"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 950
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Кадер, Умут и Севги прибраха Шахин у тях да се грижат за него, че е много болен.
Зюхре отиде при Едибе и разбра, че Тунч е влюбен във Фериде и иска да се ожени за нея, Едибе й каза или да ожени сина си, или да му каже, че й е син.
Едибе отиде да види Кемал, той много се радваше, че тя говори.
Ферман и Деря се видяха и си казаха, че си липсват.
Друго не мога да се сетя.  newsm78
А, да. Онзи "клиента" каза на Кадир, че полицията идва да го залови, защото знае, че Айше е жива. "Полицията" беше Тунч. Сводника се уплаши и избяга като чу, че има записи, а Ейлюл се прибра вкъщи насрана.

# 556
Аз пък не разбирам, как двете дъртюхи ще решават да женят Тунч за Фериде, при положение, че знаят че тя обича Джунейт. А и Тунч въобще не е влюбен в нея, я как се разстрои като му казаха, че Ейлюл е мъртва.

# 557
Да, и на мен ми стана смешно Едибе как се затропа "Не, ще го ожениш". Тунч и той дърт пръч, чака майките му да го оженят. Зюхрето хем е наясно, че ония "ей сега да ги оставиш, ще се вземат".
Само на мен ли ми се струва, че Севги е палавница и желае Шахин, но се прави на недостъпна?  Joy

# 558
Да, и на мен ми стана смешно Едибе как се затропа "Не, ще го ожениш". Тунч и той дърт пръч, чака майките му да го оженят. Зюхрето хем е наясно, че ония "ей сега да ги оставиш, ще се вземат".
Само на мен ли ми се струва, че Севги е палавница и желае Шахин, но се прави на недостъпна?  Joy
На мен пък не ми беше смешна ситуацията с Едибе и Зюхре. Зюхре се опита да й се противопостави, но тая Едибе.... не ме кефи, мисля, че няма да е положителен герой. Поне така ми се струва.
А Севги не само на теб така ти се струва, ами направо си умира за... любовта на Шахин Laughing

# 559
Кадер, Умут и Севги прибраха Шахин у тях да се грижат за него, че е много болен.
Зюхре отиде при Едибе и разбра, че Тунч е влюбен във Фериде и иска да се ожени за нея, Едибе й каза или да ожени сина си, или да му каже, че й е син.
Едибе отиде да види Кемал, той много се радваше, че тя говори.
Ферман и Деря се видяха и си казаха, че си липсват.
Друго не мога да се сетя.  newsm78
А, да. Онзи "клиента" каза на Кадир, че полицията идва да го залови, защото знае, че Айше е жива. "Полицията" беше Тунч. Сводника се уплаши и избяга като чу, че има записи, а Ейлюл се прибра вкъщи насрана.
Благодаря за инфото. От кога чакам да видя Умут като прибира Шахин...най-интересното изтървах.Иначе наистина сериала взе да се раздвижва,дано пак не забият на едно място както преди време.

# 560
Скрит текст:
Той Умут сега прибира Шахин като е болен, но като оздравее пак ще го гони и тогава Кадерката проявява характер. Кара се с Умут и плаче за баща си. Прегръща го на вратата и така.Шахин май оставя някакво писмо и Умут го чете и тича. Обаче това го гледах като прецъквах. Едибе умира по някоето време, не й се ядосвайте. На мен пък тя ми е много мила.
Някой гледал ли е нещо ново в турските серии, последно гледах, когато Хасрет каза, че е бременна.

# 561
Скрит текст:
Аз ги гледам,Разбра се че Фериде не е болна,Седат и каза че няма да се разведе с нея,май заради някакви пари. Оказа се,че Демир е сменил бебето на Инжи при раждането, сега се прави че уж намерил донор,но Кемал много се усъмни.Закара бебето у тях с една жена и лъжат че тя е майката,а всъщност бебето е на Кемал.

# 562
Скрит текст:
Той Умут сега прибира Шахин като е болен, но като оздравее пак ще го гони и тогава Кадерката проявява характер. Кара се с Умут и плаче за баща си. Прегръща го на вратата и така.Шахин май оставя някакво писмо и Умут го чете и тича. Обаче това го гледах като прецъквах. Едибе умира по някоето време, не й се ядосвайте. На мен пък тя ми е много мила.
Някой гледал ли е нещо ново в турските серии, последно гледах, когато Хасрет каза, че е бременна.
Аз всъщност точно това с писмото исках да гледам и помислих,че е било вчера и съм го изтървала.
Скрит текст:
Значе Едибе умира такали,жалко аз също я харесвам,но още нв мога да се ориентирам каква е ролята която играе-положителна или отрицателна.А и прочетох по нагоре,че е писано ,че и Дерия е болна и тя ли умира в последствие.
Сега като се замисля ако наистина така стоят нещата с Дерия,разбирам защо не иска Ферман да се разведе с Йелдъс и да се събере с нея,а предпочита просто да изживее мига.
Исках и да попитам какво се е случило вчера между Ферман и Иелдъс,понеже прочетах гневни коментари по-горе.Какво и е направил Ферман?

# 563
Скрит текст:
Аз всъщност точно това с писмото исках да гледам и помислих,че е било вчера и съм го изтървала.
Скрит текст:
Значе Едибе умира такали,жалко аз също я харесвам,но още нв мога да се ориентирам каква е ролята която играе-положителна или отрицателна.А и прочетох по нагоре,че е писано ,че и Дерия е болна и тя ли умира в последствие.
Сега като се замисля ако наистина така стоят нещата с Дерия,разбирам защо не иска Ферман да се разведе с Йелдъс и да се събере с нея,а предпочита просто да изживее мига.
Исках и да попитам какво се е случило вчера между Ферман и Иелдъс,понеже прочетах гневни коментари по-горе.Какво и е направил Ферман?
Аз мисля,че Ферман все още не знае,че Дерия е болна от рак.

# 564
Цитат на: Анелия Димова_527844 link=topic=884564.msg32483119#msg32483119
Аз мисля,че Ферман все още не знае,че Дерия е болна от рак.
[/quote
Не знае, но Дерия (тя)не иска той да се разделя с жена си, защото си знае, че е болна.

Аз днес не успях да гледам, че малкия с температура... Sad нещо интересно имаше ли. Може ли и за мен едно кратко резюме Blush Hug

# 565
Ами Умут разбра,че баща му платил на тоя от седянката за да свидетелства и да го спаси и се ядоса,прибра се и го изгони,но Кадер не го пусна.На другият ден като станаха и видяха че си е тръгна.Той даде едно писмо на Берат да го предаде на Умут и каза че си заминаеа.
Тунч разбра,че Джунейт поправил едно шкафче и взе да крещи на Фериде счупи шкафчето и се скараха.
Също така Тунч отиде при Ейлюл и и показа записа който клиента направи в оня хотел и и каза да излъже Джунейт,че е бременна иначе ще покаже записа на всички,и Ейлюл от няка на къде се съгласи,но Джунейт естествено се натъжи.
Йелдъс разбра че Ферман е при Дерия и тръгна към апартамента им,но по пътя блъсна една една кола и докато се разправяха Ферман замина,но както и да е тя отиде при Дерия и седнаха да си говорят а Йелдъс се зарече (не пред Дерия де) че ще ги съсипе.
И май това общо взето. Simple Smile

# 566
Снощи успях да изгледам двата епизода, които пропуснах.  Grinning

И така, тая Йълдъз, моля ви се, с кой акъл тръгна да търси мъжО си в апартамента на Дерия? И като го намери там какво очаква да стане? А пък този малоумник, на когото одраска колата  ooooh! направо нямам думи  ooooh! ще я преследва до апартамента, за да я тормози. И разбира се Дерия я спаси от ситуацията. Хубаво де, моме, ама ти какво търсиш там?

Много ми е интересно Ейлюл как ще симулира бременност. А Джунейт нещо не остана очарован от новината, че ще става татко  Thinking

Тундж какви ги е намислил с Фериде? Обаче двамата като двойка много си подхождат. Аз го харесвам него  Heart Eyes

А Севгито няма да я коментирам ....  Close

# 567
Тя Ейлюл е толкова изобретателна, че сигурно и с пет бебета ще се окаже бременна.  Joy

# 568
Забравих да кажа, че много ме трогна Кадер, когато каза "татко" и прегърна баща си. Много мила сцена. Тя наистина не е усетила бащино присъствие в живота си и е напълно нормално да държи толкова на Шахин в момента.

# 569

някой,който гледа 5ти сезон да преведе какво се случва в последните 2-3 серии,че се ориентирам по картинки само Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт