Професионални серии за коса - тема 88

• 55 304
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Ето оттук и двете маски са ми почти еднакви, само балсама остана да пробвам и ще сравня с маските.

Как съм изпуснала снимката на Епона Crazy много хубава коса, ей затова обичам темата, надъхвате ме с тези снимки момичета Heart Eyes
Нещо не виждам линк към маската Марокан  Embarassed

# 181
Letsgo,  Ползвала съм я 2 пъти от тестери. Хареса ми определЕно, но шампоанът не. Та без него не знам как и с какво да я съчетавам.
Шампоанът и на мен не ми допадна. Усещах го изсушаващ. Маската ползвам с всякакви шампоани.
alex.viki, може. А най-хубавото е, че може да се използва и в корените.

Снощи се самоподстригах и аз. Не знам какви съм ги сътворила, на чуплива коса много не личи  Laughing Обаче страдам за дължината  Sad Беше почти до кръста, но от косопада най-долният пласт стана прекалено рехав и го отрязах.

Последните два пъти като си мих косата реших да ползвам две маски една след друга. Не можах да реша кое искам повече - начупването от протеина на Напура или ламинирането и укротяването от балансиращата Ph-то. И от лакомия наклепах и двете  ooooh! С кератиновата постоях повечко. Балансиращата нанесох в оскъдно количество на неподсушена коса и измих след 2-3 минути. Ефектът 2в1, който търсих се получи  Grinning

И да споделя как елиминирам бухването в краищата без финиш. В процеса на съхнене хващам косата на ниска странична опашка, усуквам я плътно, сгъвам я на две и я връзвам в основата с дебел ластик. Правя го на 2-3 пъти като оставам така по 10-тина минути. На вече суха коса усуканата опашка връзвам само в края, за да избегна пречупването от ластика. Така косата ми хем става начупена, хем "прибрана" по дължините.

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 10:14 от Letsgo

# 182
Letsgo благодаря  bouquet. А в коренете с отмиване или без или няма значение?
Чудесна идея за бухването в краищата. На следващото миене на косата ще пробвам и аз  Peace

# 183
alex.viki, отмивам я. Предвид състава, няма да навреди ако не се отмие, но не знам как ще изглежда косата. Моята коса е склонна към омазняване в корените и гледам да слагам малко. Имай предвид, че леко отнема от обема, но подхранването си струва.

# 184
Руса мама, оправих го  Mr. Green

# 185
alex.viki, отмивам я. Предвид състава, няма да навреди ако не се отмие, но не знам как ще изглежда косата. Моята коса е склонна към омазняване в корените и гледам да слагам малко. Имай предвид, че леко отнема от обема, но подхранването си струва.

Благодаря за обяснението  Hug

# 186
Руса мама, оправих го  Mr. Green
Не си  Mr. Green говорим за маската с тъмно кафява капачка, нали? Да заложа на нея, не на Нутрито?

# 187
Сложих линк към цялата хидратираща серия Марокан и написах, че между двете маски - за плътна и фина коса, не намирам голяма разлика, имам и двете малките. Имам и балсама, но скоро ще го пробвам и ще сравня с маските.
Ами ако аз трябваше да избирам бих ги степенувала така- Марокан, ФК екстремните и после Нутритермик. Но като цяло и трите си ги ползвам с кеф. Peace

# 188
Момичета, сега съм в дилема коя силно протеинова маска да си поръчам, т.к нещо ми се поръчва, а с хидратации се затрупах  Mr. Green От силните протеини имам само този на Афоджи, концентрата. Другите ми маски с наличие на протеин са по-слаби. Колебанията ми са между Редкен Екстрийм тъмно синятаhttp://www.enzo.bg/redken/extreme-regenerirassha-maska-za-povred … i-tretirana-kosa/ и Джойко К-пак http://www.enzo.bg/joico/k-pak-reconstruct-kozmetika-za-kosa-za- … i-tretirana-kosa/. Желанието ми е да уплътнява, без да пресушава. Вие от коя сте по-доволни? И още един въпрос- ботокс маската за плътна коса на Лореал протеинова ли се води? Гледам и състава и не виждам протеин, а имам спомени, дискутираше се, че е протеинова.
Нещо за черен петък не се ли чува?  Mr. Green

# 189
Фрея а маската на Кюн Vital Nutrition  за фин/нормален косъм дали няма да е твърде смачкваща  newsm78 Знам че след кокоса има разлика, но все пак се чудя на кое да заложа-маска или балсам  Rolling Eyes искам обем все пак.

# 190
Сложих линк към цялата хидратираща серия Марокан и написах, че между двете маски - за плътна и фина коса, не намирам голяма разлика, имам и двете малките. Имам и балсама, но скоро ще го пробвам и ще сравня с маските.
Ами ако аз трябваше да избирам бих ги степенувала така- Марокан, ФК екстремните и после Нутритермик. Но като цяло и трите си ги ползвам с кеф. Peace
Аз в Нутритермика усещах серамидите и ми стоеше някои кичури като намазани със смола, след това си ставаха мазни хйахаха. И много се чудя да разнообразя ли с марокан. Ще помисля.
Само се чудя да блъскам ли и серума за растеж на Митик ойл  Rolling Eyes

# 191
Мисля че марокана ще ти допадне, ако искаш мога да ти пусна проба. Hug
Аз взех серума, ще го почвам скоро и ще видим. Тоника на ФК нещо не ми допада, но намерих съфорумка, коята го обича, та отива при нея. След митика се каня и на инициалиста, но като го изхабя. Crazy Mr. Green

# 192
Фрея а маската на Кюн Vital Nutrition  за фин/нормален косъм дали няма да е твърде смачкваща  newsm78 Знам че след кокоса има разлика, но все пак се чудя на кое да заложа-маска или балсам  Rolling Eyes искам обем все пак.
Мише,имах маската,сега ползвам балсама и шампоана.Маската не отнема от обема на фината коса!Освен това е много по-хубава.Оставя косата идеално подхранена,мека и с нормален блясък  Peace

# 193
Мише,имах маската,сега ползвам балсама и шампоана.Маската не отнема от обема на фината коса!Освен това е много по-хубава.Оставя косата идеално подхранена,мека и с нормален блясък  Peace
Бубка  Hug що ми трябваше да питам-сега я искам  Twisted Evil

# 194
 Mr. Green Laughing Мдаааа,няма да съжаляваш  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт