Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 140 353
  • 739
  •   3
Отговори
# 105
Абсолютно същата работа и при мен с маслото в Била - 3 пъти ходих и все до обяд и 3-те пъти всевъзможни лъжи от персонала - сигурно въобще не са го зареждали и при нас липсваха цени, а ходих в 2 от техните магазини. Голяма измама!!!! И наистина, предният път, когато беше намалено същото и нямаше реклама и аз успях да си взема и честно казано нищо лошо не намерих в него, та ми се прииска да се позаредя за празниците - ама друг път  #Cussing out Много съм разочарована  Crossing Arms

# 106
Знаете ли къде има сьомгова пъстърва / не държа да е на промоция / ?

# 107
В Метро има охладена на 11,87

# 108
В Метро има охладена на 11,87
bouquet

# 109
Абсолютно същата работа и при мен с маслото в Била - 3 пъти ходих и все до обяд и 3-те пъти всевъзможни лъжи от персонала - сигурно въобще не са го зареждали и при нас липсваха цени, а ходих в 2 от техните магазини. Голяма измама!!!! И наистина, предният път, когато беше намалено същото и нямаше реклама и аз успях да си взема и честно казано нищо лошо не намерих в него, та ми се прииска да се позаредя за празниците - ама друг път  #Cussing out Много съм разочарована  Crossing Arms

И днес, след като им свърши промоцията, като някакво подранило коледно чудо въпросното масълце наредено на хладилната витрина, но на редовната си цена  hahaha.

# 110
Някой от вас вземал ли е халат за баня от Метро, доволни ли сте? Hug

# 111
Доволна съм, но зависи от коя фирма са халатите.

# 112
  • Варна
В Лидл.

# 113
  • София
В Лидл.

И в Кауфланд на Щросмайер в София.

# 114
Халатите са на фирма Яна, като единият вид е 100% памук, а другият - 100% микропамук. Може би вторият вариант е по-добър?

# 115
Стига да са истински памук, но то вече няма, все са някакви смески.
Нашите са ей тези, на втора страница http://issuu.com/promooferti/docs/tarrington_house
Много качествени се оказаха, по два пъти седмично минават през сушилнята и не са мръднали. И попиват, попадала съм на един, който си седеше сух, а аз мокра...

# 116
В Лидл.

В Лидъл не е сьомгова

# 117
В Лидл.

В Лидъл не е сьомгова

Там има по-често дъгова пъстърва, но и сьомгова съм виждала да пускат  Peace

# 118
Във Фантастико има немско масло Oldenburger на промоция - от 4,29 намалено на 2,69. Хубаво е.

# 119
  • Бургас
В Била от утре ще има масло с краварката в левия ъгъл/ Grinning/ на 2,99лв 250 гр.Хубаво е и дано има наличности.

Общи условия

Активация на акаунт