Професионални серии за коса - тема 88

• 54 717
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Магнолия, смяла съм се на глас с поста ти. Тези гласове ги чувам и аз и все надделяват. Joy

Епона, да те предупредя, че спрея на Чи с кератин е доста силничък и трябва да се внимава с количеството. Видях, че и Сетони е писала за това. Лично аз не пръскам директно върху косата, а слагам съвсем малко на ръцете и след това нанасям на косата, че иначе утежнява. Ти коя серия на Секси Хеър си взе? Аз съм очарована от лилавата, но много искам да пробвам и червената за обем. Моля, ако някой я е ползвал, да пише. Praynig

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 21:30 от Феерия

# 646
Феерия, мерси за съвета. Ще го видим. Тя моята коса поема ядски много, та по-скоро се упасявам да не ми е лек. Но още не ми е време за протеин. Като ги пробвам, ще споделям.  Peace

Лилавата взех. Как се справя с хидратация, приглаждане и фризита при теб?

Магнолия, тук ми се струва, че ще срещнеш разбиране за тези гласове!  Flutter

# 647
Арлен усилено мълчат за Черен петък. Добра стратегия щеше да е да го направят днес- за да се охарпим и да не остане за конкуренцията Wink

# 648
Епона, лилавата серия на Секси Хеър при мен се усеща хидратираща, напояваща, с доста пригладени фризита. На опаковките е упоменат доста богат на екстракти и масла състав, почти като на любимите ми хидратиращи на Кюн Соу Пюр. За съжаление не мога да похваля кератиновите Чи шампоан и балсам, за разлика от аргановите им. До коса си е. Peace

# 649

Трябва ми някакъв хидратиращ продукт за преди сешоар или преса , има ли такъв на керастаз ,и нектара или цимента е такъв ?

# 650
Темата този път се изписа направо със скоростта на светлината  Shocked

marigold_, от това което ползваш не мисля, че имаш нужда от ДПш, но щом имаш такова усещане пробвай, може наистина там да е проблема. На мен обаче по-скоро ми се струва, че косата ти се е променила и изисква нови продукти.

Beautyholicа, косата ти е прекрасна! Косъмът ти ми се струва много дебел, такъв ли е всъщност? Цветът ти също много ми харесва. А бонбоната, която държиш е много сладка  Heart Eyes Crazy И последен въпрос, с какво снимаш?

DqVoLsKi_ChArOvNa, 3.00+5.1 ще стане по-тъмно от 3.00+6.71  Peace Аз съм се правила с безамонячна боя, която по принцип става твърде тъмна в началото, но с тази комбинация не беше така, беше си цвят кафе със студен оттенък. Този другият се води "cherry cola" и за мен е просто божествен  Heart Eyes
Скрит текст:
Реално е комбинация между кафяво и лилаво. Може да се получи предполагам с комбинация между шоколад 4-ка или 5-ца + някакво лилаво тип патладжан или по-светло, лилав махагон, но не съм сигурна дали червеното няма да дойде в повече при втората комбинация.

Вив, коректорите са за корекции с цвета, могат да му влияят съвсем повърхностно на ниво нюанс, не и пигмент, още повече, че те първи се отмиват.

Аз забравих кой точно имаше въпрос за кератиновите Чи  Embarassed , но да дам един глас "ЗА" ! Шампоанът измива страхотно и косата след него остава с усещане за жилавост. Балсамът също е разкошен! Коприната от серията ми е много любим финиш, харесва ми повече от Инфра. Единствено балсамчето без отмиване ми утежнява и внимавам с количеството.
+ 1  Peace с разликата, че на мен коприната не ми харесва, защото не я усещам по никакъв начин, а кремът е хипер протеинов за мен. Слагам някакво мижаво количество за да не ми матира и втвърди косата, но то пък така не действа въобще, защото просто не се разнася навсякъде, според мен.

Момичета, серума Митик ойл всеки ден ли се слага?  newsm78
след измиване на влажна коса преди всички други продукти  Peace може даже да разрешиш после ако не ти е заплетена косата.
Аз винаги слагам олио финиш най-накрая. Първо пръскам с каквото ще пръскам и накрая на влажна още коса нанасям олиото за завършек.  Peace

# 651

Трябва ми някакъв хидратиращ продукт за преди сешоар или преса , има ли такъв на керастаз ,и нектара или цимента е такъв ?
Точно Нектара на Керастаз е такъв продукт. Цимента е протеинов.  Peace

Аз още съм в чуденка и все ще си бъда, защо серията Липидум се води протеинова за изтощена коса. Rolling Eyes За моята суха по дължините коса това е една от най-приятно действащите маски - косата е хидратирана, омекотена, гъвкава и тежка. Днес благодарение на мили съфорумки я пробвах с мостра на шампоана от серията + маската и двойния серум, с които се сдобих ( Hug) и съм очарована.  Flutter
А за Кенди спрея отново съм без думи...задължително ще се заредя с още един на черния петък Crazy

# 652
Линде, и на мен Липидиума ми се отразява така  Flutter

Дайте линк за този Кенди спрей, видяло с е  Joy

Снощи пробвах Терапист, благодарение на Мишел Hug
В банята ми беше прекрасна серията- шампоанът мек  и нежен, прекрасен аромат. Маската супер гъста, за 10 минутки косата ми сякаш я изпи  Shocked, при изплакване супер жилава коса, прелест. Като изсъхна, косата ми беше много бляскава, мека, страхотна. Но на сутринта не ми хареса по дължините, някак разпиляни, хвърчащи и сухички ми бяха. И още са, но държа да подчертая, че не слагах никакви финши нарочно. Имам още за 2 пъти и ще я наблюдавам как ще е след други серии

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 22:22 от JLo

# 653
Линде, и на мен Липидиума ми се отразява така  Flutter

Дайте линк за този Кенди спрей, видяло с е  Joy
JLo Hug
http://www.arlen.bg/product/1665/suh-sprey-s-anti-friz-efekt-alt … l-mist-125ml.html

# 654
Да споделя нещо интересно. Днес сложих серията на Макадамия, въпреки че не ме беше впечатлила с нещо невероятно предните пъти. Но сега...! Мека, жива, без грам сухота, тежкопадаща без да губи обем в корена и с толкова много блясък! Много е странно това! Дали е възможно да е заради файбърсютика, който сложих предния ден?
Другото различно е, че сложих от ампулата за фоликули на Напура. Но ме съмнява тя да има нещо общо с тази рязка промяна.

А този Кенди спрей като се води за фина коса как ли ще действа на дебела?

# 655
Епона, моята коса не е фина, но спреят ми е съвсем достатъчен за укротяване на бухналост, допълнително омекотяване и много, много блясък. Аз обаче го ползвам предимно на суха коса, когато не съм сполучила с резултата и има още нужда от гореспоменатите функции на спрейчето. Peace

# 656
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Beautyholicа, косата ти е прекрасна! Косъмът ти ми се струва много дебел, такъв ли е всъщност? Цветът ти също много ми харесва. А бонбоната, която държиш е много сладка  Heart Eyes Crazy И последен въпрос, с какво снимаш?

Фин косъм,но много коса като количество.Благодаря и за цвета,ако някой ме пита какъв е - не мога да ви кажа.Уникален е Mr. Green
Canon 70D е тялото,ползвам различни обективи.

Кой каза,че сухият кенди спрей е за фина коса?

# 657
Beauty, така го описват по сайтовете за продажба, че той е за фина коса, а олиото за плътна. Аз ги намирам просто за различна насоченост в употребата.

# 658
Магнолия  Hug 
Скрит текст:
те тези гласове за пазаруване при мен са единственото което чувам  Mr. Green каквито и схеми да прилагам-не работят.Първо бях решила че ще купувам чак когато изхабя някой продукт ама не се получи.После бях решила че ще пазарувам само промо оферти-добре ама англ.сайтове ми пращат такива веднъж на 2 седмици,после реших че явно няма да устискам на пазаруването-но ще се самонакажа и няма да ги отварям новите неща докато не изхабя нещо,обаче пък взех да забравям какво съм взела и да купувам още,накрая просто се предадох,примирих се че отдавна съм му изпуснала края и се надявам да си отмине от самосебеси
Знам че ти ползваш за връхчетата олио преди измиване.Дали е добра идея да слагам от еликсирите на Керастаз (че имам зеленият и ми е тежък за всеки ден) или е по-добре да са чисти масла ?  Rolling Eyes Rolling Eyes

Фрея за питането за МитикОйл серума-говорим за този за корени,не олиото  Hug

Руса мама -наистина изпуснаха момента Арленците,трябваше да е този петък  Peace

# 659
Преди малко от Арлен ми писаха, че другата седмица ще има Черен петък
и почти всички марки ще бъдат намалени. Ще видим... дано!

Общи условия

Активация на акаунт