Професионални серии за коса - тема 88

• 54 759
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Моят ДПШ свърши наскоро и сега не ползвам такъв. В черния петък  ще си взема, ако има интересни оферти  Mr. Green
Много съм доволна, като приключвам някоя серия или продукт  Joy
Разчистих сериозно тия седмици и снощи си подредих боеприпасите  Joy, останах само с 8 шампоана, 5 маски, 4 балсама, 3 олиа, кератиновия мист и 3 крем финиша  Mr. Green...иии малко ампулки.
Чакам едни пробички от размяна и ще реша с какво да си попълня шкафа.

# 526
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Искам да ви попитам, 5 mg биотин( 1667% над дневната доза) не е ли прекалено много?
И преди съм пила витамини за коса и кожа,но не помня да съм поемала повече от 2-3 мг.

Вмомента вземам тези: http://www.iherb.com/Nature-s-Bounty-Optimal-Solutions-Hair-Skin … id-Softgels/59921

# 527
Имам да споделя нови отзиви за ампулата Re-charge ПроФайбър...днес ми беше четвърто измиване откакто я сложих и понеже мострата ми стои отворена реших, че трябва да я ползвам да не отлежава, пък и нали такава е препоръката на Лореал. Ами все едно сложих друг продукт Mr. Green Протеин и само протеин е ефекта днес, всъщност подредена е косата, но никакво движение няма милата, одървена е и с остри връхчета (на етажирана коса доста личи), въпреки че сложих от най-хидратиращия си финиш. Явно ампулката е доста ударна все пак и за мен варианта ще е сигурно един път месечно. Thinking

# 528
Биотинът е вит. Б, а те са водоразтворими и е почти невъзможно да се продозират, защото излишното излиза с урината. Много, много рядко се наблюдават някакви странични ефекти. Друг е въпросът, че организмът надали се нуждае от толкова висока доза и голяма част отива в тоалетната, защото организмът не поема повече от това, от което се нуждае.
Реално полза от допълнителния прием на витамини има само, когато има недостик и трябва да се запълват дупки.
Тоест, ако тялото е определило, че в този ден има нужда от 3мг биотин, то ще си вземе толкова, колкото може от храната. Ако се пие таблетка, ще си вземе и от нея, ако не му е стигнала храната. Достигне ли 3 мг., другото отива към отделитената система.
Лошото е, че няма как да знаем точно колко ни трябва и колко поемаме с храната. Затова таблетките са един вид презастраховане. Такава висока доза надали ще навреди, но по-скоро е излишна.

# 529
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Благодаря Епонка.Ще си ги пия смело. Peace

# 530
  • Пловдив
Внимавайте с биотина и с витамините за коса. Миналата година пих и още не мога да оправя ефекта - косата расте, обаче отгоре стои като бебешки косми - къси, стърчащи и по никакъв начин не мога да ги пригладя, кошмар, все едно е скъсана.

Много съм доволна обаче от ефекта на Омега 3 и тази година също ще направя един курс 3-4 месеца. От Омегата косата ми възвърна блясъка си, а и кожата на лицето ми се подобри значително.

# 531
Линд, ненагледно и ненаситно  Twisted Evil Laughing

Мишел, той реално не е толкова червен, по-бургунди/бордо изглежда всъщност.

*dreamer*, твоята коса е страхотна! Дълга, гъста, обемна, мисля че много лесно можеш да постигнеш това, което искаш, защото основата си я имаш  bouquet

Вивче, ето подробно рекламно клипче как нанасят Про Файбър
https://www.youtube.com/watch?v=fIAvRK2iGi4
Имам чувството, че пръстите му са рентген и като ги плъзне по косъма установява какво се случва в него  Laughing

FreakOnALeash, защо си се насочила към кремообразен финиш? За мен те са най-тежки.

# 532
  • Стара Загора
Имам да споделя нови отзиви за ампулата Re-charge ПроФайбър...днес ми беше четвърто измиване откакто я сложих и понеже мострата ми стои отворена реших, че трябва да я ползвам да не отлежава, пък и нали такава е препоръката на Лореал. Ами все едно сложих друг продукт Mr. Green Протеин и само протеин е ефекта днес, всъщност подредена е косата, но никакво движение няма милата, одървена е и с остри връхчета (на етажирана коса доста личи), въпреки че сложих от най-хидратиращия си финиш. Явно ампулката е доста ударна все пак и за мен варианта ще е сигурно един път месечно. Thinking
Линди,точно и аз влизам да изкажа мнение относно лилавите про файбър тази вечер ползвах шампоана и ампулата.....обаче да ви кажа честно ефекта не ми харесва особенно явно ми идват тежички косата ми е една сплескана без никакъв обем,вярно да гладка е ,прокарвам пръсти през нея без проблем но ми е на усещане една такава замазваща сякаш много силиконеста ми дойде от корена замазана абе не ми харесва......по усещане ми напомня на лореал липидиум те ми идват тежички,добре,че само маска ми остана от тях и ще я изхабявам някъкси....

# 533
Линд, ненагледно и ненаситно  Twisted Evil Laughing
Сигурна съм...още ги мисля размените Blush Hug
Цитат
FreakOnALeash, защо си се насочила към кремообразен финиш? За мен те са най-тежки.
А пък на мен кремовете ми понасят много по-добре, даже мислех, че олиата ми идват тежки...но то не е точно утежняване, някак по ми филмират косъма и отнемат от виталността на косата. С кремове ми е по-гъвкава и мека, по-естествено ми стои. Но е възможно заради русите кичури в краищата да носи повече, знам ли Thinking

# 534
  • Пловдив
   Аз искам да изкажа най-големи благодарности на  Linda!
Заради нейни отзиви си взех хидратиращото мляко на Алтерна.
Е, така подредена, бляскава и жива коса не съм постигала с
нищо друго!

# 535
Ауу, dudhen, много се радвам, особено като не е евтин продукта, че си доволна от покупката Hug Любим крем ми е това, наред с нектара. Heart Eyes

# 536
  • София
Мишел
Радвам се, че си отстреляла бързо и точно  Joy  Hug

--------------------------------------
Аз набързо искам да споделя за последното ми боядисване. Миналата събота беше. Бях няколко дни на едно хубаво място Simple Smile със странна вода, но пък не се отрази лоша на косата ми - мих си я с JMO през цялото време. При боядисването намазах корените с масло от ему, а дължините и краищата с кокосово масло. От известно време - последните 4-5 боядисвания ползвам на Лакме един предпазващ косата от химически процедури спрей - пръснах и от него. Смесих три бои на Лореал Мажарел и боядисах цялата коса /първо корени, после сложих малко вода към боята за да смъкна окислителя и намазах краищата/. Измих с Хронолоджист и смесих маска с хайверната ампула /то не е точно ампула, а прилича на сметана за кафе опаковката Simple Smile / минах с терапевтичната преса и стоях около час. Изплакнах и сложих бамбуковата термозащита на  Алтерна и малко от олиото Хроноложист. Косата стана страхотна. Цвета беше поел хубаво. Доволна съм Simple Smile Нямаше никакво изсушаване, косата стана плътна, подредена, тежка и гладка. Нали с Фрея коментирахме в предната тема вероятността когато косъма е гол / без силикони и поликвати/ и мит само с натурлни продукти да е по-уязвим към оксиданта и косата да се увреди по-лесно. Е, няма такъв ефект - може би и защото я предпазих с масла и спрея на Лакме, но заключението ми е, че няма увреждане при боядисване на коса без силикон по нея /т.е. с чист косъм/. Напротив - цвета е много равномерен и богат, не намирам това разнотоние, което наблюдавах преди, а реално нищо не съм променила в боядисването си, освен че престоях около 10 минути повече с боята.
Вчера се канех да си измия косата, макар, че си стоеше прическата /в събота бях на сватба и си навих косата на новата маша/ но бях скапана и много късно се прибрах от работа. Домързя ме и оставих миенето за днес. Преди малко - уморена не уморена си измих косата. Сложих от ампулата за стимулиране на фоликулите на Напура, след това измих с шампоана Шу Уемура Шуши Слийк и червената маска на Шу Уемура COLUSTRE. На мокра коса малко масло от камелия  и олио от камелия  на Шу Уемура /благодаря на Белисима  Heart Eyes / Сега съм с мокра коса и не мога още да докладвам, но като впечатление при миенето мога да споделя, че още с шампоана усетих косата супер гладка и дори лигава. А маската я направи изключително напоена и гладка. Утре ще докладвам за резултата, но мисля, че ще ми хареса  Laughing

-----------------------------
Пак изпуснах косата на Фрея . Много ме е яд. Ако реши утре да я пусне още веднъж да я видя - много ми е любопитен този червен цвят.  Hug

dreamer Косата ти е много хубава. Личи си, че е плътна и гъста. Ако нещо недоволстваш от нея - съм сигурна, че е временно положението. Hug

----------------------------

Искам да потвърдя, че от едномесечно използване на спрея за стимулиране на скалпа и за обем на Джон Мастърс съм на мнение, че е просто великолепен. Неутежнена, свежа, жива и мнооого обемна коса. Ако го видя на оферта ще се презапася.  Mr. Green
Ох, извинете за чаршафа...

Лека нощ  bouquet  Hug

# 537
  • София
Магнолия, много обичам да те чета  Heart Eyes хич не е чаршаф.
Фрей, мерси за клипчето, ей сега ще го видя.  Hug
Аз мия с ДПШ през около 3 седмици или когато видя, че съм загубила блясък и виталност в дължините. На Лейбъл м ми е мега любим.

# 538
Фрея, благодаря за клипчето  bouquet
Довечера ще го направя по този начин със синята серя, пък да видим  Laughing

# 539
  • Пловдив
Момичета, кое е хидратиращото мляко на Алтерна?

Препоръчайте ми лак за коса със слаба фиксация, искам гъвкавост на косата, а не са да става на клечки.

Общи условия

Активация на акаунт