Професионални серии за коса - тема 88

• 55 295
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Феерия много благодаря за бързото включване.
Сложих и него в количката и пуснах поръчката Simple Smile
Взех и ето това чудо да го изпробвам.Така ме обзе лудост без да питам.Някой от вас използвал ли го е ? Какво да очаквам от него ?
http://www.arlen.bg/product/2469/sprey-za-izklyuchitelen-blyasak … -spray-200ml.html

# 301
  • София, Лагера
Мили дами, моля препоръчайте ми щадяща, добра безамонячна марка боя за коса! Косата ми е дълга, тъничка и слабичка, не я боядисвам, за последно съм я багрила 2000 година  Laughing. Нямам още бели косми и не ми се налага, но отскоро ми се прииска да я направя патладжанена. По рождение е тъмнокафява, не искам да я изсветлявам.
Благодаря предварително!  Hug

# 302
Чаровна, моля, непременно сподели резулата от термото на Морокан. Дано и при теб ефекта да е добър, защото коси всякакви. При мен не утежнява грам, а косата ми е с тънък косъм и лесно се сплесква и омазнява, без да е мазна по природа. Tired От този спрей няма утежняване, а е лесен за употреба и го ползвам него на суха коса преди преса. Поражения няма.

За спрея за блясък съм чела добри отзиви, проучвах го миналата година, но не съм го ползвала. Ако го бива, моля пиши, защото ми се иска и някакъв такъв финиш, макар че не мога да се оплача от липса на блясък.

# 303
  • София
Чаровна, ще чакам да споделиш за термото но Морокан и за спрея за блясък.  И двата продукта ми привличат вниманието.  Hug
Ноеми, бих препоръчала Лакме хрома.

# 304
  • София, Лагера
Вивиан, благодаря за съвета!  bouquet А като за човек, който хал хабер си няма, моля кажи ми къде мога да намеря това нещо!

# 305
Вивиан, благодаря за съвета!  bouquet А като за човек, който хал хабер си няма, моля кажи ми къде мога да намеря това нещо!
Трайна боя за коса Lakme Chroma без амоняк

# 306
  • София, Лагера
Трайна боя за коса Lakme Chroma без амоняк
Благодаря  bouquet Hug

# 307
Чаровна, ще чакам да споделиш за термото но Морокан и за спрея за блясък.  И двата продукта ми привличат вниманието.  Hug
И аз ще чакам отзиви, макар че вече много ме блазнят с мнението на Феерия Hug
Аз днес измих с ФК екстремните,защото имах нужда от нещо силно, обаче нещо не ги усети косата ми така силни като друг път. Tired Не знам дали не е от СС-то на Алтерна, друг път съм ползвала Нектара или хайверното мляко. Thinking Може би все пак ССто да не е толкова силно хидратиращо, защото знам иначе каква трябваше да стане косата с ФК. И сега е загладен косъма, но не е така гланциран и скоклив. Rolling Eyes

# 308
Термо спрея на Морокан съм го имала и аз лично усещах фиксация от него, доста ми втвърдяваше косата..

# 309
  • София
Момичета, моля помогнете ми в незнанието  Crazy
След ампула за почистване на скалпа на Напура (нанася се след миене, не се изплаква) мога ли да ползвам Инициалиста? Или трябва да остана по ампула  Mr. Green

# 310
Вививан ще споделя веднага щом ги изпробвам.Поръчах ги вчера вечерта и ги очаквам утре да ги доставят.В сряда или четвъртък ще изкажа първите ми впечатления Simple Smile И след време отново ще кажа.
Поръчах си и боя за коса
Професионална боя за коса Alfaparf Evolution  с BOTOX ефект дано е добра .

# 311
Пробвах пяната на Moroccanoil за обем в корените ( http://www.arlen.bg/product/2675/pyana-za-obem-v-korena-s-argan- … boost-250-ml.html). Да, обемът се получи прекрасно, но там, където пръснах пяната, т.е. в корените, косата остана леко втвърдена и слепена. И при вас ли се получава така? Thinking

# 312
  • София
Джойко К-пак http://www.enzo.bg/joico/k-pak-reconstruct-kozmetika-za-kosa-za- … i-tretirana-kosa/. Желанието ми е да уплътнява, без да пресушава.

Не съм пробвала Редкен Екстрийм, но на Джойко този продукт не втърдява и изсушава косата.

# 313
  • Чукарландия
Момичета, това ли е термото на Морокан? Hug

# 314
Момичета, това ли е термото на Морокан? Hug
Да това е термото .Вчера го поръчах Simple Smile Нямам търпение да го изпробвам .Четох само хубави неща за него  Joy

Общи условия

Активация на акаунт