Професионални серии за коса - тема 88

• 55 277
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Чукарландия
Момичета, това ли е термото на Морокан? Hug
Да това е термото .Вчера го поръчах Simple Smile Нямам търпение да го изпробвам .Четох само хубави неща за него  Joy

Май всички чакаме да го пробваш...  Hug

# 316
Момичета, това ли е термото на Морокан? Hug
Да това е термото .Вчера го поръчах Simple Smile Нямам търпение да го изпробвам .Четох само хубави неща за него  Joy

Май всички чакаме да го пробваш...  Hug
Joy Mай да  Joy

# 317
  • София
Момичета, моля помогнете ми в незнанието  Crazy
След ампула за почистване на скалпа на Напура (нанася се след миене, не се изплаква) мога ли да ползвам Инициалиста? Или трябва да остана по ампула  Mr. Green

Да си побутна питането  Embarassed  Praynig

# 318
Аз бих сложила на следващото миене, за да има време ампулата да регулира скалпа. Не знам дали е правилно, но така си мисля аз.

# 319
Фрей , благодаря за темичката bouquet Страхотна, както винаги Hug
Ама бързо пишете, не мога да ви насмогвам, колкото и да ми се иска да вляза малко по- редовно в темата Mr. Green
По въпросите- професионални продукти за коса, не помня от кога точно използвам, но може би около 4- 5 години. Цялата работа тръгна с един протектор, който започнах да си купувам от фризьорката, после продължих с други стилизанти и финиш продукти, маски, а накрая шампоани и балсами. Peace
Последно за себе си купих шампоан на Редкен Diamond oil. Доволна съм, мек шампоан, много нежен, разплитащ и омекотяващ и с почти нулев аромат, което на мен не ми допада особено. Не обичам да са със силни и натрапващи миризми, но и напълно липсващи пак не обичам.
В събота се боядисах. Върнах се към любимия ми тъмен шоколад, след като лятото бях изсветлила с един тон и за пореден път се убедих, че именно това си е моя цвят. Боядисахме с DИА и Олаплекс. Цвета стана страхотен, колкото до Олаплекса, ами или моите очаквания са били някакви космически или продукта не е осмото чудо на света Crossing Arms Косата ми беше мека, гладка и блестяща, но това за мен е обичайно, когато излизам от салона. Та радвам се, че не съм се кихнала със стотачка за терапията  с него Peace
Иначе още мисля да пробвам Профайбъра на Л'ореал, но първо в салона. Peace

# 320
Вивчо, аз лично бих останала по ампулата. Тя много готино освежава и охлажда скалпа и сама по себе си съдържа стимулиращи съставки, така че остани с нея да си усетиш ефекта, пък на следващо миене инициалист. Освен товя тя има билково-ментов силен аромат, само ще ти се омешат. Hug

# 321
  • София
Благодаря момичета  Hug Така си разсъждавах и аз, но си викам, да ви питам  Hug
За първи път ще я ползвам и все още не зная как се процедира  Blush

# 322
Пробвах пяната на Moroccanoil за обем в корените ( http://www.arlen.bg/product/2675/pyana-za-obem-v-korena-s-argan- … boost-250-ml.html). Да, обемът се получи прекрасно, но там, където пръснах пяната, т.е. в корените, косата остана леко втвърдена и слепена. И при вас ли се получава така? Thinking

Не съм ползвала точно тази пяна, но имам други за обем. Такъв ефект ми се получава, ако съм слагала на суха коса, ако съм прекалила с количеството, или ако съм пръскала директно на косата, а не първо на ръцете.

Не знам как си я използвала ти, но аз правя следното: нанасям на мокра коса, като първо разклащам и слагам на ръцете, и от там на косата. Гледам да не прекалявам с количеството.

Дано съм ти била полезна!  Peace

# 323
Не съм ползвала точно тази пяна, но имам други за обем. Такъв ефект ми се получава, ако съм слагала на суха коса, ако съм прекалила с количеството, или ако съм пръскала директно на косата, а не първо на ръцете.
Не знам как си я използвала ти, но аз правя следното: нанасям на мокра коса, като първо разклащам и слагам на ръцете, и от там на косата. Гледам да не прекалявам с количеството.
Дано съм ти била полезна!  Peace
Ахаа...може би в директното пръскане да ми е била грешката. Thinking Ще пробвам по твоя начин, Феерия. Много ти благодаря за бързата реакция! Hug
На сайта им има видео за начина на използване и там девойката директно впръсква, та затова и аз така... Embarassed

# 324
Чаровна, аз пък ще чакам да споделиш мнение за четката на Марокан.
Аз и на тази на Артеро съм хвърлила око http://www.zlatnaribka.com/artero/chetki-artero/profesionalna-ch … rtero-konik-33-mm
Ако някой я има, моля да сподели отзиви!  Praynig
Моята е на Лейбъл М, не е лоша, но е джъмбо размер. Ползвам я, за да изправяне, но ми се иска да взема и една по-мака, с която да си правя чупки в краищата.
И да ви попитам, момичета, Терпист-а на Керастаз хидратираща или протеинова серия е?

# 325
Цвети, като пръскаш директно на косата пяна, лесно може да се прекали с количеството и не се получава равномерно. Пропуснах да ти кажа, че аз нанасям на обърната надолу коса - по-лесно е и увеличава обема. А пяната, ако е типична такава, като сложиш малко на ръката, тя набъбва и става много. Ако съм си сложила прекалено на ръката, не го слагам цялото количество на косата. Peace

# 326
И да ви попитам, момичета, Терпист-а на Керастаз хидратираща или протеинова серия е?
Момичетата, които разбират от състави казаха, че е хидратираща  Peace На мен никаква ми беше  Tired, по-скоро все едно протеин бях сложила, после я дадох на една приятелка с по-здрава коса. Каза, че и смачквала обема и ми я върна  hahaha Та съм решила да я доизползвам с надеждата, че нуждите ми са се променили  Laughing

# 327
Цвети, като пръскаш директно на косата пяна, лесно може да се прекали с количеството и не се получава равномерно. Пропуснах да ти кажа, че аз нанасям на обърната надолу коса - по-лесно е и увеличава обема. А пяната, ако е типична такава, като сложиш малко на ръката, тя набъбва и става много. Ако съм си сложила прекалено на ръката, не го слагам цялото количество на косата. Peace
Феерия, много хубаво ми го обясни! Сърдечно благодаря!Непременно ще пробвам! Hug

# 328
Момичетата, които разбират от състави казаха, че е хидратираща  Peace На мен никаква ми беше 
А пък аз исках да я взема като нещо ударно против накъсванията и експлозиите.  newsm78 Ти в какъв период за косата си я ползваше?

# 329
А пък аз исках да я взема като нещо ударно против накъсванията и експлозиите.  newsm78 Ти в какъв период за косата си я ползваше?
Ползвах я след като бях поизрязала малко от най-изтощените краища, но и още не беше възстановена. Тоест нито твърде съсипана, нито здрава, някакъв такъв междинен преход, ако ме разбираш (че както го обясних)  Laughing  Моята коса е много третирана, тънък към нормален косъм. Всъщност имам само шампоана и маската, балсама преди шампоана и двуфазния не съм ги вземала. Но в темата четох и доста положителни коментари, дано и други се включат.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт