Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 133 015
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Знаете ли дали е хубав пътя от Сандански до Гоце Делчев през Катунци? Гугъл ми дава алтернативен път през Симитли и Банско, но е доста по-дълъг /70 км повече/ - също не знаем дали е читав. Чудим се по кой от двата да минем.

# 361
Хубав е, няколко пъти сме минавали. Няколко села и после е нов път, но има завои.

# 362
  • София и наоколо
Здравейте, ще бъдем в Сандански за една вечер и понеже ще пристигнем късно искам предварително да запазя маса в ресторант. Бихте ли ми препоръчали нещо близо до градския парк, защото там ще спим в един апарт хотел. Благодаря предварително

# 363
Здравейте,някой може ли да ме насочи къде в Сандански да отида да ми сложат инжекция,т.е.манипулационна ми трябва.На алергени съм и докато съм гост на града трябва да сложа 4 подкожни инжекции.

# 364
Здравейте,някой може ли да ме насочи къде в Сандански да отида да ми сложат инжекция,т.е.манипулационна ми трябва.На алергени съм и докато съм гост на града трябва да сложа 4 подкожни инжекции.
Поликлиниката се намира от площада в обратната посока на парка. Как само обясних Joy
Хотел св."Никола" обратно на пътя към главната улица, пресича се улицата  и в вляво е сградата. Дано там да ти помогнат.

# 365
Ако в поликлиниката не могат върви в санаториума. Там винаги има дежурни медицински сестри.

# 366
Благодаря момичета,екстра бързи сте  bouquet!

# 367
Има една евангелистка църква, мисля че беше, на ул. Борис Сарафов, до нея има медицински център и поставят инжекции.
Bendi, чак да запазиш не е нужно, винаги ще си намерите места. Зависи какво търсиш Санди на главната е едното с хубаво меню, ресторанта на Интерхотела и този в Парк Хотел Сандански. Това са най-хубавите и съответно по-скъпи ресторанти.

# 368
Хубав е, няколко пъти сме минавали. Няколко села и после е нов път, но има завои.
Благодаря bouquet  Ще минем тогава от там  Peace
Изненадаха ни, че в града съвсем скоро ще има синя зона. В един сайт дори намерих начална дата 10 април. Знаете ли подробности?

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 18:24 от Queen L

# 369
От утре е синята зона,6 лв на ден.

# 370
  • София
Здравейте, има ли хотел в Сандански с температура на водата в басейна 35-36С.Интерхотела отпада,  миналата година само детският навън беше с такава вода и съответно препълнен. Доста хотели разгледах, но повечето са с 28-30С.

# 371
Къде може да се прочете официална информация? В сайта на общината няма инфо, в туристическия център нищо не знаеха. В момента всички табели за зоната са закрити с черни найлонови торби.

# 372
Здравейте, има ли хотел в Сандански с температура на водата в басейна 35-36С.Интерхотела отпада,  миналата година само детският навън беше с такава вода и съответно препълнен. Доста хотели разгледах, но повечето са с 28-30С.
В Свети Никола е топъл басейна, над 33 градуса

# 373
Къде може да се прочете официална информация? В сайта на общината няма инфо, в туристическия център нищо не знаеха. В момента всички табели за зоната са закрити с черни найлонови торби.
Мен ме предупреди хазяйката вчера,местна е,за мен е достоверно ☺

# 374
Мен ме предупреди хазяйката вчера,местна е,за мен е достоверно ☺
И мен ме предупреди хазяйката  Mr. Green  Тази сутрин табелите са все още с торбите обаче  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт