Професионални серии за коса - тема 88

• 54 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Freak, много ти благодаря! Беше ми от голяма полза!  bouquet

След ДПШ не слагам друг шампоан, направо терапия.

Адамант, мерси и на теб за изказаното мнение.

Днес четох по старите теми отзиви. Иии ми бръмна главата. Сравнявам съставки, ревюта в нета... Мухата яко ме е ухапала!

# 601
______Freya_______ и другите момичета,  за шампоаните без сулфати - нямам идея за такъв и не чета състава и на козметиката, която имам.
В банята в мамента имам червените Тиджита шампоан и балсам, Интенс Рипеър шампоан и маска, Керастас Bain Satin 2 серията, Kerastase Reflection  и Матрикс Рипеър.

Замислих се за дълбокопочистващ шампоан, защото косата ми започна да реагира различно на сериите, които имам. Докато ставаше с повече блясък след Интенс Рипеър и Bain Satin, сега не изглежда толкова добре с тях. Не знам как да го опиша, чувствам я по-матирана и без обем с тях.

# 602
  • Somewhere far away
на мен пък пак ми е влязла мухата за нещо различно, искам да пробвам цветните спрейове на label M. и имам въпрос съответно - колко време трае едно пръскане ?  bouquet
снамоцитирам се , защото никой не обърна внимание на върпроса . хайде де , все някой ги е пробвал тия спрейове.

# 603
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
....

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 19:17 от Beautyholicа

# 604
  • Велико Търново
Много хубав цвят, Бюти, и косата ти е страхотна - гъста и лъскава Heart Eyes
Използвала ли си преса, маша....или ти стои без никаква обработка?

Аз от месец и повече се мия само с Фитоциан/против косопад, ш-н на Фито/, преди това слагам ш-на за фоликулите на Напура, а балсам/маска - каквото имам пред погледа Wink, снощи сложих бамбуковия на Алтерна за обем, косата е много бляскава, а и днес има приличен обем/обикновено след едно преспиване и той заминава "на кино" Confused/, по краищата сложих само серума Липидиум на Лореал.

# 605
Бюти, че косата ти е супер, цветът също, спор няма. Обаче... Кученцето, оооо, кученцето!  Heart Eyes

# 606
Бюти, че косата ти е супер, цветът също, спор няма. Обаче... Кученцето, оооо, кученцето!  Heart Eyes
+1  Grinning Heart Eyes

# 607
Хубава коса имаш Бюти и както са отбелязали и много сладко кученце.
Фрея благодаря за отговора с боите.И да попитам не става ли прекалено тъмно отиващо към черно ако се сложи 3.00 ? Аз си мислех за 3.00 със съчетание от 5.1.
Иначе съм луда по този цвят за коса но идея си нямам как да го постигна в нас и не смея да се захвана с това кафявото ми се вижда по лесно за постигане от това
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 08:28 от Анонимен

# 608
  • София
Ах, Чаровна, този цвят ...  Crazy Наистина е невероятен. Фрей, дай акъл как може да се постигне? Лакме имат едни коректори http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/korektori/lakme-collage-mix дали с тях може да се постигне нещо, ако се добавят в боя 4 ка или 5ца? Мами, твоето мнение? Виолетовия коректор примерно?

Бюти, страхотна гъста и плътна коса  Heart Eyes И страхотен цвят  Heart Eyes Кученцетооо  Crazy Crazy Crazy

Момичета, някакъв отзив за тази четка: http://www.zlatnaribka.com/kardashian-beauty/chetka-za-razresvan … boar-paddle-brush
Епона, мислиш ли, че поне мъничко се доближава до твоят вариант?

# 609
  • Чукарландия
Ах, Чаровна, този цвят ...  Crazy Наистина е невероятен. Фрей, дай акъл как може да се постигне?

Наистина невероятен цвят. Медно-виолетов ми се струва.  Peace

# 610

Момичета, някакъв отзив за тази четка: http://www.zlatnaribka.com/kardashian-beauty/chetka-za-razresvan … boar-paddle-brush
Епона, мислиш ли, че поне мъничко се доближава до твоят вариант?

На същия принцип е: комбинация от естествени и изкуствени влакна. Но като изработка и структурата на самите влакна нищо не мога да кажа. А то те са важните.

Не знам и аз какво да ти кажа. Ако искаш такъв тип четка, по-добре заложи на сигурното откъм качество. Мейсън Пиърсън (обаче цената й е  #Crazy ) може от е escentual, които доставят до България, а Денман с посредник от boots. За моята коса този тип четки са перфектни. Приглаждат, махат фризита, махат бухнало, правят невероятен масаж на скалпа. Винаги има риск да не паснат на нечия коса обаче. Затова ако имаш възможност да пробваш поне приблизително дали такъв тип четки ти пасватм би било добре.

# 611
  • София
Леле, какви цени са тези Мейсън  Shocked
Може би ще ида до Рибата, да видя четката на Кардашиян на живо и ще преценя на място.
Благодаря ти  Hug

# 612
Бюти, прекрасна коса и страхотно кученце  Heart Eyes !

Аз забравих кой точно имаше въпрос за кератиновите Чи  Embarassed , но да дам един глас "ЗА" ! Шампоанът измива страхотно и косата след него остава с усещане за жилавост. Балсамът също е разкошен! Коприната от серията ми е много любим финиш, харесва ми повече от Инфра. Единствено балсамчето без отмиване ми утежнява и внимавам с количеството.

По повод временни цветове, аз си купих оцветяващото медно Лакме, пък ще видим... Grinning

# 613
Здравейте, може ли да ми кажете на какво казвате нектара? Благодаря!
Днес имам час на фризьор, ще пробвам с вела колестон. Ох, дано най-накрая се харесам  Praynig
Ще режем и от дължините, няма как... изтощени са.
В салон предлагат про файбър и съм решила да си взема, може би от най-силната 3-та степен. Само дано не бута цвета?!
А за черния петък в златната рибка мисля да си закупя хидратиращо мляко на Алтерна след отзивите тук.

Хубав ден на всички !

# 614
  • Чукарландия
Здравейте, може ли да ми кажете на какво казвате нектара? Благодаря!

Заповядай!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт