С какво ви дразнят свекървите- 51

• 49 972
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Мен ако свекърва ми ме нарече "тая" /както вещицата на Добра/ вярвайте ми, хич не ми пука колко мъжа ми си я търпи или колко детето я обича. Директно я ошамарвам с големите шамари, натирвам я от дома си и повече ни мен ще види, ни дете. А мъжа ми, ако ще да си й ходи на гости отделно. Нека се опита и да ми прави живота черен. И аз не съм по-малко проклета.

# 16
Благодаря за новата тема!

Добра, ние с тебе да нямаме една и съща свекърва  Laughing. И моята е скарана с всичките си роднини и с тези на мъжа си. Миналата година го играеше сърдита и на моите родители, без да разберем каква е причината.
Свекърът по същия начин не я отразява и я е оставил да прави каквото иска.

Ние имахме разни случки предните 2-3 седмици. Обаче този път си вкара страхотен автогол. Няма да навлизам в подробности, но този път обект на недоволството и караниците й беше синът й( ММ). Досега все аз бях за нещо виновна, сега е той. Обаче прекали и сега ММ й е обиден и наранен от постъпките й. Не ми го е казвал в прав текст, но му личи. Не я търси, не е предлагал да ги поканим на гости и т. н. Вчера му се обадила и изиграла един хубав театър- колко много й липсва внучето й, как го сънувала.  Whistling

# 17
  • Варна
Оффф, Cyberspace, наистина кофти ситуация, но тук наистина трябва да се оправя съпруга ти с майка си. Очевидно той е съвсем наясно колко е сериозно положението и работи по въпроса. Няма много какво отгоре да направиш, освен да си му подкрепа в този момент.

# 18
  • където ми харесва
Според мен, свекървата на кибер очаква, че синът й ще поеме финансовите им проблеми. За това и се прави на луда.

# 19
Според мен, свекървата на кибер очаква, че синът й ще поеме финансовите им проблеми. За това и се прави на луда.
Мисля, че не само очаква, но и знае, че накрая така ще стане. Пожелавам на Кибер да успее да обясни, че не е тяхна работа да изплащат чужд кредит.

# 20
  • Варна
Дано успее, но за съжаление историята показва, че в такива ситуации децата се чувстват длъжни да поемат всичката отговорност и той вероятно ще направи точно това. Абе, тежки моменти им престоят и то не само финансово.

# 21
  • Cyberspace
Това просто няма как да стане, освен ако някой не ми подшушне къде се намира дървото на парите, че да си берем отвреме навреме...  Mr. Green Адски много ме е яд, защото тя е в отлично здраве, а той е толкова убит от работа, че изглежда сякаш диша с акумулатори. Той няма да позволи редовно да получава финансова подкрепа от децата си (да не говорим, че едното в момента преживява доста тежък и финансов и емоционален период), затова и при първа възможност ще хукне на работа (доста тежка работа) и няма да си пази здравето отново. Така стана предишните два пъти, след като го оперираха и трябваше да лежи. Не й дреме и това е  Shocked

# 22
Cyberspace, не и дреме,защото знае,че свекъра като се оправи ще започне да работи и пак ще си продължат като преди.А ако случайно стане нещо с него /дано не става/,познай как ще увисне на вашите ръце без да и мигне окото и твоя мъж ще се чувства длъжен да и помага,защото все пак му е майка.

# 23
  • Варна
...затова и при първа възможност ще хукне на работа (доста тежка работа) и няма да си пази здравето отново. Така стана предишните два пъти, след като го оперираха и трябваше да лежи. Не й дреме и това е  Shocked
И така, докато свекърва ти умори мъжа си и пак легне на ръцете на децата си...
Още по-гадна ситуация, с която пак не виждам кой би могъл да се справи, освен мъжа ти и то с цената на доста усилия и нерви...  Tired

# 24
Cyberspace, не и дреме,защото знае,че свекъра като се оправи ще започне да работи и пак ще си продължат като преди.А ако случайно стане нещо с него /дано не става/,познай как ще увисне на вашите ръце без да и мигне окото и твоя мъж ще се чувства длъжен да и помага,защото все пак му е майка.
Това щях да кажа и аз,защото подобно се случи с нас.Свекъра не допусна някой да му помага и работеше неуморно и за съжаление почина ,а такова злато беше.И  С заживя при нас,защото сама милата изобщо не се справяла и с тези страхове от тъмното и какво ли не.....Както и да е,майка му е ,у нас е......дано изобщо не стигате до там.    А за свекървата на Добра какво да кажа-игнорирай я,прави се че ама изобщо не ти пука,дори и да ти ври от вътре,усмихвай се и ако знаеш само как ще я дразниш така.                                                                      

# 25
  • В полите на Пирин планина
Cyber, много неприятно, но си има такива безотговорни хора. Свекърва ти едва ли на стари години ще се промени, освен ако не я налегне някоя много тежка нужда ...

Добра, е това "не ѝ обръщай внимание" много го мразя, значи  ooooh! Какво означава да "има мир" не знам. С цената на твоето спокойствие ще е тоя мир, ама да не ти пиля и аз. При мен също са се получавали подобни ситуации, в които ММ ми казвам да не обръщам внимание на майка му. Ама как да не обръщам като ме дразни  Mr. Green

# 26
Еми да,той и ММ  все още така си казва.Не и обръщай внимание,мир да има.Тоя мир само,че не ме кефи,за моя сметка е.Не че не го разбирам,че е между чука и наковалнята,ама така с премълчаване мир не се постига-само ти се качват на главата.

# 27
  • Бургас
Добра, е това "не ѝ обръщай внимание" много го мразя, значи  ooooh! Какво означава да "има мир" не знам. С цената на твоето спокойствие ще е тоя мир, ама да не ти пиля и аз. При мен също са се получавали подобни ситуации, в които ММ ми казвам да не обръщам внимание на майка му. Ама как да не обръщам като ме дразни  Mr. Green
Казва "не й обръщай внимание", защото така бяга от отговорност. По - лесно у да каже това отколкото да се конфронтира с майка си. Започнете и вие да правите неща, които дразнят мъжете ви и като си отворят устите, им кажете да не ви обръщат внимание. Вие сте си такива.
Много е лесно да си заровиш главата в пясъка.

Кибер, ами като не иска да работи свекърва ти, й обяснете, че тогава ще й се наложи да продаде апартамента и да отиде да живее на някой таван в мизерен квартал. От сега й намекнете, че не може да разчитат на вас и че сте зле финансово.

# 28
  • В полите на Пирин планина
miss july , аз не обичам да оставям подобни ситуации просто така и установих, че с ММ работи тих разговор след малко време, когато и двете страни са се поуспокоили. След това той намира време да поговори с майка си. До следващия път  Mr. Green

# 29
  • София
Дано успее, но за съжаление историята показва, че в такива ситуации децата се чувстват длъжни да поемат всичката отговорност и той вероятно ще направи точно това. Абе, тежки моменти им престоят и то не само финансово.

Такива хора точно затова са раждАли деца, да има на кого да увиснат.

Общи условия

Активация на акаунт