.

# 87
Здравейте момичетаа  Simple Smile

Стискам палци на Миеле, дано всичко е наред  Praynig
Аз също не мога да спя нощем, само се въртя и ми е напрегнат корема. В 06:00 вече съм на крак  Twisted Evil
Направих си втори тест днес и чертичката се насища още повече !
Проблемът ми е, че не знам при кой лекар да отида  newsm78 Момичета от София, дайте съвет

# 88
Здравейте момичета
Записах се в юлската тема, но явно ще съм за тук...Още нямам определен термин на 21 съм пак на преглед. За мен - на 33г. Имам едно момиченце на 6 години.

# 89
 bouquet
Здравейте, майчета, как са точиците?

Моята точица е много зиморничава, ако съм без чорапи ми е страшно неконфортно и непрекъснато ми е студено.

С миналата бременност през 2014 бях спряла всякакви физически упражнения, и не се чувствах много добре. Този път смятам да продължа всичко докато може. Ходя на йога и на капоейра.

Взимате ми вече витамини?

След две седмици ще ходим на гости при нашите и смятам там да ходя на доки, а да споделим с бабата и дядото. Те толкова се радват на първото ни детенце, дано да имаме още една хубава новина.

Общи условия

Активация на акаунт