Професионални серии за коса - тема 88

• 54 737
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Мagnollia цвета ти изглежда много естествен.А косата ти е много хубава Simple Smile .И рошава ти прилича  Mr. Green .
Аз понеже съм нетърпелива до събота и набързо влязох да се изкъпя да пробвам мострите на Бамбуковата серия за блясък
http://www.arlen.bg/product/1637/podhranvasht-shampoan-za-oslepi … hampoo-250ml.html .
Шампоана на косата сложих съвсем малко а така се разпени това чудо . bath1 .Икономичен ще е значи.Много се разпени .Като минус отчитам ,че косата ми стана твърда , твърда докато си миех косата.Имах чувството ,че ако взема един косъм мога да го счупя  Joy .Освен твърда усещах косата си някак по плътна .Не знам точно как да го обясня .Въпреки твърдостта усещах скалпа си много чист и три пъти си измих косата с шампоан  Embarassed и трите пъти си остана твърда.Остана още от мострата за едно измиване .След шампоана сложих и балсама.Косата ми веднага стана мека и хлъзгава.Дори в момента на малкото сухо бретонче което ми се подава под увитата кърпа като пипна е много мека и приятна.Цялата баня и косата ми ухаят на чай.Поне на мен ми мирише на някаква напитка но не се сещам коя .Имам един чай който си правя вечер преди сън и има подобен аромат.Не знам колко ще се задържи на косата обаче .Чудя се дали да слагам термото на марокан или да си изсуша така косата за да видя резултата от шампоана  newsm78 .

Magnolia и аз мисля да поддържам скалпа и затова се чудя дали инициалиста на керастаз ще подходящ  newsm78 и още какво трябва да използвам за този скалп

# 571
Magnollia, аз се подлъгах по предишното измиване с ампулата, тогава ефекта беше направо обратен. Иначе протеини, които имам са бамбуковите серии и Милкшейк, т.е. по-скоро балансирани. Всичко друго е хард хидратация. Flutter Crazy Двете ми ампули явно ще са само за месечно подхранване...както са икономични имам за поне 4-5 месеца. hahaha Което само ме радва всъщност, мога да си пазаря по-разнообразни серии, щом ще взимам все хидратиращи. Party
Пък ти все пишеш за обем последните пъти, ами че то косата ти е къдрава почти, а аз все с права съм те виждала. Mr. Green

Чаровна, усетила си косата много чиста, а пък 3 пъти си измила - това на едно измиване ли? Ако е на едно аз поне мисля, че е прекалено. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 15:51 от Анонимен

# 572
  • На ръба..
DqVoLsKi_ChArOvNa  можеш да си правиш различни маслени маски, ампули или терапии за почистване на скалпа, за подхранване на скалпа, не по - малко важни са също масажите, това се сещам на първо четене  Whistling

# 573
⋆ Linda ⋆ да на едно измиване три пъти сложих шампоан.Въпреки твърдостта ми хареса усещането за чистото и малко прекалих така се случва когато нещо ми хареса  Embarassed.Обикновено два пъти нанасям шампоан защото първия път не ми се разпенват много .

# 574
Да, по два пъти мисля, че е добре, и аз понякога го правя, ако усетя нужда, но три пъти е прекалено, може да си пресушиш скалпа, че и косъма. Но от един път няма страшно естествено, стига да не се пристрастиш Grinning Hug

# 575
Да, по два пъти мисля, че е добре, и аз понякога го правя, ако усетя нужда, но три пъти е прекалено, може да си пресушиш скалпа, че и косъма. Но от един път няма страшно естествено, стига да не се пристрастиш Grinning Hug
Мисля ,че няма да прекалявам  Mr. Green Grinning повече.Знам ,че не е редно ама толкова много ми хареса.Същото го направих и с митик ойла шампоана първия път.След това се пооправих . Mr. Green .Определено и този shine на алтерна отива в wish листата.Аз така си правя списък и постепенно взимам всичко от него  Joy
*DiDora* какви са тези маслени маски възможно ли да ми ги напишеш на ЛС

# 576
Магнолиа, изтощаването на косата след боя, когато косъмът е гол или уязвим, както предпочитам да го наричам аз, няма как да се установи веднага Grinning Проява се напред във времето, като не се изразява толкова в сухота, колкото в общо отслабване на косъма, изтъняване, чувствителност, уязвимост като цяло. Иначе тя косата си става блестяща и мека и само с боя след процеса, ако боята е хубава, разбира се. Забелязвала съм, че твоята коса от всичко е доволна и не проявава особени капризи, така че спирам по темата. Иначе правилно си се сетила, че кокосовото играе важна роля в крайната картинка.
Пускам снимките пак и ще ги изтрия довечера. Цветът реално не е такъв обаче.
Скрит текст:
Твоята коса изглежда доста къдрава и обемна, чак не е за вярване, че до скоро е била права  Hug А цветът ти си го представях по-светъл, но този е супер естествен,(макар на всяка снимка да изглежда различно  Simple Smile ) все едно не е боя.

DqVoLsKi_ChArOvNa, показания цвят ми се струва тъмно кафе с пепеляв оттенък. Аз съм била подобен, като съм комбинирала чиста 3-ка с 6.71, което се води тъмно русо студено пепелно, а 3-ката е най-тъмното кафяво, почти черно. Като целта беше да няма червен оттенък, затова избягвах шоколадите и кафявите тонове. Твоята основа не е много тъмна или светла и мисля, че лесно можеш да получиш такъв нюанс  Peace

lili_78, при мен шампоаните са адски икономични. Дори от мострата ми беше в повече шампоана  Grinning

FreakOnALeash, явно наистина е имало нужда от рефреша на ДПш  Hug Колкото до финишите, при мен е обратното, но нямам особено голям опит с кремообразните. Няколкото, които съм ползвала са ми матирали и отежнили косата.

Епона, за кой кератин на чи питаш, златните капачки ли? Ако са те, на мен ми харесват, но протеина много осезаемо се усеща, макар в серията да няма маска, а само балсам, си върши перфектна работа при нужда от протеин.

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 22:03 от Анонимен

# 577
Наклепах се с Олаплекс 3, стоях няколко часа. Пробвах хайверната хидратираща серия на Алтерна: не е като да съм недоволна, но определено рипеър хайверната повече ми харесва. Убеждавам се, че към момента по-добре ми действат протеиновите продукти. Има обаче и нещо друго: толкова да не ми харесва цветът на косата ми в момента, че е възможно и да неглижирам резултата от серията.

Магнолия, за машата: колебанието ми е между нея и кафемашина за фемилито, та ще се почудя още малко Simple Smile

Малко спам: някой ползва ли такава ръкавица Почти със сигурност ще си взема, но ми е интересно да чуя и вас. Heart Eyes

# 578
  • София
Магнолия, косата ти е чудо  Heart Eyes А оформящите се чупки са много симетрични и красиви. Късметлийка си  Laughing
Можеш ли да разкажеш малко повече, ти как се грижиш за скалпа си?

И в този контекст, ако някой си спомня кой номер беше темата, в която въпросите за запис бяха именно за грижата за скалпа  Praynig Аз съм на вълна скалп и съм решела вече да му отделям сериозно внимание.

Чаровна
, пробвах спрея за блясък, блеснах като крушка  Heart Eyes Много е хубав и с тази съвсем лека фиксация мааалко ми приглажда бухналите връхчета, което страшно много ми хареса  Heart Eyes  Благодаря ти, че опита и даде отзив  Hug

Линдичка, благодаря за препоръката за четка. Казваш че не бухва косата ... хм.  Flutter

# 579

Искам да потвърдя, че от едномесечно използване на спрея за стимулиране на скалпа и за обем на Джон Мастърс съм на мнение, че е просто великолепен. Неутежнена, свежа, жива и мнооого обемна коса. Ако го видя на оферта ще се презапася.  Mr. Green

ако изпадне оферта-не забравяй за останалите маниачки  Mr. Green преди не го взех защото си мислех че е с етерични масла,но като го разрових-е с растителни екстракти и бих го пробвала.
Както винаги ти е страхотна косата  Hug много хубаво се е накъдрила.

Епона
Скрит текст:
все забравям да ти пиша че мамчето ти е жестоко  Hug искам и аз такива съвети за пазаруване  Mr. Green

Илли -Магнолия ти е писала за термото на Алтерна-няма да повтарям,но имай предвид че е с фиксация и наистина е доста протеиново.Не е лошо но си прецени дали ще ти върши работа  Hug

# 580
  • София

ако изпадне оферта-не забравяй за останалите маниачки  

Амчи тъй де  Mr. Green  Hug

# 581
Дълбокопочистващият шампоан на Label. m, от който сте доволни, е в черна опаковка, нали?

Да  Peace http://www.zlatnaribka.com/labelm/za-dalboko-pochistvane-label/s … -cleansing-300-ml
Deathcrush, Сис_ , благодаря  Peace

Имам и още един въпрос - според вас при положение, че не използвам никакви финиши, стилизанти и термозащити, дали има смисъл и ще ми се отрази добре ДПШ?
Никога не съм ползвала такъв, иначе шампоаните и маските ми са със силикони, нямам нищо с натурален състав.
Знам, че сте писали много пъти за ДПШ, но повечето тук използвате повече продукти и след шампоана и маската.

# 582
  • София
Freya
Страхотен е цвета на втората снимка, направо богатство  Hug Но и при теб на различна светлина е различен ефекта. Много ти е хубава косата - ти си го знаеш  Hug
Реално преди боята цвета ми беше по-светъл поне с два тона. Потъмни се, но понеже има и 8.00 Мажарел в сместа ще изсветлее след няколко измивания.
Ето тук съм боядисана прясно последния път - началото на юни. /боядисвам се на 3-4 месеца/ Цвета на снимката почти отговаря на реалния цвят - той беше една идея маааалко по-светъл. Оттогава косата ми доста порасна, подстригах я веднъж и сега ще подстрижа началото на следващия месец. Харесвам леко червен нюанс, но без много да рижавее. Аз както и да се боядисвам - дори и с напълно студени цветове пак ми червене косата.
Скрит текст:

А тук ми е напълно естествена косата, като цвят и като вид,  тогава ми беше къдрава - това е преди 6-7 години.  Оттогава ми се изправи напълно и сега, както и ти забеляза започна да се къдри отново, особено в корените и отвътре около ушите. Поради това е доста по-фризи и на моменти ме дразни. Явно пак е някакъв период.

Скрит текст:

--------------------------------------------

# 583
  • София
marigold_ , според мен използването на ДПШ е задължително, дори и да не ползваш никакви финиши и т.н.

Магнолия, страшно ми харесва косата ти в къдравия й вариант  Heart Eyes
А в правия изглежда адски здрава и жилава  Heart Eyes

# 584
  • Somewhere far away
на мен пък пак ми е влязла мухата за нещо различно, искам да пробвам цветните спрейове на label M. и имам въпрос съответно - колко време трае едно пръскане ?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт