Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е порт-бебе и може ли столчето за кола да се използва за новородени?
Какви дрехи трябва да има в комплекта за изписващо бебе?
Какъв вид отопление е подходящо за стая на новородено и какво е маслен радиатор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е порт-бебе и може ли столчето за кола да се използва за новородени?
Порт-бебетът е преносимо кошче, специално проектирано за транспортиране на новородени от болницата до дома. Столчетата за кола не са подходящи за новородени, тъй като не осигуряват необходимата опора и позиция за бебето. Вместо това се препоръчва използването на специално кошче за кола, което осигурява правилната позиция и подкрепа за новородените.
-
Какви дрехи трябва да има в комплекта за изписващо бебе?
-
Какъв вид отопление е подходящо за стая на новородено и какво е маслен радиатор?
-
Какво представлява кокосовата вода и откъде мога да я купя?
-
Как се монтират и демонтират столчетата за кола за новородени?

прави се на приятно разсеяна направо си ме претупа само, че аз си казах за тоновете и нямаше начин направи ми запис обаче ме накара да си заплатя за това
ужас казвам ви Аз всъштност не знам дали се заплащат тия тонове обаче на
постоянно претупва нещата с мен, вече не ме интересува какви изследвания ще ми прави или по скоро няма да направи просто се надявам малката да е добре и това е, да се роди жива и здрава друго не искам пък та ще я потърпя още малко. Сори за оплакването аз по принцип не обичам да мрънкам ама това ми дойде в повече
Да ви попитам - как сте със "личния живот" с ММ - нещо започна да ми тежи на мен, желание имам но сили май нямам