ВТОРИ клас - 3 тема

• 35 156
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Лулу, аз четох по диагонал, че не ми остава много време от работа, но не видях какво си писала.
За петицията ли имаш предвид?
А за календари, моята пък поиска от големите, от пирамидките, от малките - ние искахме с таткото, та всички видове. Ще е интересно какъв маймун е излязла като ни обясни как се била изпъчила и ухилила до уши на снимката. Grinning
Да честитя и аз медалистката на Дайв, браво!
При нас - миналата седмица едно дете се премести - бях ви писала след инцидента с мозъчното сътресение от сблъсък в час по физическо, а от днес имаме ново. Що ли си мислех, че може и да не ги направят 30 в клас, не знам.

# 76
За Коледа ще имат два дни концерти в у-ще ,на които ще пеят коледни песни ,ще се разменят сладки ,картички и подаръци ,ще се говори какво представлява Коледа и какво празнуваме на този ден .

Отделно децата ще изнасят благотворителен концерт в дом за възрастни хора , ще помагат в сервирането на супа за бездомни и ще събираме храна за Банката за храна за бедните.

Ще правим картички с подаръци за всички деца в класа , учители, приятели и възрастни хора в дома ,които нямат внуци и деца ,които да ги посетят на Коледа.

Ще почиват 2 седмици покрай Коледа.

# 77
  • София
Ох, Кати... изобщо не говоря за календарите... преди това писах, но май съм невидима. То май най-добре да се върна и да си изтрия постовете, тъй и тъй няма смисъл от тях. Tired

Ти си изпаднала в лошо / мрачно настроение. На всеки се случва, но ти си другарче, а ролята на другарчетата е да тормозят другарчетата си, когато искат да се опиват в мрачното си настроение и тъга. Така че в този момент да те тормозя докато почнеш да се усмихваш (виртуално) става моя мисия - дори и да е само за да се отървеш от мен.

Не, сериозно. В много случаи постове остават без коментар просто понеже хората не се сещат за нещо конкретно, пряко свързано с поста, което да напишат в дадения момент... Моля те, не се натъжавай - и стига си брисала постове наред, това да не ти е баня, че да ги забърсваш с циф и доместос...

# 78
  • Sofia
Лулу, не съм сигурна, че разбрах точно какво, що... но... ако съм разбрала, аз също съм се чувствала "невидима" (като ти се изрази), а предполагам и всеки друг в даден момент...
По принцип чета всичко, понякога "по диагонал"... и където имам какво да кажа - пиша. Не всичко ми е еднакво интересно/ безинтересно и няма как да е иначе.  Wink

Контес, при вас пак е пълна програмата. Simple Smile

Аз днес избирах подаръчета за коледния календар на Гушкан и, мисля че съм готова с тях.

А! Докато публикувам междувременно и Кати рекла подобно на моето.  Simple Smile

# 79
Аз да кажа, че спатиите на МОН не мога да ги хвана. И физическото бяха намалили, после го върнаха. Пълна каша.

А за Париж не коментирах, защото каквото и да кажа, малко ще е. И не само за там, а и за всички жертви на тероризъм в Кения, Русия, Бейрут и т.н. Просто е нечовешко Sad(((

Морена, какви подаръци ще слагаш в календара?

# 80
  • Sofia
Дъждец, ами малки книжки, пъзел на части ще подавам, дребни и не толкова играчки/игри, от Лидл взех картички и други за изработване... такива неща, освен задачки.
Като ги реша окончателно и поръчам, ще покажа.  Взех календар от Лидл, че не мога да се занимая с изработването му.

# 81
  • София
Аз да кажа, че спатиите на МОН не мога да ги хвана. И физическото бяха намалили, после го върнаха. Пълна каша.

А за Париж не коментирах, защото каквото и да кажа, малко ще е. И не само за там, а и за всички жертви на тероризъм в Кения, Русия, Бейрут и т.н. Просто е нечовешко Sad(((

Морена, какви подаръци ще слагаш в календара?

Опс, да допълня и аз - нямам близки в Париж, но имам братовчедка в Израел, миналата седмица беше станал атентат на място, на което е била 10 минути по-рано с бебето... Просто не е сред нещата, които изпитвам желание да коментирам - тероризма, де - не че не изпитвам съчувствие към жертвите и семействата им. От всички държави. И, честно казано, изпитвам съчувствие и към атентаторите (изпълнителите, не организаторите) - в повечето случаи това са хлапета... и младежи / девойки, но пак заблудени деца, плащащи и те с живота си за заблудите... Безценните деца на някоя нещастна майка... Но много бих искала да си поговоря на 4 очи с белите якички, които финансират тези ужаси.

# 82
  • В светлината на слънцето
Ние имаме близък, който е бил вътре в Батаклан, на концерта. Sad  И други...

# 83
  • София
Надявам се, че хората, които лично познаваш и са ти близки, са добре...

# 84
Лу, много съжалявам!
Аз имам познати от университета и слава богу са живи и здрави.

# 85
  • В светлината на слънцето
Не всички са добре. Ранени, в шок... Важното е, че са живи. Peace
Като ми мине, ще пиша. Не искам да развалям предколедния дух. Пък и няма нищо достатъчно интересно около нас. Confused

# 86
  • Варна
Лу, искрено ти съчувствам! Знам какво е да се тревожиш за близък, но отдалеч и да не можеш да помогнеш никак Sad
Скрит текст:
Сестра ми пътува често с туристи из Турция - това й е работата. Всеки път си губя съня като тръгне и се успокоявам чак като се прибере. Лично преживях безредиците на 1.Май в Истанбул преди няколко години и знам колко е страшно, но тя не се отказва - решила е, че страха и тероризма не бива да ни спират да живеем така, както искаме. Подкрепям я, но се тревожа...
За Коледа не съм мислила нищо, нито за подаръци, нито за празнуване - не ми е коледно нещо. Отделно предстоят рожденните ни дни с Марти - ще идват баби и дядовци, празник с деца няма да има.  Confused Искаше ми се да я изненадам с някакво парти, но трябва да си удържа на обещанието (наказанието), иначе няма да има смисъл от него. Криво ми е, но възпитанието го изисква...
А и друго щях да пиша: Много красиво пишат децата ви! Браво! Видях тетрадки (не всички снимки ми се отварят), Гушкан, Адриан, мисля и Оги... При нас краснописа и подредбата никак не са на висота Sad Но пък ми хареса, че онзи ден докато шофирах от Търново за Варна, Марти си чатеше с баща си по вайбър и после прегледах кореспонденцията (на моя телефон беше) - няма грешки, ползва главни букви, запетаи, в/във... изобщо много грамотно написано Simple Smile дано продължи така поне това...

# 87
Да се запиша в новата тема.

# 88
Не всички са добре. Ранени, в шок... Важното е, че са живи. Peace
Като ми мине, ще пиша. Не искам да развалям предколедния дух. Пък и няма нищо достатъчно интересно около нас. Confused

Ужас.  Sad

Точно това си говорехме снощи с родители на рождения ден, дали няма да дойде тази ужасия и насам. Дано не се случва!  Praynig

# 89

Всеки е докоснат от  трагедията в Париж...Децата ни заслужават по-добър и спокоен свят!

И да споделя-невидими,в тази тема няма!!! Всички сте много мили! Колко пъти сте ме разсмивали с вашите дечковци,като ме сграбчи носталгията,колко полезни неща съм изчела...Чувствам се по-близо до дома си ,с вас!  Hug
На Беа и разказах за Париж...,имаме и ние роднини там,била е 2 пъти.Канехме се пак ,да отидем... Няма да забравя личицето и,докато и говорех. Вчера са станали прави,в училище за минута мълчание ,в памет на загиналите.Имало е  деца,които са се чудили защо...

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 10:27 от Roo Roo

Общи условия

Активация на акаунт