Професионални серии за коса - тема 88

• 54 724
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, може ли да ми кажете на какво казвате нектара? Благодаря!

Заповядай!  Hug

Благодаря!
Мисля, че някъде бяхте писали за код за намаление от арлен за алтерна или бъркам  newsm78. Ако има, бихте ли споделили отново, просто не мога да го открия като се ровя назад.

# 616
# 617
Бюти, че косата ти е супер, цветът също, спор няма. Обаче... Кученцето, оооо, кученцето!  Heart Eyes
+1  Grinning Heart Eyes
и от мен +1  Heart Eyes
вчера най-накрая стигнах да пробвам Материалиста на Керастаз  Embarassed обаче преди него си спретнах голяма манджа с грозде а след него-сложих от термоолиото на Напура и още като го нанасях усетих че двете заедно не са добра комбинация-с две думи не ми хареса-малко изсушава косата и се усеща че има нещо.Ще пробвам с друго термо и пак ще пиша.
Сетони видях че вече си пробвала термото на Напура-така че няма да давам отчет.На мен ми харесва но сякаш малко ми изправя чупките.То си пише на него че е за изправяне но аз не знам защо реших че няма да има такъв ефект.  newsm78

# 618
Нали за постоянно е този код за отстъпка ? Другия месец ще важи ли  newsm78

# 619
И аз започнах да си правя списък, което не е никак добра идея като се има предвид, че започвам сериозен ремонт Mr. Green. Та, в списъка окончателно май ще влезе и кенди олиото от бамбуковата серия за изглаждане на Алтрена. Днес го пробвах на суха коса, попи веднага, не утежни и нямах мазен филм по ръцете. Забелязах и че консистенцията му е по-гъста от тази на олио, а усещането при мен е някак напояващо. Това от две слагания, де, като от мострата ще имам поне за още 3-4. Лошото е, че според мен не е много икономично в предвид, че опаковката е 50 мл.

Бютихолика, здрава коса и страхотен цвят - естествен ли е? А за кученцето нямам думи Heart Eyes.
Скрит текст:
И аз имам подобно кученце, което по неволя за оказа еднократен ползвател на безсулфатния ми шампоан. Май й хареса, не се е оплакала, а аз си признавам, че се чудех докато я къпя какво ще стане ако й сложа и балсам, но не посмях  Embarassed.

Епона, моля, сподели когато ти е възможно как ти се струва състава на Нашитата. Аз още не съм ги ползвала, но поне да знам какво да очаквам...

Аз забравих кой точно имаше въпрос за кератиновите Чи  Embarassed , но да дам един глас "ЗА" !

А за аргановите някой... Blush?

# 620
  • София
Момичета, дайте акъл как да процедирам при следродилен косопад? Станаха почти 3 месеца след раждането и започват наченките, досега ми беше супер косата и нямаше капане повече от обичайните няколко косъма на ден при сресване. Да изчистя скалпа с нещо и после ампули? Ползвам Профайбър и препоръката там е да се ползва само той като шампоан. Затова питам за други допълнителни грижи, с които да огранича косопада. Ще се радвам и на конкретни предложения за продукти  bouquet

Теди, аз съм на втора опаковка Нуво и косопада ми спря още на втората седмица. Търсих нещо, което да не ми вреди и да е с натурални съставки. За мен е важно да няма негативен ефект върху здравето, защото имам и други проблеми.
Благодаря за споделеното, ще го имам предвид Simple Smile Ако някой друг също има предложения, ще се радвам да ги сподели  Hug

# 621
-20% на всичко в Дебенамс днес за Черния Петък и аз се възползвах за продукти за коса. За моя голяма изненада козметиката на Дженифър Анистън се продаваше много сериозно.
Има и новите серии на Макадамия.
Скрит текст:

# 622
  • София
-20% на всичко в Дебенамс днес за Черния Петък и аз се възползвах за продукти за коса. За моя голяма изненада козметиката на Дженифър Анистън се продаваше много сериозно.
Има и новите серии на Макадамия.
Скрит текст:

къде това?

# 623
Пише къде в поста, в Дебенамс Мол България. Peace
Има от най-малки до най-големи опаковки на почти всичко. Това е чудно за проби. Малките опаковки вървят към 18 лв. някъде. И маски за коси има малки кутийки, освен големите.

# 624
Опитах маската за тънка коса на Мароканойл и съм много, много доволна. Доста се доближава при мен като ефект до старата Макадамия. Напоена, гладка, лъскава и уплътнена е косата, има и приличен обем.
Имам и друг нов фаворит - бамбуковото термо на Алтерна. Очарована съм  Heart Eyes Косата се пързаляше по четката толкова лесно и ако не бързах и се бях постарала малко, сигурно щях да постигна доста добър ефект само със сешоар. Изправих с пресата и косата е изключително витална, лъскава и приятна на допир.

И за двете благодаря на Мишел  Hug

# 625

вчера най-накрая стигнах да пробвам Материалиста на Керастаз  Embarassed обаче преди него си спретнах голяма манджа с грозде ...
Мишел, Терапист ли имаш предвид или съм пропуснала нещо  Thinking.Финиш някакъв ли е това?

# 626
  • София
Това е Kerastase Materialiste - Volume Increasing Spray Gel.
Сушиха ме с него в салона, запази се добре формата на прическата и не беше твърда, но новото олио на Керастаз за обем ми е фаворит в момента. В него хем усещам грижа, хем държи прическата. Пък и цената даже му смъкнали, явно само аз и cityofangels сме го поръчали  Crossing Arms Crazy Laughing

# 627
  • Бургас / София
Илли радвам се, че и на теб ти е харесало олиото. Не мога без него вече 2 седмица  Heart Eyes

# 628
Здравейте, търся отзиви за тази термозащита http://www.arlen.bg/product/2674/sprey-za-toplinna-zashtita-i-bl … ection-250ml.html и ако може някой да я сравни с http://www.arlen.bg/product/1624/termozashtiten-sprey-alterna-ba … -spray-125ml.html

# 629
Това е Kerastase Materialiste - Volume Increasing Spray Gel.
Сушиха ме с него в салона, запази се добре формата на прическата и не беше твърда, но новото олио на Керастаз за обем ми е фаворит в момента. В него хем усещам грижа, хем държи прическата. Пък и цената даже му смъкнали, явно само аз и cityofangels сме го поръчали  Crossing Arms Crazy Laughing
Илли, къде са му смъкнали цената? Така го описа, че сега и аз го искам  Blush ...а и да попитам, аромата като на другите продукти от серията ли е?
Мишел , благодаря ти, че си се сетила за запитването ми относно Напурата  Hug.Отказах се от него, сега ми се иска да пробвам серумчето от лилавата серия Про Файбър /дано най-накрая ги зареди фризьорката ми/ и ще реша лилавото или червеното...

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 13:55 от setony

Общи условия

Активация на акаунт