"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 696
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Да, малко обновление на дизайна.  Hug

# 631
Оххх с тая сватба малко в повече ми идват вече,голямо протакане голямо чуда.А тоя Берта,къде живее,от къде ги изкарва тия коли,нито работи нито нищо,по цял ден само обикаля...от къде пари да му се чуди човек.
Пък и тия двамата с Умут като спасители на квартала,щели да търят кой купувал къщи,все едно че като го намерят кой знае какво ще направят.

# 632
Е откъдето е свикнал цял живот - от мама Laughing Голям плазмодий е.

# 633
Някой гледа ли турските серии, какво се случва през последните 7-8? Има ли нещо интересно, разбрах че Инджи се е гътнала. Какво става с Фериде и Джунейт, с Бахар и Кемал и с Рейхан и Мурат?

# 634
  • на пясъка при черупките от миди
Много сте мълчаливи днес, сигурно, заради силно смислената серия  Laughing
Много рядко пиша поради тази причина, ама редовно ви шпионирам.
 Барелинкееее, пускай нишан от време на време  Flutter

# 635
А кои са Рейхан и Мурат?

# 636
Еми тя Бахар сама си каза, че е много глупава, затова вече никой не я коментира Laughing
Сериите напред не съм ги гледала, но ще погледна да видя как умира Едибе, че ми е любопитно каква глупост са измислили сценаристите.
Скоро ще има секс между Тунч и Ейлюл Mr. Green

# 637
То може би другата седмица ще видим епизода в който умира Едибе,очертават се интересни епизоди другата седмица(поне от части).

# 638
  • Щастлива мама на 3 слънца
Запис

# 639
  • София
Аз последната серия съм я гледала,или пред последната беше Джунейт и Фериде се женят и Ейлюл и Тунч отидоха май да развалят сватбата,не разбрах много какво стана Laughing

# 640
Някой гледа ли турските серии, какво се случва през последните 7-8? Има ли нещо интересно, разбрах че Инджи се е гътнала. Какво става с Фериде и Джунейт, с Бахар и Кемал и с Рейхан и Мурат?
Скрит текст:
Да,мисля че и развръзката наближава  newsm78 Инджи е мъртва,мисля,че Демирчо я уби и натопи Кемал.Кемал и Бахар намериха дневника на Инджи и докато четяха полицията ги залови.Фериде и Джунейт са ми малко "тъмна Индия",сега тя гледа Гюнеш,понеже беше болна,а Джунейт им ходи на гости и си разменят разни погледи и прегръдки,но така и не разбрах той знае ли,че тя е със Седат само заради завещанието!Мурат намери Рейхан и я спаси от някакъв кандидат любовник,който искаше да я насили,та после той го нападна пред жилището й,и Рейхан сега го лекува! bowuu Много интересна картинка бяха Йълдъз,Осман и Зюхре,тримата на килима правят упражнения за дишане при раждане или нещо като Йога. Joy  А и в добавка от снощния епизод,някакви нахлуха в дома на Фериде и я отвлякоха,докато Седат,понеже беше болен, и Джунейт бяха в болницата. 

# 641
Анелия, благодаря ти.  bouquet
Представих си ги йога-фуриите.  Joy

# 642

Скоро ще има секс между Тунч и Ейлюл Mr. Green

И по-нататък Ейлюл май забременяваше от него.
Интересно това е станало преди да разбере, че тя е казала на Кадир къде живее Тунч или след това? И някой беше писал, че Тунч и Фериде ще се сгодят скоро. Преди това, повреме на това или след това става тая сценка?

# 643
Аз знам само, че ще дават Ейлюл бременна, с корема от Тунч, но май при катастрофа губи бебето. Но пък нямам спомен това да е скоро.  newsm78

# 644
Аз знам че той разбира че Ейлюл е замесена в отвличането на Едибе Тогва той я вика в апартамента запкашва я с пустолет и се карат,след това започват да се целуват и така свършва епизода.След това не съм гледада,сигурно за тива става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт