Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за спане при болки в кръста?
Какви са алтернативите на Voltaren за локално приложение?
Какви са алтернативите на габапентин за лечение на болка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за спане при болки в кръста?
-
Какви са алтернативите на Voltaren за локално приложение?
-
Какви са алтернативите на габапентин за лечение на болка?
-
Какво е дисколиза и как се лекува?
-
Какви са препоръчителните лечения за дискова херния?
Във всеки случай е некоректно да си говориш по тел докато гледаш диска на пациент, после просто са напишеш рецепта и да говориш врели-некипели. Между другото беше единствения, който искаше да ме вземе за опитно дайче и златна кощошчица. Първо 1 м лекарства, ако нявало ефект - някаква си инжекция до нерва, ако нямало ефект - одон, ако нямало ефект - ендоскопска операзия и говя го цитирам дословно! Интересно пък що след втората операция съм много по-добре и как всички останали виждаха къде е проблева... Дале пък не е щото си защитава бившите колеги, които ме окепазиха? Или не е толкова компетентен или поне честен за колкото го имат
.Зa рехaбилитaция след 2-3 седмици кaзaхa.Общо взето ми е обяснено същото което и ти пишеш,но докогa ще ме опъвa тaкa ме интересувa и колко ще трaе сaмото възстaновявaне.Блaгодaря!
И да, рехабилитацията започва още от първия ден, но със съвсем леки раздвижващи упражнения, аз говорех за същинската рехабилитация, при която се включват вече по-сериозните, но пак щадящи упражнения. В интерес на истината, дори сега, когато са минали 2 месеца и малко от втората ми операция, много внимателно подбирам упражненията и слушам наистина кръста и тялото си, има време за всичко. Прекаленото натоварване също не е добро, пак от опит го казвам, защото при първата рехабилитация , след първата операция ме караха да правя упражнения по 40-50 мин. , което доведе до болки , където ми е протрузията... За всичко има време, не трябва да се бърза.