С какво ви дразнят свекървите- 51

• 49 963
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • София
  Хърмаяни, това ще стане ако от банката обявят кредита за предсрочно изискуем. И аз това написах накрая-стигне ли се до там , ще загубят много.
  Но ако решат да продадат апартамента докато все още нямат проблеми с вноските, сумата ще е достатъчна и най-вероятно ще остане малко отгоре. Няма такава загуба на стойност на имотите, поне в Сф, дори в сравнение с цените от 2008г. А от КТБ насам дори май ги задминаха.  ooooh!

# 76
  Хърмаяни, това ще стане ако от банката обявят кредита за предсрочно изискуем. И аз това написах накрая-стигне ли се до там , ще загубят много.

Не съм те разбрала правилно, реших, че говориш за публична продан. Иначе вчера написах същото.  Peace

# 77
докато всички българи не проумеят, че нашият народ е подложен на геноцид - икономически, интелектуален, физически, духовен. а това няма да стане, вече е твърде късно.
Това са общи приказки без никаква полза!
Всеки българин саморъчно подписва, когато тегли кредит.
И се предполага, че чете внимателно, а за да е по- сигурен, отива с адвокат, който преглежда всички книжа.
Всеки българин, който тегли кредит, знае че с 80- 100лв. на член от семейството не може да оживее през месеца, затова и не бива да тегли, въпреки че банката го причаква на всеки ъгъл с примамливи предложения.
Всеки българин знае, че като си купи дипломата или като изтика със зор средното, няма да стане по- умен, по- образован и по- интелигентен.
Остава да реши, че иска друго за себе си и да принуди държавата да си изпълнява функциите.

спирам с общите приказки, от които няма никаква полза  Mr. Green

# 78
"— Ты умрешь в нищете, совсем один, окруженный только страданиями и болью.
— Простите, что вы сказали?
— Я говорю, распишитесь здесь и кредит ваш")))))))))))

# 79
  • София

Не съм те разбрала правилно, реших, че говориш за публична продан. Иначе вчера написах същото.  Peace

Да, видях. Аз те прочетох  Peace, но някак думите ти увиснаха неразбрани на фона на анатемосването на банки, кредити, ипотеки и т.н.  Grinning

# 80
  • Варна
Иначе лихвите по влоговете са смешни не само в България, но и в Германия - 0,5 %.
Аз мислех да питам кои лихви са смешни само в България, ама викам айде да не спамя. То обаче като гледам, вече бая страници спамим, та... Лихвите по депозитите и влоговете дори са все още високи тук в сравнение с тези в Европа...

# 81
Ей викам колко мохабет съм изпуснала за свекървите, то тук само кредитни консултации.  Mr. Green

# 82
  • Варна
Ей викам колко мохабет съм изпуснала за свекървите, то тук само кредитни консултации.  Mr. Green
Laughing Да, ама безплатни.

# 83
  • Пловдив
,
Защото дълговете се унаследяват. Не съществува вариант,в който се отказваш от неизплатен дълг - който де факто може да се яви единственото наследство на детето/децата, защото даденият апартамент е иззет, продаден на търг и е останала сума за доплащане на банката.,
А стига ръси простотии. Да си чувала за отказ от наследство? Или за приемане по опис? Дълговете не е задължително да се наследяват.

# 84
  • Cyberspace
Тя работата е направо мътна и кървава. Цял живот са живели на квартира тяхното семейство, поради невъзможността да спестят, сещате се коя е една от причините. Накрая не са им оставили избор - или купуват жилището, или напускат. Решават, че ще теглят кредит. Обаче в последствие те си признават, че вече имат един кредит, който изплащат, но не казват защо са го теглили. Не им дават друг, естествено. Кой ще даде кредит на пенсионер с безработна съпруга? Теглил го е мм, като тегли повече, за да им погаси и стария. Постягат жилището повечко и са му направили оценка на стойността на изтегления кредит (а всъщност, цената на жилището е двойно по-малка). В последствие се разбира и защо е стария кредит, което ме потресе още повече... Както и да е. Обяснява ми, че всичко ще е както досега и те ще се оправят - който имал кредит, да си го плаща. Ами не те, а ти имаш кредит...  Tired Убеден е, че е добре запознат с кредита и ако загубят жилището, просто това е краят на сагата. Чакам да се приберем у дома за да ми покаже документите, да почетем по темата и да осъзнае в каква каша се намира, защото не ми вярва. Карам го да посетим адвокат, който да потвърди фактите. Това е било преди доста време, бил е доста по-млад, като го е теглил и нищо чудно по някакъв начин наистина да се е подвел, че е така. А иначе, нашата С все още е категорична. Дори и при това положение, няма да работи. Само ще харчи. Очаквах да се почувства... Нещо дискомфортно, това-онова... Нтц!

# 85
Тя работата е направо мътна и кървава. Цял живот са живели на квартира тяхното семейство, поради невъзможността да спестят, сещате се коя е една от причините. Накрая не са им оставили избор - или купуват жилището, или напускат. Решават, че ще теглят кредит. Обаче в последствие те си признават, че вече имат един кредит, който изплащат, но не казват защо са го теглили. Не им дават друг, естествено. Кой ще даде кредит на пенсионер с безработна съпруга? Теглил го е мм, като тегли повече, за да им погаси и стария. Постягат жилището повечко и са му направили оценка на стойността на изтегления кредит (а всъщност, цената на жилището е двойно по-малка). В последствие се разбира и защо е стария кредит, което ме потресе още повече... Както и да е. Обяснява ми, че всичко ще е както досега и те ще се оправят - който имал кредит, да си го плаща. Ами не те, а ти имаш кредит...  Tired Убеден е, че е добре запознат с кредита и ако загубят жилището, просто това е краят на сагата. Чакам да се приберем у дома за да ми покаже документите, да почетем по темата и да осъзнае в каква каша се намира, защото не ми вярва. Карам го да посетим адвокат, който да потвърди фактите. Това е било преди доста време, бил е доста по-млад, като го е теглил и нищо чудно по някакъв начин наистина да се е подвел, че е така. А иначе, нашата С все още е категорична. Дори и при това положение, няма да работи. Само ще харчи. Очаквах да се почувства... Нещо дискомфортно, това-онова... Нтц!
Ебаси наглата личност,честно! Абе сина и ще затъне ма не та не ! #2gunfire Ама и мъжа ти е за бой..пращайте ги на село и давайти жилището под наем поне за вноската да си избивате част. То бива наглост,то бива безочие ,ама това минава всякакви граници.
Стискам ти палци всичко да се нареди по най-благоприятния начин за вас, но и те съветвам сега да си по упорита и твърда от всякога.  Hug

# 86
  • Оптимист по принуда
Сайбър, направо започвам да се задушавам от яд като те чета! Свекърва ти е отвратителна, но ти наистина настоявай да отидете на консултация с адвокат, а ако може, заведете и 'принцесата', да чуе и тя. Мъжът ти да не си заравя главата в пясъка.

Последна редакция: сб, 14 ное 2015, 23:19 от demmy.

# 87
Ох, Cyberspace, ама и ти си случила на свекърва... #2gunfire Просто нямам думи.
Сподели за какво са теглили предишния кредит. Аз мога да предположа, че с парите от него са си купили плазма и ел-уреди. евентуално автомобил...

Надявам се да излезете от това положение.  И наистина- съберете се всички и да им се разясни как стои въпроса , инак ще си живеят в заблуждение и нещата няма да се подобрят.

# 88
Сайбър, оставам с впечатление, че голяма част от кредита е изплатен. Дано съм подразбрала правилно!
Пишеш, че мъжа ти е бил млад като е подписвал.
Иначе свекърва ти е порода тарикат. Или както казваше сестрата на мм "докато има балъци като теб, ще има тарикати като мен" - по повд, че той работеше за семейната фирма, а тя само цокаше благата и щракаше пръсти по дискотеките.

# 89
Сайбър, направо започвам да се задушавам от яд като те чета! Свекърва ти е отвратителна, но ти наистина настоявай да отидете на консултация с адвокат, а ако може, заведете и 'принцесата', да чуе и тя. Мъжът ти да не си заравя главата в пясъка.
А на мен ми иде да издиря въпросната свекърва с частен детектив и да не продължавам натам #2gunfire #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт