"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 2

• 108 662
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Не съм изобщо сигурна, че е така, но  Laughing
Берат и казва да стои далеч от Умут и дали помни какво е направила. Какво щяло да стане ако той научи. Тя го пита какво ще направиш, от кой ще научи. От теб ли, да не си посмял, недей забравя, че бяхме заедно и го правихме заедно. Аз  съм лъжкиня и ти си лъжец. Ей такива работи.

В 330 дават, че Берат и казва, че щял да каже, че всичко Хандан го е правила и Умут ще му повярва. За последен път ти казвам, стой настрана от Умут.

Умут отива при Бахар и я пита какво са и направили Берат и Хандан.
Благодаря! bouquet
Аз мисля че тези епизоди ще ги гледаме в Понеделник или Вторникч

# 691
Днес гледах малко епизоди напред, очакват се интересни неща.Днес изгледах и епизода със смърта на Хандан,вече целия понеже преди съм гледала само отделни моменти.Много ми стана жал за Хандан.Да зла беше,много неща направи обаче чак пък това не заслужаваше,Умут се престара в отмъщението си.А Назирето пак мънкаша нещо и защитаваше синчето си,дано и на нея не и се размине,че тя е точно толкова виновна колкото Берат и Хандан.
Гледам че в същия момент се развива и линията Дерия-Ферман-Йелдъс,е няма такова нещо,няма такъв човек като Йелдъс. Крещи като ненормална,размята някакви ножове,намушка Дерия и накрая май обвини пред полицията Ферман.Абе който каквото ще да казва ама на тая Йелдъс всяко едно нещо което и се случи в до сега си е по нейна вина,включително и това че мъжът и има любовница.То тя през цялото време се бъркаше в живота на всички останали,държеше се с мъжа си все едно и е някаква собственост,не го поглеждаше и накрая като се заигра с Кадер тогава се сети за него.Да не говорим за глупостите които натвори след като разбра за Дерия.
Много била лоша Дерия,че излизала с женен мъж,ама когато Зюхре раздели Дерия и Ферман и омъжи дъщеря си за него нямаше проблеми.
Но като цяло интересни серии се очертават да гледаме,добре че при нас ги дават по епизод и половина - два че иначе много щяха да се провлачат нещата.

# 692
Какво е направил Умут?

# 693
Ами направи се че обича Хандан(а може би накрая наистина я заобича) и в деня на сватбата им я остави.Обвини я за всичко,всички и викаха,никой не пожела да я изслуша,изхвърли я на улицата заедно с половината квартал,и тя се самоуби.

# 694
Аз се чудя, защо Бахар все нищо не казва. То не са лъжи и криене, то не е чудо. ooooh!

# 695
Аз на нея и се чудя от началото на филма.Ако беше казала истината за парите които Хандам и даде за операцията на майка и много неща щяха да и се разминат и може би нямаше да се омъжи за Берат.

# 696
Аз на нея и се чудя от началото на филма.Ако беше казала истината за парите които Хандам и даде за операцията на майка и много неща щяха да и се разминат и може би нямаше да се омъжи за Берат.
И нямаше да има сериал Joy

# 697
То това да беше скрила само добре, ама те доста се събраха Joy

# 698
Тая Хандан значи...  Joy

# 699
Не ми е жал за Хандан. И аз гледах епизода със смъртта й. Хора, които цял живот правят мръсотии и подлости на хората, няма какво хубаво да очакват.
И за Йълдъз не ми е жал. Както е казала Надето - всичкото сама си го направи Peace
Иначе напоследък не мога да гледам филма редовно, да не кажа въобще.
Скрит текст:
Пуснах малкия на ясла и сега по цял ден меря улиците. Сякаш на въже съм държана до сега.  Joy

# 700
  • на пясъка при черупките от миди
И аз много рядко гледам, изобщо нямам идея до къде са стигнали, само вас ви шпионирам  Blush

Скрит текст:
Мамакъти, браво че си успяла с класирането за ясла  Laughing

# 701
В кой епизод умира?

# 702
Кой? За Хандан ли говориш?

# 703
Да, нали тя се самоубива? Или и друг умира? Shocked

# 704
То стана кат' гробище тука.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт