Камъни в жлъчката - 3

• 133 429
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
  • София
И аз не съм махала лепенките до махането на конците.

# 526
Момичета, а на вас бълбука ли ви корема? Моя не спира да къркори. Ужасно е.

# 527
  • Sofia
Така ще бъде известно време.
Взимай еспумизан.
Храната да е лека,по диетата ,по малко,по-начесто.

# 528
Бълбукането е от газа, който вкарват заради операцията, до седмица - 10 дни ще изчезне. Бързо възстановяване!

# 529
Здравейте,
Аз съм без жлъчка от ноември 2016. Беше пълна с камъни, показаха ми снимка след операцията, като торбичка с грах изглеждаше  Sick Laughing
Лапароскопска операция в Търговище при Д-р Стойчев.
Чувствам се добре, диета спазвах първите два месеца, вече не,
отдавна забравих за операцията.
Напоследък ме притеснява едно втвърдяване над пъпа, усещам го когато съм изправена, когато лежа коремът е мек. Няма болка.
 Четох, че има случаи на херния след лапароскопии, за които пак се прилага лапароскопска операция... Crazy

# 530
  • Sofia
да,случва се,но лекар е най-добре да го види

# 531
  • София
Моята операция мина днес. Боли ме и повърнах три пъти. На втория ден мога ли да очаквам подобрение?

# 532
  • Sofia
Вчера храни ли се?
От упойката е,нормално било.Аз нямах такива проблеми и го отдавам на това че няколко дни бях само на вода.Нямах гадене и главоболие.
По-добре ще си утре Peace и всеки друг ден,бързо възстановяване Hug

# 533
  • София
Благодаря много, Доли!

# 534
От упойката и аз повръщах доста.. Наистина ще си по-добре само да мине малко време...

# 535
  • София
 Утре ме изписват. Странно, днес доста ме боли вдясно между ребрата, а вчера след операцията не помня да имах такава болка.

# 536
Ще мине, Prizma,  там е била жлъчката, няма как да е съвсем без болка. Съвет към скоро оперираните - разхождайте се много, по-бързо е възстановяването така. Пожелавам ви скоро да се чувствате много по добре!

# 537
  • София
Днес ме изписаха и вече съм у дома. Не пия обезболяващи, горе-долу съм добре. Проблем ми е това, че има блудкав вкус в устата и едни такива "токови импулси" в гърба - сякаш нещо прескача, подобно на сърцебиене.

# 538
Днес ме изписаха и вече съм у дома. Не пия обезболяващи, горе-долу съм добре. Проблем ми е това, че има блудкав вкус в устата и едни такива "токови импулси" в гърба - сякаш нещо прескача, подобно на сърцебиене.
Ох и аз съм така. Все едно ток ме удря на моменти, но лека по лека отшумява.

# 539
Момичета, та и момчета, да ви споделя какво ме посъветваха докторите за извадена жлъчка: 3,4 черни маслини сутрин на гладно или сусамов тахан с мед 1 към 1 пак сутрин на гладно и много извара, все вкусотийки. Бъдете здрави. 😘

Общи условия

Активация на акаунт