Професионални серии за коса - тема 88

• 54 724
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
 marigold_
Както и ти самата си писала - маските и шампоаните ти са със силикони. Трябва са изчистват периодично от косъма.
Вивиан  Hug направо забравих какво е да имаш къдрава коса, а цял живот съм била с къдрици. Тази снимка е една от малкото, които имам на електронен носител и не е особено качествена, но това е.

Мишел   Hug веднага ще доложа   Mr. Green

# 586
  • Стара Загора
Лелеееее страхотни коси фрея ...магнолия тежки,гъсти,плътни.....жилави...разкошни просто. HugАз искам да ви попитам събирам впечатления към коя серия на марокан да се насоча,коя е най-подходяща за честа употреба,да не премива....косата ми не е много изтощена чуплива....малко по-сухи дължини....имам маската с кафява капачка....добре ми е.....мислех си за  серията за обем ш+б че много сте ги хвалели...нежни ли са?Или хидратиращия шампоан...Фрей,мисля,че ти имаше рипейър нали?става ли за честа употреба.....

# 587
Магнолия, косата ти е страхоооотнаааа! Браво!

# 588
И след ДПШ, продукт с натрален състав или някоя от маските, които имам?  Blush

______Freya_______ и Мagnollia, мисля, че на живо не съм виждала такива коси.

Някой друг, ако е показвал снимка, не коментирам нищо, защото не съм гледала назад.

# 589
  • София
Момичета, дайте акъл как да процедирам при следродилен косопад? Станаха почти 3 месеца след раждането и започват наченките, досега ми беше супер косата и нямаше капане повече от обичайните няколко косъма на ден при сресване. Да изчистя скалпа с нещо и после ампули? Ползвам Профайбър и препоръката там е да се ползва само той като шампоан. Затова питам за други допълнителни грижи, с които да огранича косопада. Ще се радвам и на конкретни предложения за продукти  bouquet

# 590
Магнолия, страхотна плътна, бляскава, дълга коса  bouquet

И аз има Уиш лист, в един тефтер си записвам каквото ме е впечатлило от мостра или от отзив  hahaha защото после забравям и купувам съвсем други неща  Joy
за сега има в него само 7-8 неща, които мисля да набавя идния месец.

# 591
Аз не успях качествено да ви видя, прегледах, но не е четене с разбиране  Grinning , ще се върна по-късно, когато децата заспят....
Магнолия, теб те видях  Hug , прекрасна коса, на мен ми харесва в този й вид, с чупки, дълга, плътна  Heart Eyes .
Аз сега разтоварващо пълня количка и се чудя освен шампоанът, който искам, какво друго да му сложа за компания... Thinking

# 592
Фрея, Магнолия, Dreamer разкошни коси, момичета!  Heart Eyes
Знам, че много пъти е коментирано, но наистина не си спомням  Crazy Като миете с ДПШ, един или два пъти го нанасяте? Thinking

# 593
Момичета, дайте акъл как да процедирам при следродилен косопад? Станаха почти 3 месеца след раждането и започват наченките, досега ми беше супер косата и нямаше капане повече от обичайните няколко косъма на ден при сресване. Да изчистя скалпа с нещо и после ампули? Ползвам Профайбър и препоръката там е да се ползва само той като шампоан. Затова питам за други допълнителни грижи, с които да огранича косопада. Ще се радвам и на конкретни предложения за продукти  bouquet

Теди, аз съм на втора опаковка Нуво и косопада ми спря още на втората седмица. Търсих нещо, което да не ми вреди и да е с натурални съставки. За мен е важно да няма негативен ефект върху здравето, защото имам и други проблеми.

# 594
Епона, беше питала за кератиновите серии. От тези, които изброи имам самп Наши и ми е една от любимите. Прави страхотен блясък, малко изправя косата, но не я изсушава. Отбелязвам обаче, че аз предпочитам протеини. Като цяло и отзивите в темата са били добри Simple Smile Ако искаш снимка мога в събота да кача на състава на шампоана и балсама  bouquet

# 595
Магнолиа, ама тя и преди ти е била къдрва… Grinning Сега вече ми се изясни картинката. Явно просто е преминала през някакъв период. Аз си мислех, че ти е била права и сега се къдри и затова бях ей така  Shocked защото е невъзможно принципно от права да се превърне в толкова къдрава, то си е генетично заложено и структурата е съвсем различна на косъма. Но когато си си по принцип къдравелка вече е друго. На мен на тази снимка цветът ти ми изглежда дори по-тъмен от скорошните Grinning Новият цвят е една идея по-светъл, поне на моя монитор, но ми прилича по-скоро на чиста 5-ца от номерациите в каталога.

marigold_, според мен не ти е нужен непременно дълбокопочистващ. Може да има добър ефект чисто визуално, но в лечебен план не мисля, защото тези силикони от маски и балсами обикновено се измиват и само с обикновен шампоан със сулфати. Кои маски ползваш?

Inked Mom, аз винаги мия по два пъти с шампоана  Peace Бях пробвала по веднъж, добър е ефекта, но с течение на времето корените оставаха недоизмити и по-бързо се омазняваха. Може би ако се редува няма да се получи така.

# 596
Inked Mom, аз винаги мия по два пъти с шампоана  Peace Бях пробвала по веднъж, добър е ефекта, но с течение на времето корените оставаха недоизмити и по-бързо се омазняваха. Може би ако се редува няма да се получи така.
Благодаря, Фрея. Не си зададох въпроса правилно, исках да попитам дали използвате само ДПШ на едно миене (2 шампонирания, аз винаги шампонирам по 2 пъти, само и единствено след боя мия 1 път с киселинен ш-н) или първо 1 път с ДПШ и след него друг шампоан  Simple Smile
Планът ми за утре е първо ДПШ, после Алтерна рипеър ш-н и маска Редкен Екстрийм, за финиш Анти-снап и някое олийце  Mr. Green (пратката ми с двете маски и другия хайверен на Алтерна ми я отложиха за другия вторник, сърдита съм им  Crossing Arms)

# 597
Аха, това вече е друго  Simple Smile Преди време процедирах така, но не системно, не мисля че е удачно по простата причина, че дълбокопочистващия си остава дълбокопочистващ (може да стане скоропоговорка от тази дума  Grinning ). Да измива добре и в дълбочина, но косъма в крайна сметка не е чиния или тенджера и не е нужно да се измива до блясък  Wink За два, три пъти в месеца не е проблем, но на всяко миене или през едно, по-скоро ще изсуши косата за в бъдеще.  Peace

# 598
Епона, качвам състава на балсама и на шампоана на Наши, както обещах:

шампоан: http://freakonaleash.snimka.bg/other/kosa.585716.36299568;

балсам: http://freakonaleash.snimka.bg/other/kosa.585716.36299563.

Магнолия, красота!!! Heart Eyes

# 599
на мен пък пак ми е влязла мухата за нещо различно, искам да пробвам цветните спрейове на label M. и имам въпрос съответно - колко време трае едно пръскане ?  bouquet
И на мен са ми интересни ,но понеже съм руса и искам да пробвам червения,се страхувам че няма да падне напълно цвета.Присъединявам се към въпроса,ако някой ги е пробвал-успяхте ли напълно да ги отмиете?
Фрея и Магнолия разкошни коси имате!!!

Общи условия

Активация на акаунт