Професионални серии за коса - тема 88

• 54 750
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, този хидратиращ крем на Марокан http://www.arlen.bg/product/2476/hidratirasht-krem-stilizant-s-a … -cream-300ml.html има ли по-малки разфасовки? Тези 300мл. ми се виждат страшно много  ooooh!
От отзивите тук мисля това да ми е следващият финиш крем.

# 556
Вив пристигна ли ти спрея за блясък? Как го чувстваш на косата си ? Как е при теб?
Ани и аз подрекяпм за Исо.Това ще е следващата ми преса.Мисля да си я подаря за за предстоящите празници защото може да имаме път към София Simple Smile
Харесва ми тази . http://beautybg.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8/spectrum-pro-peakock има модел който няма избор за  60 градуса Simple Smile

# 557
  • София
Чаровничка, аз съм пуснала поръчката до офис и по-късно ще ходя да я взема  Heart Eyes
Ще пиша обезателно, че и мен ме гони нетърпение  Crazy

Джей Ло, май няма по-малки опаковки на този крем. Но е страхотен, няма да сбъркаш  Peace
Щом и шкафа се е поопразнил  Wink

# 558
Момичета, този хидратиращ крем на Марокан http://www.arlen.bg/product/2476/hidratirasht-krem-stilizant-s-a … -cream-300ml.html има ли по-малки разфасовки? Тези 300мл. ми се виждат страшно много  ooooh!
От отзивите тук мисля това да ми е следващият финиш крем.

JLo, и аз търсих по-малки разфасовки на крема и видях, че в официалния сайт на Марокан ойл се предлага и версия от 75 мл., но у нас явно продават само голямата. За съжаление, както писах, от вчера кремът е изчерпан, както в Арлен, така и в Ензо. Ако някой знае къде е наличен и на 300 мл. съм съгласна  Mr. Green. Чудя се и дали е сходен с хидратиращото мляко на Алтерна, за което писа Линда, че него поне го има в наличност. Ако някой може да ги сравни, нека сподели! Praynig

# 559
И аз загледах крема.Обаче реших да се въздържа понеже се готвя за по голяма поръчка а и се точа за пресата на исо и то стана дълъг списък  smile3523 .И ще са ми нужни парички .
Крема го има наличен http://finolla.com/moroccan-oil-hydrating-styling-cream.html не съм поръчвала от този сайт обаче

# 560
Няма го в момента, но ще се появи  Mr. Green
Не съм се разбързала, мисля да устискам до петък 13-ти и да стрелям  Joy

# 561
От Арлен ме засипват всеки път с мостри Vital nutrition на Кюн  Laughing Към него са ми добавили и light масло на Марокан ойл - шишенце 10мл  Heart Eyes Точно него заглеждах преди 2 дни и го пожелах  Mr. Green
Искам и публично  Laughing да благодаря на michelle_ma_bell за чудесата, които ми изпрати  Heart Eyes Hug bouquet

# 562
Момичета, не мога да открия никъде шампоан Bain de Force.... не го виждам наличен нито в български, нито в чужди сайтове... Да не би някой да го заменя..  Tired Crossing Arms

# 563
Дълбокопочистващият шампоан на Label. m, от който сте доволни, е в черна опаковка, нали?

# 564
  • Somewhere far away
Дълбокопочистващият шампоан на Label. m, от който сте доволни, е в черна опаковка, нали?

да Wink

# 565

Да  Peace http://www.zlatnaribka.com/labelm/za-dalboko-pochistvane-label/s … -cleansing-300-ml

# 566
Момичета, аз наскоро питах Арлен точно за малката опаковка на крема на Марокан, и ми отговориха, че се надяват скоро да заредят. Щом е свършил и големия предполагам, че трябва да е скоро. Praynig
Аз го пробвах от Алексчето, която ми прати Hug и наистина е много приятен, хидратиращ, омекотяващ. Ами сравнен с млякото на Алтерна като че ли ми дойде по-слабичък, трябва да сложа повече количество. Thinking Но пък с този аромат към който почвам да се пристрастявам си е също толкова неустоим. Heart Eyes
dudhen  Hug много ми е приятно, че съм била полезна, дано все така добре да ти действа!

# 567
  • София
ani_d присъединявам се към казаното от Илли относно пресата, а Дяволски Чаровна е пуснала линк на една от тях. Между другото много красива преса. Моята е с шарка на зебра. Само пресите за изправяне са така красиви - другите им маши нямат подобно "оперение"  Laughing

--------------------------------------
Илли аз имам тази защита. Много е икономична, но за мен има ефекта на реконструктор. Доста е протеинова. Втвърдява косата и държи много прическата, мирише като цялата серия хайвер на лимонова трева и върбинка /поне такива са моите усещания/ Спрей е - тип аерозол и леко овлажнява косата като се пръска, но изсъхва за минута и после преса или маша. Не се слага на мокра коса.

--------------------------------------
Kölsches Mädel чела съм добри отзиви за Cloud Nine. Конкретно тази маша прави доста големи като обем къдрици и бих я пробвала с удоволствие. Сега с този линк пак започнаха изкушенията  Mr. Green ще гледам да се въздържа.  Hug

-------------------------------------

Сега да дам отчет за косата от вчерашната комбинация. Косата е леко рошава /легнах с мокра коса - както обикновено/ но с голям обем и плътна и гладка на пипане. Пускам няколко снимки /доста нескопосани - още не съм се спряла на телефон, а моя прави недобри снимки/ на които се надявам да можете да видите цвета.  Едни от тях са на слънчева светлина, други без. Не ме цитирайте за да ги махна после.

Скрит текст:

-------------------------------------------------------------------------
Да добавя само, да не ми гледате физономията, че съм без грим и малко след събуждане Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 23:42 от Мagnollia

# 568
Линде, като чета за Речарджа и май ще я ползвам по-рядко, не на всяко 4 -то измиване. Явно наистина е много силна.

На мен ми се иска да си взема хубава четка за коса, която да не набухва косата, а да я приглажда и да е достъпна в БГ. Някакви съвети?
Вив, ужасно силна е явно, косата ми е пълна скръб днес, ще действам с тежката артилерия сега поне 3-4 измивания. ooooh!
Относно четките, аз се реша с една на Магнум от гваяково дърво - нито бухване, нито наелектризиране, нито скубане, а принципно винаги съм избягвала четките, защото ме правеха на кошница....особено тангъла-ужасен! Ето я http://www.beauty.store.bg/p117734/chetka-za-kosa-ot-gvaiakovo-d … ata-natural-.html Има я марката по по-големите аптеки, имат и хубави гребени, като там цените са по-прилични от този сайт.
Онзи ден от размяна с любимото Мишелче Hug се сдобих и с такава на Wet, някакви нашумяващи са напоследък, поне долкото ги зачетох из нета, по същия начин ми действа, като нея оставям за бебка и нейните къдрички заплитащи се, които тангъла пак само мажеше. Много е нежна и към скалпа тази wet, абе много хубава. Mr. Green Ето я моята, ама жълтичката. Heart Eyes http://www.enzo.bg/wet-brush/classic-greben-za-kosa/

Сега гледам че и Магнум ги има в енцо, но точно моята четка я няма.

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 15:54 от Анонимен

# 569
  • София
Линде, нормално е да ти реагира така косата. Не ти е увредена - няма нужда от силни серии. Една неувредена /е относително е, но знаете какво имам предвид  Simple Smile/ коса има нужда предимно от хидратиращи продукти, защото няма нужда протеинови съставки да запълват увредени участъци - такива просто няма. Затова се натрупват по повърхността на косъма и го втвърдяват.

Забравих да пиша по-рано на Чаровна   Hug, че ако искаш да ти расте красива и здрава косата, каквато е сега след постригването да наблегнеш на грижата за скалпа на всяко измиване.

Общи условия

Активация на акаунт