"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 947
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • ГО
Бахар със сватбена рокля, все едно е с домашно облекло. Толкова пъти сме я виждали, като булка, че....

# 586
Даже и в офиса на Кемал има кюмбе... Laughing

# 587
Абе този Шахин каква игра играе? Защо така настоява за този магазин, та чак не му пука за зет му? Аз май съм изтървала нещо.  Thinking

# 588
Шахин не е от най-положителните герои (сега). Тепърва ще се сблъскаме с него.
Тунч го харесвам по принцип, но сега с тая Фериде, дето му е дошла на акъла ме нерви. Проявява злоба към Джунейт. И той ли тръгва по пътя на Хандан и Берат?

# 589
Гледай ти Шахин не му е чиста работата.Май не се интересува от децата си,но пък защо тогава се появи изобщо.Интересна работа.А тая пък Севги хем чу какво си говорят Назире и Берат и пак им вярва.Много е глуповата тая жена.

# 590
И на мен ми е интересна играта на Шахин. Помислих, че като види, че помещението е на дъщеря му и зет му ще се откаже, ама той хич не се и трогна. Хм... Thinking Ако някоя знае, ще се радвам да прочета в скрит текст както е наумил или как ще се развие герия в сериите

# 591
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Гледай ти Шахин не му е чиста работата.Май не се интересува от децата си,но пък защо тогава се появи изобщо.Интересна работа.А тая пък Севги хем чу какво си говорят Назире и Берат и пак им вярва.Много е глуповата тая жена.

Ама накрая май и светна нещо между ушите, щото каза ''Ами ако не го е ударил Кемал'' ooooh!
Какво ли има в тази ламаринена барака-офис, че толкова народ се натиска да я купи....Шахо нещо намирисва.... newsm78
Хубаво накисна Йоли, Фери....Дръж тоз арест за ''непристойно поведение в блока'' hahaha Joy

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 19:39 от susy

# 592
Явно нещо пак върти Шахин,но честно лазано мислех си че като разбере че офиса е на дъщеря му и ще се откаже,тук ме изненадаха сценаристите.Мислех че Шахин е положителен образ но явно не е.
Скрит текст:
Мисля,че тук скоро Умут ще прости на БХар и Кемал.Гледах че Бахар беше при баща си и се скараха нещо и тя тръгна,прилоша и и припадна,и Берат естествено изкочи от някъде си и двамата с Шахин я заведоха в болница.Но дали бебето нещо не е наред незнам защото като говориха с лекаря и Кемал и Бахар се разплакаха.После взеха често да се карат.Умут каза на майка си и на Кадер да накупят разни неща за бебето и да отидат при Бахар,а в това време Кемал беше в една кръчма и пиеше.Умут отиде при него поговориха и после Умут го заведе при Бахар и всички се разпрегръщаха.Но как се стигна до тук и аз бе разбрах.Ако някой знае нема даде малко инфо 😀
А сега като гледам(ситуацията с приемането на Шахин в семейството) и разбирам че Бахар се е метнала на майка си,същата крива,заблудена и ината.

# 593
Днес 310 епизод ли са давали? https://www.youtube.com/watch?v=Jo5SkxA_GVQ
Гледам, че днес са качили 910 епизод. Значи сериала не е стигнал дори до половината.  Laughing

# 594
Превъртах няколки серии напред, за да видя горе-долу какво ни очаква. Нищо интересно.
Скрит текст:
Гледах някакви селски бекове с палки, пръчки и мотики пред магазина на Кемал, но не видях как завърши сагата. После всички бяха пред участъка, от едната страна Кемал и Бахар се държаха за ръце, от другата бяха Берат, Севги, Кадер и Шахин. Йълдъз пак преследваше "неземния красавец" Ферман. Шахин отиде в магазина при Бахар, обясняваше се й се нещо, че й бил баща, тя пък му каза, че бил "господин Шахин" и го прати разплакан да си ходи. И нещо, което ме впечатли утре, или вдруги ден Кадир ще упои, и ще отвлече Едибе и после Тунч притеснен, и май Фериде му правеше масаж.
Барелинке, радвам се, че пак се завърна в темата при нас.  bouquet

# 595
Добре заварила, както се казва Mr. Green
Аз гледах епизода преди няколко часа. Ужасен е Берат Sick

# 596
  • Край ''синьосиньото синьо море''
На какво ли не е готов перфектният интригант...Вади ножа и се реже...Само дето според местожителството,  единият със швейцарско ножче, а другият с чекийка от пазара... hahaha
Напушени сценаристи...нямат въображение!  Naughty

# 597
Оффффнякой да каже каква е играта на Шахин,че не мога да разбера какви ги мъти.Не мога да им хвана замисъла на сценатистите и това е.

# 598
Аз не знам каква му е играта, но някъде след един месец ще се ожени за Севги и ще си се настани при тях. По-нататък си има любовница, ни това е много далече, дори няма смисъл да го обсъждаме.
Все пак Шахин идва от затвора, надали му е чиста работата.
Йълдъз в момента ми е крайно неприятна, защо си причинява такива драми?

# 599
В началото го представиха като мил,добронамерен,чак го съжалих и викам тия пък не могат ли да го разберат човека,да го приберат и да живеят спокойно...а сега,и той не бил стока.Но не мога да разбера каква му е изгодата да се ожени за Севги отново,аз на това се чудя...той не иска да се съберат като семейство ми държи да се жени,странна работа.

Общи условия

Активация на акаунт