Професионални серии за коса - тема 88

• 54 743
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Мagnollia и на мен ми допада да те чета.И благодарение на един твой стар пост се ориентирах към серията на Alterna Caviar серията.Искам след като имам къса коса да направя най доброто за нея и да расте здрава и хубава Simple Smile .
И още един въпрос относно професионалните бои според вас как мога да постигна този цвят?
Скрит текст:
няколко бои ли трябва да смесвам ? Момичето е правено с лореал majirel но не е описано кои номера са използвани Sad

# 541
  • София
Много зависи каква е основата. При различна основа се ползват съответно различни цветове.
На моя монитор изглежда като някакъв тъмен шоколад. Красив е Simple Smile

# 542
Този път видях всички снимки и всички показахте страхотни коси! Фрея, Дриймър, Freakonleak, Епона, сори, ако забравям някой! Heart Eyes

Някой да има отзиви за тази марка маши: http://www.amazon.co.uk/Cloud-Nine-The-Waving-Wand/dp/B009YFWJCO … Wand+Curling+Tong

Дяволски чаровна, предполагам, че си взела снимката от Фейсбук на салона. Защо не попиташ на страницата?

Алтерна caviar repair серията е страхотна. За мен това е топ протеиновият продукт изобщо.
Днес благодарение на една приятелка ще ползвам проба от хайверната за обем. Дано не има същия уау ефект, че ще трябва да се купува.  Mr. Green
Да споделя, че пробвах шампоана с вечерна иглика на ДМО. Стори ми се леко слаб и все едно не може да ми измие косата та сложих стабилно количество. Слоших дитанглъра с нероли след шампоана, (пак ми се стори леко заплетена косата)измих и за финиш пак го сложих. За термо-олиото на Напура. За мое учудване резултатът беше страхотен. И наистина действието на Ш го определям като протеинов, а не като хидратиращ, както е в описанието на продукта.

# 543
Kölsches Mädel моля те после сподели как е серията за обем.Точно към нея съм се ориентирала Simple Smile) след като прочетох този блог  http://residentkonte.blogspot.bg/2013/10/alterna-caviar-volume-shampoo-shampoan-za-obem.html
За снимката намерих я в интернет не е от страницата им за съжаление .

# 544
  • Пловдив
Аз снощи се измих с шампоан и балсам Vital Nutrition Кюн. Въпреки че мострата, която имах, не ми стигна да се измия добре (не знам защо ги правят толкова малки тези мостри, моята коса е до ушите и изобщо не успя да се измие хубаво, да не говорим за дългите коси), мога да кажа че серията страшно ми хареса. На леко подсушена със сешоар коса напръсках с термо спрея Sexy Hair и изсуших с четка. Косата стана разкош, подредена и най-важното е, че формата се запази и на сутринта. Моята коса дори и след изсушаване в салон винаги се обръща навън още на първия час, а днес си стои така, както снощи я направих.
Има и страхотен блясък (термоспрея е мазен, не утежнява грам и придава блясък).
Балсамчето ми дойде малко слабичко, та по-скоро ще се насоча към маската.

# 545
Може ли някой да ми даде съдържанието на маските:
- Наши Pure Keratin
- Кюн Keratin Smoothing
Много ще съм благодарна!  Praynig

# 546
Добро утро, дами!  Hug

Искам да споделя, че вчера послушах съвета на Freya и измих с ДПШ, след което сложих най-лекия балсам с който разполагам (на Макадамия за тънка коса)  и за финиш малко от Кенди олиото на Алтерна от арленската мостра. Легнах си без да суша, а на сутринта се събудих с разкошна коса (доколкото може да е разкошна моята увредена метличка). Стана една такава лека, бляскава, чиста  и ... леко чуплива  Heart Eyes. Явно действително съм имала нужда от ДПШ. Отбелязвам си, че когато косата ми не понася нищо, ще постъпвам именно по този начин. За следващото миене съм си приготвила масла, пак по съвет на Freya. Благодаря ти Freya, съветите ти са незаменими за новобранци като мен!  bouquet

Относно крем финишите, няма как по-добре да го обясня от Линда:

Скрит текст:
Цитат
FreakOnALeash, защо си се насочила към кремообразен финиш? За мен те са най-тежки.
А пък на мен кремовете ми понасят много по-добре, даже мислех, че олиата ми идват тежки...но то не е точно утежняване, някак по ми филмират косъма и отнемат от виталността на косата. С кремове ми е по-гъвкава и мека, по-естествено ми стои. Но е възможно заради русите кичури в краищата да носи повече, знам ли Thinking
Linda, Dudhen, може ли линк към хидратиращото мляко на Алтерна и малко описание как го използвате и как го усещате  Praynig. Звучи ми точно като това, което търся.

Епона, аз имам балсама на Наши кератин. Ако ти върши работа, мога довечера да ги снимам и да го кача тук. Peace

# 547
Freak, да, аз точно него имах предвид. То нали уж би силен като маска... Мерси! И браво за успеха с ДПШ!

Че много се чудя след време кое да си взема кератиново Наши, Кюн или Чи?

Може ли и някой със сравнение между някои от тях? Или въобще: кой е най-добрият кератинов продукт, който сте ползвали?

Freya, четох мненията ти за кератина на Чи от 58ма тема. Сега във времето какво може да кажеш за него?

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 12:41 от Епона

# 548
http://www.arlen.bg/product/1638/ultra-hidratirashto-mlyako-s-ha … e-milk-150ml.html
Момичета, това от линка е хидратиращото мляко на Алтерна Hug
Между другото според мен е доста икономично, а като количество 150мл. хич не е малко, та си заслужава определено. Ако взимате от арлен не забравяйте и кода ALT20, с 20% смъква и става по-прилична цената. Peace

ПП: Забравих да се оплача Confused Днес косата ми е отврат след ампулата re-charge, суха дървена и стои на снопи, не е мека и преливаща както след хидратация. С такъв мерак я сложих снощи в банята, очаквайки ефекта от предния път, явно обаче си е доста силничка.

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 11:30 от Анонимен

# 549
Нямам търпение да се похваля с новите си придобивки  newsm18
Купих си крема smooth за изглаждане на Филип Кингсли и серумите в календар на Фирис. Нямах големи очаквания за този крем, защото по принцип харесвам косата си начупена, но реших да експериментирам. Но от вчера съм с него и много ми харесва как ми стои косата - няма фризита и днес изглежда точно толкова гладка, колкото и вчера. Хем е права, хем не е прекалено все едно съм я изправила с преса, а в същото време имам и малко обем.

# 550
  • Бургас/Пз
Момичета, може ли да ми препоръчате преса за коса, която за започва от ниски градуси. Всичко , което успях да видя започва все от 150 или 180 градуса

# 551
  • София
Имате ли впечатления от Безвреден спрей за термозащита до 232оС с екстракт от хайвер Alterna Caviar Perfect Iron Spray

http://www.arlen.bg/product/1646/sprey-za-termozashtita-do-232os … -spray-122ml.html

Количеството е доста малко, цената много висока... Rolling Eyes

ani, моята преса е Iso beauty и започва от 60 градуса до 230.

# 552
  • Пловдив
Linda, докога е валиден този код за Алтерна?

# 553
  • София
Лили, кода за Алтерна си е постоянно валиден  Peace

Фрей, твоите съвети и за мен са безценни! Благодаря ти  Hug

Подкрепям за пресата Исо Бюти, 60 - 230 градуса е.

Линде, като чета за Речарджа и май ще я ползвам по-рядко, не на всяко 4 -то измиване. Явно наистина е много силна.

На мен ми се иска да си взема хубава четка за коса, която да не набухва косата, а да я приглажда и да е достъпна в БГ. Някакви съвети?

# 554
  • Пловдив
   Кода за Алтерна в Арлен е постоянно активен.
Аз и затова се реших да взема хидратиращото мляко.
Вчера го сложих след боядисване на леко влажна коса и изсуших със сешоар,
защото пише, че има и термозащита.
Друго не съм клепала по косата, за да видя добре ефекта.
Косата ми стана, гладка, подредена и без омразните ми фризита.
На мен най-горният пласт ми стои сух и като перушина.
Оправя се и с олио, но трябва да слагам повече и пак
тук-там си стои суха.

За първо ползване съм очарована!Още веднъж благодаря на Линда!

Общи условия

Активация на акаунт